General

10 ZILE DE NERATAT DE SAFARI IN KENYA LA LACUL NAIVASHA/ PARCUL LACUL NAKURU/PARCUL SAMBURU/NAIRUBU/PARCUL AMBOSELI

Va propunem o experienta unica de aventura in parcurile nationale din Kenya ce va ofera sansa de a va bucura de splendoarea si grandoarea mostenirii noastre. Te vom ajuta sa intri in contact cu oameni, locuri si sa ai parte de experiente unice.

Consideram ca este responsabilitatea noastra sa oferim nu doar o vacanta minunata si de neuitat, dar si oportunitatea de a experimenta cele mai reprezentative atractii ale lumii, plaje nisipoase si varietatea vietii salbatice din Kenya.  Soferii si ghizii sunt bine pregatiti si detin certificate de categoria aur si argint. Personalul prietenos va face ca toata experienta de safari sa fie una placuta, memorabila si specific africana. Asezarea geografica la Ecuator a Kenyei face ca vremea sa fie buna pe tot parcursul intregului an ceea ce permite ca aceasta sa fie vizitata in orice sezon.

Ziua 1: Nairobi – Te vei intalni cu soferul la aeroportul international Jomo Kenyatta care va avea o pancarda de bun venit si dupa prezentari, vei fi dus la hotel. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Nairobi Meridian.

Ziua 2: Nairobi/Lacul Naivasha – Dupa micul dejun are loc check-out-ul si se conduce catre Great Rift Valley unde se va face o oprire intr-un loc de unde se poate admira valea si face poze deosebite. De la distanta se va vedea Muntele Longonot care are un crater in varf. Se serveste pranzul pe drum, iar mai tarziu urmeaza o mica croaziera si o plimbare prin savana in unica insula a lacului unde se vor admira numeroase specii de pasari, mamifere de campie si hipopotami. Vei sosi in Nakuru tarziu dupa amiaza si se va face check-in-ul la hotel. Cina si innoptarea vor avea loc la Top Cliff Lodge.

Ziua 3: Lake Nakuru – Dupa micul dejun de dimineata, se va merge la lacul cu pasari flamingo care este cunoscut ca cel mai frumos paradis al pasarilor din lume. Ai sansa sa vezi rinoceri albi, lei, zebre, Rothschild si girafe. Veti putea fotografia pasari flamingo de talie mica si mare si la alte pasari specifice Kenyei. Cina si innoptarea vor avea loc la Top Cliff Lodge.

Ziua 4: Nakuru/Muntele Kenya – Dupa un mic dejun servit devreme, se va lua pranzul la pachet si se va pleca spre Muntele Kenya. In drum spre Nakuru, se va trece pe la Ecuator, o linie imaginara ce imparte lumea in doua si de unde se pot face poze memorabile. Mai tarziu dupa amiaza, vei vizita rezervatia Olpejeta si vei cauta lei, elefanti, maimute, gheparzi, leoparzi si cimpanzei. Parcul are si multe specii de pasari precum pasarea soarelui, vulturi, soimi si diferiti copaci vechi indigeni. Muntele Kenya este unul dintre rarele obiective din Patrimoniul UNESCO si este cel de-al doilea inalt varf al Africii. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotelul Sportman Arms.

Ziua 5: Nanyuki/Samburu – Dupa micul dejun de dimineata, se va conduce catre Parcul Samburu care se afla in partea de nord a Kenyei. Pe drum se va admira lantul muntos Aberdare – cel mai mare furnizor de ape in Kenya. Se va sosi la hotel dupa amiaza si se va face check-in-ul. Mai tarziu se vor vizita sate din Samburu si vei experimenta cultura traditionala care a fost pastrata de secole si transmisa din  generatie in generatie. Cina si innoptarea vor avea loc la tabara Samburu Sentrim.

Ziua 6: Samburu – Se va petrece toata ziua pe pantele Samburu unde se gasesc specii rare de girafe, lei, babuini, gheparzi, impala, si hiene. Vei admira si speci rare ca struti Somali, pasarea soarelui, vulturi, bibilici, pasarea rinocer etc. Cina si innoptarea vor avea loc la tabara Samburu Sentrim.

Ziua 7: Samburu/Nairobi – Dupa micul dejun, are loc check-out-ul si te vei indrepta spre Kenya centrala unde pe drum se va admira lantul muntos Aberdare, apoi plantatii de grau, cafea, bananieri si ananasi. Pranzul se va lua pe drum  si se va ajunge dupa amiaza tarziu in Nairobi. Cina si innoptarea vor avea loc la Hotel Silver Spring.

Ziua 8: Nairobi/Amboseli – Dimineata dupa mic dejun, are loc un scurt tur al orasului Nairobi si se vor admira cateva dintre atractiile turistice ale acestuia precum birourile guvernamentale, cladirile parlamentului, mausoleul Kenyatta si faimosul parc Uhuru. Mai tarziu se pleaca spre Parcul National Amboseli unde se va ajunge dupa amiaza si apoi se va face check-in-ul la hotel. Cina si innoptarea vor avea loc la Amboseli AA Lodge.

Ziua 9: Amboseli – Se va petrece toata ziua in safari in Amboseli pentru a avea parte de o priveliste clara a Muntelui Kilimanjaro (cel mai inalt munte din Africa). Parcul este cunoscut pentru girafe, gheparzi, lei, porci alergatori, girafe, bivoli si zebre. Pasari ca pelicani, pescarusi si altele pot fi gasite in aceasta zona. Cina si innoptarea vor avea loc la la Amboselli AA Lodge.

Ziua 10: Amboseli/Nairobi: Dupa check-in-ul si micul dejun la hotel, te vei indrepta spre Nairobi. Se ajunge la aeroport dupa amiaza pentru un zbor in siguranta catre casa.

Tarife: 

De la 7475 USD – 2 persoane

De la 13570 USD –  4 persoane

De la 18285 USD – 6 persoane

De la 28175 USD – 10 persoane

Tarifele valabile minimum 2 persoane in limita locurilor disponibile.

Tarifele includ: safari cu masina de teren 4X4 speciala cu plafon deschis, pensiune completa, intrarile in parcuri, asigurare Amref air rescue, apa imbuteliata, taxe guvernamentale, sofer-ghid si activitati de safari.

Tarifele nu includ: vizite si activitati care nu sunt mentionate mai sus ( de exemplu safari cu balonul 555 usd/persoana), cheltuieli personale, transportul international cu avionul, bacsis si suveniruri.

Partenerul nostru local este o agentie cu traditie care garanteaza calitatea serviciilor si Incurajeaza turismul sustenabil si bunele practici. Daca vei rezerva, o parte din venituri se duce la comunitate pentru sustinerea a doua scoli rurale sarace si proiectul de plantare de copaci de catre femei in zona muntoasa Aberdare. Poti si tu la randul tau sa te implici si sa plantezi un copac langa padurea Aberdare.

Kenya este o tara populara de la Ecuator care gazduieste 6 obiective care fac parte din Patrimoniul UNESCO.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!