Vesti bune din Italia

Vesti bune din Italia! Liber la vacante!

Începând cu 3 iunie este permis să vă deplasați liber pe teritoriul italian, iar frontierele către toate țările Uniunii Europene și Regatul Unit au fost redeschise. Călătorii trebuie să se înregistreze doar pe anumite portaluri instituționale înainte de a călători.

Sardinia

Încă din 3 iunie, oamenii pot accesa din nou insula Sardinia, fără restricții de circulație. Nu este necesară obtinerea unui certificat sau verificarea preventivă a călătorilor, ci doar înregistrarea pe site-ul web al regiunii sau pe aplicația Covid 19 Regione Sardegna“, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS.

Este sigur să călătorești în Sardinia?

Sardinia este printre regiunile italiene cel mai puțin afectate de pandemie: în total au fost doar 8 cazuri la 10 mii de locuitori, comparativ cu media națională de 36 de cazuri la 10 mii de locuitori. Numărul de noi infecții este acum aproape de zero și acest lucru a permis insulei să acorde unele permisiuni de călătorie chiar înainte de restul națiunii. Toate informațiile actualizate sunt disponibile pe site-ul local al Protecției Civile (https://emergenzacoronavirus.regione.sardegna.it/), în timp ce aici (https://www.regione.sardegna.it/j/v/2571?s=1&v=9&c=94275&nodesc=1) puteți găsi cele mai actualizate date despre numărul total de cazuri.

Măsuri de siguranță?

Toți operatorii sunt obligați să respecte cerințele legale. Mai mult, datorită acordului Sardinia Safe Island, promovat și semnat de toți principalii operatori din Sardinia, vă puteți bucura de o vacanță și mai pașnică, datorită măsurilor de siguranță luate de acestia, pe lângă cele furnizate de autorități (sardegnaisolasicura.com).

Sicilia

Începând cu 3 iunie, oamenii pot accesa din nou insula Sicilia. Nu sunt necesare teste, dar cine dorește poate descărca aplicația „Sicilia sicura” pentru a rămâne în legătură cu sistemul local de sănătate.

Este sigur să călătorești în Sicilia?

Sicilia este, de asemenea, printre regiunile cel mai puțin afectate din Italia, cu aproximativ 7 cazuri la fiecare 10 mii de locuitori. Unele provincii au deja zero cazuri de infecții și multe activități au fost reluate în regiune. Toate informațiile actualizate sunt disponibile pe site-ul local al Protecției Civile (https://www.protezionecivilesicilia.it/it/219-monitoraggio-e-mappatura-dinamica-dei-contagi-da-covid-19-nel-territorio-della-regione-sicilia.asp), în timp ce aici (http://pti.regione.sicilia.it/portal/page/portal/PIR_PORTALE/PIR_ArchivioLaRegioneInforma/PIR_AggiornamentosituazioneSicilia) puteți găsi cele mai actualizate date despre numărul total de cazuri.

Puglia

Din 3 iunie oamenii pot accesa din nou Puglia în mod liber. Călătorii trebuie să completeze un formular de înregistrare pe site-ul instituțional al Regiunii.

Este sigur să călătorești în Puglia?

Puglia a fost afectată mai mult decât Sardinia și Sicilia, cu 11 cazuri la 10 mii de locuitori, dar încă mult sub media națională de 36 de cazuri la fiecare 10 mii de locuitori și cu un număr de cazuri noi aproape de zero.

Informațiile actualizate sunt disponibile pe site-ul local al Protecției Civile (https://protezionecivile.puglia.it/en/servizi/emergenza-coronavirus/), în timp ce aici (https://www.regione.puglia.it/it/web/press-regione/elenco-notizie?p_r_p_categoryId=181787) puteți găsi cele mai actualizate date despre numărul total de cazuri.

Contactati-ne pentru informatii actualizate si vacante personalizate in Italia!

Lasă un răspuns

Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

*
*