General

Nopti si zile orientale

Descoperiti Golful Persic explorand destinatii dintre cele mai exotice, parfurmuri orientale si preparate specifice precum picantul machboos, fructe de mare delicioase si alte mancaruri traditionale. Admirati orasele moderne si observati farmecul orasului Dubai de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa. Calatoriti in timp prin cartierul istoric Al Fahidi sau vizitati Muzeul de arta islamica. Daca doriti aventura, optati pentru un safari in desert, printre dunele de nisip.

Dubai

Situat in mijlocul unui desert in care acum circa 30 ani nu exista nimic, Dubai este astazi un oras cosmopolit, o oaza de futurism, un rai al iubitorilor de shopping, un loc plin de atractii culturale, sportive si culinare.

Abu Dhabi

Abu Dhabi, capitala administrativa a Emiratelor Arabe Unite este plin de surprize: Moscheea Alba, Luvru, cel mai rapid roller coaster din lume, singurul hotel cu pista de curse pentru Grand Prix Formula1 si multe altele.

Sir Bani Yas

Situat la sud de Abu Dhabi, un paradis al iubitorilor de natura, Sir Bani Yas este o bijuterie ascunsa care asteapta sa fie explorata.

Muscat

O plimbare prin fermecatorul Muscat nu e completa daca nu vizitati fortareata din Muscat, care ofera o panorama superba a portului si a orasului vechi.

Croaziera in Emiratele Arabe Unite si Oman
Jewel of the Seas

13-20 ianuarie 2020, 7 nopti

Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Muscat – Dubai

tarife de persoana de la 454 €

TARIFELE INCLUD
– cazare in cabina mentionata cu pensiune completa la bordul vasului;
– cafea, apa, limonada la discretie;
– activitati de recreere si divertisment la bordul vasului: piscina, jacuzzi, sauna, teatru, perete de catarare, teren de minigolf, teren de sport;
– Adventure Ocean®: programe pentru copii si adolescenti;
– taxele de port.

TARIFELE NU INCLUD
– transportul cu avionul;
– transferul aeroport-port-aeroport;
– bauturile alcoolice si racoritoare;
– taxele pentru servicii la bord;
– excursiile optionale;
– asigurarea medicala si/sau storno;
– taxa de rezervare la restaurantele cu specific;
– taxele pentru servicii la bord (bacsisurile);
– servicii suplimentare: room service, centru spa, coafor, internet, cazinou, telefoane etc.

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate!

Abu Dhabi

Nopti si zile orientale Descoperiti Golful Persic explorand destinatii dintre cele mai exotice, parfurmuri orientale si preparate specifice precum picantul machboos, fructe de mare delicioase si alte mancaruri traditionale. Admirati orasele moderne si observati farmecul orasului Dubai de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa. Calatoriti in timp prin cartierul istoric Al Fahidi Citeste mai mult

Dubai

DubaiUnul dintre Emiratele Arabe Unite. Aici se află cea mai înaltă clădire din lume (Burj Dubai) precum și alte atracții turistice.Citeste mai mult