General

DRUMETIE PE VIA FRANCIGENA

Drumetie in Val d’Orcia pe ruta Via Francigena

6 zile

Pentru grupuri mici de minimum 5 persoane

Nivel de dificultate: mediu

Ghid local

Cazare in hotel, ferma, mic-dejun

O vacanta ideala pentru cei care iubesc plimbarile, o descoperire a peisajelor si satelor a Val d’Orcia. Un tur care combina drumetia cu relaxarea, in care te poti bucura de natura, dealuri si spa, mancare buna cu degustari de preparate traditionale, dar si de arta.

Plecare din Siena, unul dintre cele mai frumoase orase medievale ale Italiei. O adevarata bijuterie in inima Toscanei cu deosebita Piazza del Campo, unde are loc de doua ori pe an faimoasa cursa de cai – Palio de Siena.

Vom incepe cu vizitarea Buonconvento – un sat medieval inconjurat de ziduri in cadrul incantator al Crete Senesi.

Calatoria va continua cu San Quirico d’Orcia, care nu trebuie ratat pentru castelele sale medievale si biserici care il fac sa fie cel mai pitoresc loc din regiune.

Ziua urmatoare vom merge la Bagno Vignoni – un mic grup de case construite in jurul piscinei cu apa termala cunoscuta din timpurile stravechi pentru proprietatile sale terapeutice. Bagno Vignoni cu apusurile sale devine un loc magic, creand un peisaj parca rupt dintr-o poveste.

De dimineata, vom ajunge la Montalcino de unde provine vinul Brunello. Orasul, cu incantatoarele sale ziduri, se inalta pe un deal de unde se poate admira o priveliste deosebita a Val d’Orcia.

Urmatoarea zi va fi dedicata degustarilor de vin Brunello intr-o crama veche din Montalcino si apoi se va vizita Abatia Sant’ Antimo alaturi de un ghid specializat, unde alabastrul creeaza efecte unice de lumini si se va observa acustica desavarsita care infrumuseteaza cantecele mistice ale calugarilor gregorieni.

Fiecare vizita va consta in cate 15 km de mers pe jos. Pentru restul de km, se va folosi un autobuz privat.

Tarife la cerere

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate!

Italia

ItaliaDRUMETIE PE VIA FRANCIGENA Drumetie in Val d’Orcia pe ruta Via Francigena 6 zile Pentru grupuri mici de minimum 5 persoane Nivel de dificultate: mediu Ghid local Cazare in hotel, ferma, mic-dejun O vacanta ideala pentru cei care iubesc plimbarile, o descoperire a peisajelor si satelor a Val d’Orcia. Un tur care combina drumetia cu Citeste mai mult