General

8 ZILE MEMORABILE DE SAFARI IN PARCUL MASAI MARA/ PARCUL LACUL NAKURU/ PARCUL NATIONAL MUNTELE KENYA/ NAIROBI

Va propunem o experienta unica de aventura in parcurile nationale din Kenya ce va ofera sansa de a va bucura de splendoarea si grandoarea mostenirii noastre. Te vom ajuta sa intri in contact cu oameni, locuri si sa ai parte de experiente unice.

Consideram ca este responsabilitatea noastra sa oferim nu doar o vacanta minunata si de neuitat, dar si oportunitatea de a experimenta cele mai reprezentative atractii ale lumii, plaje nisipoase si varietatea vietii salbatice din Kenya.  Soferii si ghizii sunt bine pregatiti si detin certificate de categoria aur si argint. Personalul prietenos va face ca toata experienta de safari sa fie una placuta, memorabila si specific africana. Asezarea geografica la Ecuator a Kenyei face ca vremea sa fie buna pe tot parcursul intregului an ceea ce permite ca aceasta sa fie vizitata in orice sezon.

Ziua 1: Nairobi/Mara – Dupa sosirea la aeroportul Jomo Kenyatta, vei fi preluat de catre sofer care va avea o pancarda de bun venit. Dupa prezentari, vei pleca spre Rezervatia Maasai Mara, care este cunoscuta ce cea de-a saptea minune a lumii. Dureaza pana la 8 ore drumul care trece prin Narok, singurul oras Maasai din Rift Valley. Pe drum va fi o oprire de unde se vor face poze. Se soseste in Mara dupa amiaza tarziu. Cina si innoptarea vor avea loc la Mara Jambo Lodge.

Ziua 2: Mara – Dupa micul dejun, se va lua pranzul la pachet, se va conduce in timp ce vor fi admirati lei care vaneaza si vei simti astfel din plin viata salbatica din Africa, vazand si bivoli, rinoceri negri, hiene si alte fiare salbatice. Dupa amiaza vei vizita sate Maasai care abunda in cultura si traditie prin dansurile si cantecele pastrate de secole intregi. Cina si innoptarea vor avea loc la Mara Jambo Lodge.

Ziua 3: Mara – Dupa micul dejun, se va lua pranzul la pachet, si se va petrece a doua zi in savana pentru a admira zebre, fiare salbatice, elefanti, gheparzi, leoparzi si girafe. Dupa amiaza, vor fi admirati marii hipopotami de pe raul Mara. Cina si innoptarea vor avea loc la Mara Jambo Lodge.

Ziua 4: Mara/Lacul Nakuru – Dupa mic dejun si check-out, te vei indrepta spre Lacul Nakuru din Rift Valley. De la distanta se va observa faimosul crater Longonot – singurul munte cu crater din Rift Valley. Pe drum va fi si o mica croaziera, apoi plimbare prin savana in unica insula a lacului unde se vor admira numeroase specii de pasari si mamifere ca hipopotami. Se va ajunge dupa amiaza in Parcul National Nakuru pentru un pranz tarziu. Lacul Nakuru este la randul sau parte a Patrimoniului UNESCO. Cina si innoptarea vor avea loc la Top Cliff lodge.

Ziua 5 : Nakuru – Dupa micul dejun, se va lua pranzul la pachet si se va face safari in parcul cunoscut ca cel mai frumos paradis al pasarilor de pe planeta. Acest parc are milioane de pasari precum flamingo roz, starci, pescarusi si rate. Vei admira si specii rare de animale ca bivoli, sacali, rinoceri albi, zebre si girafe Rothschild. Cina si innoptarea vor avea loc la Top Cliff Lodge.

Ziua 6: Nakuru/Muntele Kenya – Dupa mic dejun si check-out, se va conduce catre Kenya centrala si de departe se vor vedea si muntii Aberdare. Pe drum vom opri la Ecuator,  o linie imaginara care imparte lumea in doua parti si se va admira Muntele Kenya ( al doilea mare varf ca inaltime din Africa). Se soseste dupa-amiaza si dupa pranz se pleaca la Muntele Kenya, popular pentru viata sa salbatica prin prezenta leilor, elefantilor , maimutelor, gheparzilor, leoparzilor si cimpanzeilor. Parcul are si multe specii de pasari ca pasarea soarelui, vulturi, soimi si copaci vechi indigeni. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Sportsman Arms.

Ziua 7: Muntele Kenya/Nairobi – Dupa micul dejun de dimineata, are loc check-out-ul de la hotel si se va trece prin Nyeri. Se va vizita situl Lordul Baden Powell si mormantul aferent. Baden Powell din Anglia este cunoscut ca fondatorul Miscarii Cercetasilor in 1907 si a initiat aceeasi miscare si in Kenya in anul 1910. A murit in Kenya in anul 1941 si a fost ingropat in orasul Nyeri langa padurile Aberdare din preajma Muntelui Kenya. Mai tarziu dupa amiaza se va vizita piata  Nyeri si vei observa cum fac localnicii comert. In drum spre Nairobi vei admira plantatii de cafea, ananasi si bananieri. Vei ajunge in Nairobi dupa amiaza la hotel. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotel Meridian Nairobi.

Ziua 8: Nairobi – Dupa mic dejun, are loc tur al orasului Nairobi. Se viziteaza Depahne Shedrick unde poti interactiona cu pui de elefanti. Mai tarziu, se viziteaza si centrul de girafe unde poti hrani aceste animale cu mana. Dupa amiaza, vei admira Muzeul National Kenya unde se pastreaza istoria veche si cultura tarii. Mai tarziu esti adus la aeroportul international Jomo Kenyatta pentru un zbor in siguranta inapoi catre casa.

Tarife: 

De la 5980 USD – 2 persoane

De la 10856 USD – 4 persoane

De la 14630 USD –  6 persoane

De la 22550 USD – 10 persoane

Tarifele valabile minimum 2 persoane in limita locurilor disponibile.

Tarifele includ: safari cu masina de teren 4X4 speciala cu plafon deschis, pensiune completa, intrarile in parcuri, asigurare Amref air rescue, apa imbuteliata, taxe guvernamentale, sofer-ghid si activitati de safari.

Tarifele nu includ: vizite si activitati care nu sunt mentionate mai sus ( de exemplu safari cu balonul 555 usd/persoana), cheltuieli personale, transportul international cu avionul, bacsis si suveniruri.

Partenerul nostru local este o agentie cu traditie care garanteaza calitatea serviciilor si Incurajeaza turismul sustenabil si bunele practici. Daca vei rezerva, o parte din venituri se duce la comunitate pentru sustinerea a doua scoli rurale sarace si proiectul de plantare de copaci de catre femei in zona muntoasa Aberdare. Poti si tu la randul tau sa te implici si sa plantezi un copac langa padurea Aberdare.

Kenya este o tara populara de la Ecuator care gazduieste 6 obiective care fac parte din Patrimoniul UNESCO.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!