General

5 ZILE DE DISTRACTIE, PLAJA SI SAFARI PE COASTA KENYANA MOMBASA

Va propunem o experienta unica de aventura in parcurile nationale din Kenya ce va ofera sansa de a va bucura de splendoarea si grandoarea mostenirii noastre. Te vom ajuta sa intri in contact cu oameni, locuri si sa ai parte de experiente unice.

Consideram ca este responsabilitatea noastra sa oferim nu doar o vacanta minunata si de neuitat, dar si oportunitatea de a experimenta cele mai reprezentative atractii ale lumii, plaje nisipoase si varietatea vietii salbatice din Kenya.  Soferii si ghizii sunt bine pregatiti si detin certificate de categoria aur si argint. Personalul prietenos va face ca toata experienta de safari sa fie una placuta, memorabila si specific africana. Asezarea geografica la Ecuator a Kenyei face ca vremea sa fie buna pe tot parcursul intregului an ceea ce permite ca aceasta sa fie vizitata in orice sezon.

Ziua 1: Nairobi – La sosire pe aeroportul international Jomo Kenyatta, vei fi preluat de soferul ghid si dupa prezentari, vei fi dus la Centrul de Girafe, unde vei hrani girafe cu mana. Urmeaza apoi vizita la casa si muzeul Karen Blixen. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Nairobi Meridian.

Ziua 2: Nairobi/Mombasa – Dupa micul dejun devreme, se va conduce spre Mombasa, coasta kenyana cunoscuta pentru insoritele plaje nisipoase, iar calatoria va dura 9 ore. Pe drum te vei bucura de privelistile minunate si deosebite ale celor mai mare rezervatii ale Kenyei – Tsavo de Est si Tsavo de Vest. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Pride Inn.

Ziua 3: Mombasa – Dupa micul dejun, se va petrece toata ziua inotand si bucurandu-te de cele mai bune plaje nisipoase de la Ecuator si din lume. Se va vizita si vechiul oras Mombasa si insula bogata in cultura Swahili cu influente arabesti. Gustarea preparatelor traditionale Swahili constituie o experienta memorabila. Cina si innoptare vor avea loc la Hotelul Pride Inn.

Ziua 4: Mombasa – Dupa micul dejun, se va vizita Fortul Iisus construit in 1593 de catre portughezi – un loc bogat in istorie. Dupa amiaza, se merge cu ferry boat-ul catre Coasta de Sud a Oceanului Indian sau se poate opta pentru relaxare la plaja. Cina si innoptare vor avea loc la Hotelul Pride Inn.

Ziua 5: Mombasa/Nairobi – Dupa un mic dejun devreme, ne vom indrepta spre Nairobi, iar dupa amiaza, vom ajunge la aeroportul international Jomo Kenyatta pentru un zbor in siguranta catre casa.

Tarife: 

De la 3740 USD – 2 persoane

De la 6785 USD – 4 persoane

De la 9150 USD –  6 persoane

De la 14090 USD – 10 persoane

Tarifele valabile minimum 2 persoane in limita locurilor disponibile.

Tarifele includ: safari cu masina de teren 4X4 speciala cu plafon deschis, pensiune completa, intrarile in parcuri, asigurare Amref air rescue, apa imbuteliata, taxe guvernamentale, sofer-ghid si activitati de safari.

Tarifele nu includ: vizite si activitati care nu sunt mentionate mai sus ( de exemplu safari cu balonul 555 usd/persoana), cheltuieli personale, transportul international cu avionul, bacsis si suveniruri.

Partenerul nostru local este o agentie cu traditie care garanteaza calitatea serviciilor si Incurajeaza turismul sustenabil si bunele practici. Daca vei rezerva, o parte din venituri se duce la comunitate pentru sustinerea a doua scoli rurale sarace si proiectul de plantare de copaci de catre femei in zona muntoasa Aberdare. Poti si tu la randul tau sa te implici si sa plantezi un copac langa padurea Aberdare.

Kenya este o tara populara de la Ecuator care gazduieste 6 obiective care fac parte din Patrimoniul UNESCO.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!