De ce să alegi o vacanta într-un loc retras?

De ce cazarea într-un loc retras este ideală pentru tine și familia ta?

Scăpați de stres și obligațiile de zi cu zi și reveniți la natură; experimentați o adevărată atmosferă de vacanță, departe de agitația cotidiană.

Acum, mai mult ca oricând, este important să călătoriți în siguranță. De aceea, locațiile remote sunt perfecte în acest sens.

Vă propunem, astfel, să consultați oferta noastră de cazare in Croatia în stil ” Robinson Crusoe ” pentru aventurierii din noua epocă:

Casa pescareasca izolata de vacanta
Cove Bačva, Korčula

Casa din orașul Bačva, Korčula – Dalmația de Sud este situată la 20 m de mare. Cea mai apropiată plajă de această cazare este o plajă cu stânci. Casa este clasificată drept „Facilități lângă o plajă”. Veți fi singurii oaspeți ai casei în timpul vacanței, deoarece nu există alte camere sau apartamente. Gazdele nu vor fi în casă pe toată durata vacanței, așadar, vă puteți bucura din plin de intimitate și siguranță.

Zona de curte are o suprafață de 200 mp. O acostare cu barca este disponibilă, dar trebuie rezervată în avans. Facilitățile aflate la mai mult de un kilometru sunt: magazin, farmacie, îngrijiri medicale urgente, bancomat, club de noapte, centru, restaurant.

Casa poate găzdui 10 persoane. Paturile sunt situate în 4 camere de dormit, pe 101mp. Oaspeții se pot bucura de vedere la mare de pe terasa privată. De asemenea, există un grătar privat. Această unitate de cazare primește animale de companie contra cost.

Cotat excelent 4.8/5.0

Tarife începând de la €172.00 / noapte

 

Casa de vacanta retrasa cu loc de parcare
Tomislavovac, Pelješac

Casa din orașul Tomislavovac, Pelješac – Dalmația de Sud este situată la 6,5 km de mare. Cea mai apropiată plajă de această cazare este o plajă cu pietricele. Casa este realizată în stilul Robinson Crusoe. Veți fi singurii oaspeți ai casei, deoarece nu conține alte unități de cazare. Proprietarii nu vor fi în reședință în timpul vacanței în această casă.

În unitatea de cazare există acces gratuit la internet WiFi. Această casă include, de asemenea, o curte de 2000 mp. Oaspeții au parcarea la dispoziție, dar trebuie să verifice disponibilitatea în avans. La mai mult de un kilometru distanță puteți găsi următoarele: magazin, farmacie, îngrijiri medicale de urgență, bancomat / bancă, centru, restaurant.

Casa poate găzdui 4 persoane. Oaspeții se pot bucura de vedere la mare de pe terasa privată. Pentru plăcere și relaxare deplină, există un grătar privat. Această unitate de cazare primește animale de companie fără costuri suplimentare.

Cotat excelent 4.9/5.0

Tarife începând de la €100.00 / noapte, în funcție de perioadă

 

Casa pescareasca izolata de vacanta Cove Donje More Pasman

Casa este situata in localitatea Donje More, Pašman – Nordul Dalmatiei la doar 5 m de mare. Cea mai apropiata plaja este cu pietricele. Veți fi singurii oaspeți ai casei, deoarece nu conține alte unități de cazare. Proprietarii nu vor fi în reședință în timpul vacanței în această casă.

Accesul la internet este inclus in pret. Curtea exterioara are suprafata de 1000 m2. Puteti folosi locul de parcare al casei. Acostarea cu barca este posibila, dar trebuie rezervata in avans.

Facilitati la mai mult de 1 km distanta: shop, farmacie, ingrijire medicala urgenta, bancomat, club de noapte, centru, restaurant.

Aceasta casa face parte din categoria “Robinson Crusoe style” type of facility. Accesul la vila de la drumul principal se face pe un drum de macadam.

Casa poate gazdui 5 persoane, avand 2 dormitoare si o suprafata de 60m2. Oaspetii se pot bucura de vedere la mare de pe terasa privata. Pentru relaxare si distractie, casa ofera si posibilitatea de a face un gratar privat, doar pentru persoanele cazate. Această unitate de cazare primește animale de companie contra cost.

Cotat excelent 4.9/5.0

Tarife începând de la €90.00 / noapte, în funcție de perioadă

 

Casa pescareasca izolata de vacanta Cove Prnjica, Pag

Casa din localitatea Prnjica, Pag – Kvarner este localizata la 5 m de mare. Cea mai apropiata plaja este cu nisip. Veți fi singurii oaspeți ai casei, deoarece nu conține alte unități de cazare. Proprietarii nu vor fi în reședință în timpul vacanței în această casă.

Curtea exterioara are suprafata de 100 m2. Puteti folosi locul de parcare al casei.

Facilitati la mai mult de 1 km distanta: shop, farmacie, ingrijire medicala urgenta, bancomat, club de noapte, centru, restaurant.

Aceasta casa face parte din categoria “Robinson Crusoe style” type of facility. Accesul la vila de la drumul principal se face pe un drum de macadam.

Casa poate gazdui 5 persoane, paturile sunt situate in dormitor, dar si in living si in camera de luat masa, suprafata totala a casei fiind de 35m2. Oaspetii se pot bucura de vedere la mare de pe terasa privata. Pentru relaxare si distractie, casa ofera si posibilitatea de a face un gratar privat, doar pentru persoanele cazate. Această unitate de cazare primește animale de companie contra cost.

Cotat excelent 4.3/5.0

Tarife începând de la €175.00 / noapte, în funcție de perioadă

Variantele de mai sus reprezinta doar o selectie, la cerere, vă putem oferi și alte oferte sau locații.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. in stil Robinson Crusoe in Croatia!

Lasă un răspuns

Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

*
*