General

7 ZILE AVENTURA SAFARI CATRE REZERVATIA MAASAI

Va propunem o experienta unica de aventura in parcurile nationale din Kenya ce va ofera sansa de a va bucura de splendoarea si grandoarea mostenirii noastre. Te vom ajuta sa intri in contact cu oameni, locuri si sa ai parte de experiente unice.

Consideram ca este responsabilitatea noastra sa oferim nu doar o vacanta minunata si de neuitat, dar si oportunitatea de a experimenta cele mai reprezentative atractii ale lumii, plaje nisipoase si varietatea vietii salbatice din Kenya.  Soferii si ghizii sunt bine pregatiti si detin certificate de categoria aur si argint. Personalul prietenos va face ca toata experienta de safari sa fie una placuta, memorabila si specific africana. Asezarea geografica la Ecuator a Kenyei face ca vremea sa fie buna pe tot parcursul intregului an ceea ce permite ca aceasta sa fie vizitata in orice sezon.

Ziua 1: Nairobi/Mara – La sosirea pe aeroportul international Jomo Kenyatta, vei intalni soferul ghid si va veti indrepta catre Rezervatia Maasai Mara, cunoscuta pentru cele 5 animale salbatice de dimensiuni mari cunoscute ca „The Big Five”. Dureaza pana la 8 ore pentru a ajunge acolo prin Narok – singurul oras Masai in Valea Rift. Pe drum se trece si prin padurea Kereita cunoscuta pentru senzationalele tiroliane si activitatile de echitatie, ciclism, drumetii si plantare de copaci. Pranzul are loc pe drum si se va ajunge la Mara tarziu dupa amiaza. Check-in la hotel. Cina si innoptarea vor avea loc la Mara Jambo Safari.

Ziua 2: Mara – Dupa micul dejun, te vei indrepta catre parc, avand pranzul la pachet. In parc vei admira animale salbatice numeroase precum lei, elefanti, gheparzi, leoparzi, zebre si bivoli. Ulterior se vor observa dupa-amiaza in Mara si pasari precum vulturi, pasari-rinocer, strutul Maasai, berze marabou si alte specii de pasari. Cina si innoptarea vor avea loc la Mara Jambo Safari.

Ziua 3: Mara/Nakuru – Dupa micul dejun, are loc check-out-ul si se va conduce spre Great Rift Valley. De la distanta se va admira Muntele Longonot care are un crater in varf. Urmeaza apoi o mica croaziera si interesanta plimbare in singura insula de pe Lacul Naivasha unde se vor observa numeroase specii de pasari si de hipopotami. Se va ajunge in orasul Nakuru si va avea loc check-in la hotel. Lacul Naivasha si Nakuru fac parte din Patrimoniul UNESCO. Cina si innoptarea vor avea loc la Top Cliff.

Ziua 4: Nakuru – Dupa micul dejun, te vei indrepta spre lacul Nakuru unde vei avea ocazia sa vezi mii de flamingo roz, pelicani, rate, pescarusi si starci. Vor fi si animale ca rinoceri albi, zebre, maimute, girafe, hipopotami si porci alergatori. Cina si innoptarea vor avea loc la Top Cliff Lodge.

Ziua 5: Nakuru / Muntele Kenya – Dupa micul dejun, are loc check-out-ul si se va conduce catre Nanyuki. Pe drum se va trece faimosul Ecuator, linie imaginara care imparte lumea in doua si care este un loc ideal pentru fotografii. Mai tarziu, te vei indrepta catre Nanyuki la poalele Muntelui Kenya. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Sportsman Arms.

Ziua 6: Muntele Kenya – Dupa micul dejun, se va petrece toata ziua in zona Muntelui Kenya pentru a cauta elefanti, bivoli, leoparzi, maimute colubus si lei. Pasari ca vulturi, pasarea soare, soimi pot fi gasite. Foarte interesanta va fi si vizita la cimpanzei. Daca vremea este suficient de buna, se va putea vedea si Muntele Kenya. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Sportman Arms.

Ziua 7: Muntele Kenya/Nairobi – Dupa micul dejun are loc check-out-ul si se va merge catre zona inalta din Kenya centrala unde se vor admira fascinantele privelisti ale Muntelui Kenya (al doilea cel mai inalt varf din Africa) si de asemenea lantul muntos Aberdares. De asemeanea, te vei bucura si de frumusetea plantatiilor de cafea, bananieri si ananasi. Dupa pranz , se va vizita Muzeul National Nairobi unde se vor descoperi cele mai vechi elemente ale culturii si istoriei kenyene. Dupa amiaza, vei fi dus la aeroportul international Jomo Kenyatta pentru un zbor sigur catre casa.

Tarife: 

De la 5235 USD – 2 persoane

De la 9500 USD – 4 persoane

De la 12800 USD – 6 persoane

De la 20530 USD – 10 persoane

Tarifele valabile minimum 2 persoane in limita locurilor disponibile.

Tarifele includ: safari cu masina de teren 4X4 speciala cu plafon deschis, pensiune completa, intrarile in parcuri, asigurare Amref air rescue, apa imbuteliata, taxe guvernamentale, sofer-ghid si activitati de safari.

Tarifele nu includ: vizite si activitati care nu sunt mentionate mai sus ( de exemplu safari cu balonul 555 usd/persoana), cheltuieli personale, transportul international cu avionul, bacsis si suveniruri.

Partenerul nostru local este o agentie cu traditie care garanteaza calitatea serviciilor si Incurajeaza turismul sustenabil si bunele practici. Daca vei rezerva, o parte din venituri se duce la comunitate pentru sustinerea a doua scoli rurale sarace si proiectul de plantare de copaci de catre femei in zona muntoasa Aberdare. Poti si tu la randul tau sa te implici si sa plantezi un copac langa padurea Aberdare.

Kenya este o tara populara de la Ecuator care gazduieste 6 obiective care fac parte din Patrimoniul UNESCO.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!