Double tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa

Double tree by Hilton Seychelles

Allamanda Resort & Spa

Situat ideal în Anse Forbans, modernul resort de 4* DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa, va ofera o plajă privată romantică, înconjurată de paduri tropicale neatinse, pe malul apei cristaline.

Bucurați-vă de priveliștea Oceanului Indian de la balconul dvs. în timp ce vă relaxați în jacuzzi-ul privat sau va odihniți în camera dvs. spațioasă, dotată cu facilități moderne, precum televizoare LCD și WiFi gratuit.

Intrați în Eforea Spa, unde veți porni într-o călătorie transformatoare catre bunăstare. Pentru a rămâne activ în timpul șederii, hotelul oferă un centru de fitness deschis 24 de ore, cu o gamă largă de echipamente cardio și de forță. Pentru o activitate mai relaxantă, faceți o baie în piscina în aer liber.

Barul Ocean View oferă cocktailuri tip signature pentru a le degusta în timp ce admirați apusul magnific. Mai târziu, seara, bucurați-vă de o varietate de delicii culinare la restaurantul Les Palms, în care atât adulții, cât și copiii se bucură de o masă creole-centric.

Pentru o escapadă business, oaspeții corporate apreciază centrul de afaceri complet echipat, oferind WiFi gratuit și o varietate de echipamente A / V. Spațiul de meeting este disponibil pentru până la 80 de invitați.

Repere:

• Locație excelentă la 20 de minute de Aeroportul Internațional Pointe Larue
• Resort fermecător de 4 stele pe insula principală din Seychelles
• Piscină în aer liber, centru de fitness și spa
• Camere cu vedere la ocean, cu balcoane private și scaune mari, confortabile
• WiFi gratuit și centru de afaceri

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs. in Seychelles!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

*
*