General

Circuit & Croaziera Sicilia – Sardinia – Insulele Baleare

MSC DIVINA

25.10.2019 – 02.11.2019

Tarife Early booking 30.06.2019

Cabina Interioara Bella 1099 euro

Cabina Interioara Fantastica 1149 euro

Cabina Exterioara Bella 1199 euro

Cabina Exterioara Fantastica 1249 euro

Cabina Balcon Bella 1299 euro

Cabina cu Balcon Fantastica 1349 euro

 

Tarife Standard

Cabina Interioara Bella 1199 euro

Cabina Interioara Fantastica 1249 euro

Cabina Exterioara Bella 1299 euro

Cabina Exterioara Fantastica 1349 euro

Cabina Balcon Bella 1399 euro

Cabina cu Balcon Fantastica 1449 euro

SERVICII INCLUSE
Cazare + mic dejun 3 nopti, hoteluri 4* in Sicilia
Tur de oras – Catania
Excursie de 1 zi Enna – Cefalu

Croaziera MSC DIVINA
5 nopti + pensiune completa

Avion
25.10.2019 Bucuresti – Catania
02.11.2019 Milano – Bucuresti
Orarul de zbor va fi comunicat ulterior.

Transfer aeroport – hotel – port – aeroport
Insotitor de grup roman
Taxe portuare si taxe de aeroport

Ziua 1 – 25.10.2019: Sicilia, Catania. Incepem explorarea Siciliei cu un tur de Catania (inclus), oras al carui centru este declarat monument Unesco. Vedem Piazza del Duomo, centrul orasului, catedrala dedicata Sfintei Agatha, ruinele teatrului roman Odeon, Castelul Ursino si faimoasa fantana a Elefantului, datand din 1736 si simbol al orasului Catania. Incheiem ziua cazandu-ne la Hotel Excelsior 4* (sau similar).

Ziua 2 – 26.10.2019: Sicilia, timp liber in Catania sau optional excursie Etna si Taormina. Etna, unul dintre cei mai activi vulcani din lume, este situat pe coasta estica a Siciliei. Solul vulcanic fertil este foarte bun pentru agricultura extensiva, vii si livezi, care se intind pe versantii josi ai muntelui si campia Cataniei in sud. Prima noastra oprire este Rifugio di Sapienza (aproximativ 1800 m) de unde putem vedea o parte din craterele Etnei. Nu numai ca vom vedea insa vom si degusta buchetul vinurilor “vulcanice” si vom lua pranzul la o ferma locala. Cotinuam excursia in Taormina unde vizitam teatrul Grec, care ne ofera panorama superba a Golfului Schiso si a Etnei. Dupa turul pietonal al Taorminei, zona Umberto I, ne intoarcem in Catania. Tarif 130 euro/ persoana (grup minim 25 persoane). Cazare Hotel Excelsior 4* (sau similar).

Ziua 3 – 27.10.2019 – Sicilia, Excursie de 1 zi Enna&Cefalu (inclusa). La ora 09:00 vom pleca spre Piazza Armerina, situata in inima Siciliei si populara pentru splendida Villa del Casale, luxoasa resedinta romana si una dintre cele mai importante dovezi arheologice ale perioadei romane in Sicilia. Mozaicurile care acopera podelele vilei ilustreaza minunat obiceiurile si traditiile vietii romanilor. Pranz in Enna (inclus) si plecare spre Cefalu’, un satuc incantator situat pe maulul marii. O plimbare pe strada principala ne poarta spre Osterio Magno, o cladire fortificata de origini normande si loc de scaun pentru regii de atunci. Vizitam imensa catedrala fondata in 1131 si continuam spre Santo Stefano din Camastra, loc faimos in intreaga lume pentru ceramica adusa la nivel de arta, traditie ce dureaza inca din secolul al XV-lea. Cazare in Palermo. Hotel Ibis Style 4* (sau similar)

Ziua 4 – 28.10.2019 – Sicilia, Palermo. Dupa micul dejun, transfer in portul Palermo sau, optional, excursie Palermo si Monreale. Incepem cu vizita Catedralei din Palermo, construita in 1185, si continuam cu Palatul Regal unde vom vizita interiorul Capelei Palatine. Urmatoarea oprire este Monreale unde vom avea ocazia sa vedem Catedrala, opera a artei bizantine, ale carei mozaicuri aurite ocupa 6340 mp., a 2a din lume din acest punct de vedere dupa Sfanta Sofia din Istanbul. La ora 14:00 ajungem in portul Palermo, la fix pentru imbarcarea pe MSC Divina. Tarif: 85 euro/ persoana (grup minim 25 persoane).

Zilele – 4 – 9 – croaziera la bordul MSC Divina: Sardinia – Palma de Mallorca – Valencia – Marsilia – Genova.

MSC DIVINA

Sosire

Plecare

28/10/2019

Palermo, Italia

18:00

29/10/2019

Cagliari, Italia

9:00

17:00

30/10/2019

Palma de Mallorca, Spania

13:30

23:59

31/10/2019

Valencia, Spania

8:00

16:00

1/11/2019

Marseille, Franta

12:00

20:00

2/11/2019

Genova, Italia

8:00

Itinerariul de mai sus poate suferi modificari.

Tariful include:
– cazare 5 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
– toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufet noaptea; apa, ceai, cafea in restaurantul bufet;
– un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara
– petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala
– utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
– participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
– bilete de avion Otopeni – Catania si Milano – Bucuresti, cu bagaj de cala inclus 20 kg;
– taxele portuare si de aeroport;
– 3 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 4* – Sicilia (2 nopti in Catania si 1 noapte in Palermo);
– tur de Catania;
– excursie de 1 zi cu pranz inclus – Enna&Cefalu;
– transferuri aeroport – hotel – port – aeroport;
– insotitor de grup (pentru minim 20 pers.).

Tariful nu include:
– servicii medicale la bord
– articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
– excursiile optionale la tarm
– accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
– internetul
– asigurarea medicala
– service Charge-ul 10 Eur/zi/persoana

 

MSC Divina, una dintre cele mai noi stele ale flotei MSC (construita in 2012), readuce eleganta si opulenta navelor de pasageri ale epocii de aur intr-o noua viziune.
O interpretare spatioasa, ultramoderna ce te invaluie in confort si o mare varietate de facilitati sportive si de relaxare, dublate de divertisment de clasa mondiala.
Lasati-va privirea sa se bucure de anvergura, stilul, atentia la detalii si facilitatile oferite: teatrul gen Broadway, scari cu cristale Swarovski, piscina infinita, opulenta MSC Aurea Spa si exclusivistul MSC Yacht Club.
Descoperiti Royal Suite-ul Sophia Loren. Oaspetii apartamentului 16007, se pot bucura de glamourul si stilul unui apartament proiectat pentru si cu ajutorul Sophiei Loren. Nuantele bogate de rosu sunt predominante si superbe fotografii in rolurile sale memorabile decoreaza peretii. O replica a mesei de toaleta pe care Sophia Loren o are in camera sa este in cabina pentru a le oferi oaspetilor posibilitatea sa se pregateasca asemeni unui star de cinema.
Acum puteti explora marile si oceanele asa cum n-au mai fost exporate nicicand, de la bordul unei nave care este pur si simplu divina.

Cabina exterioara cu balcon

Aceste cabine sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), balcon, aer conditionat, baie cu dus, televizor, si optional, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 17- 30 mp.

Cabina exterioara

Aceste cabine sunt prevazute cu un pat dublu convertibil in doua paturi (la cerere), aer conditionat, baie cu dus, televiziune interactiva, conexiune prin cablu la internet (contra cost), telefon, minibar si seif. Dimensiune: 12- 20 mp.

Cabina interioara

Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. Dimensiune: 13- 16 mp.

Nota: Imaginile cabinelor sunt reprezentative, dimensiunile si amenajarea variaza in cadrul fiecarui tip de cabina.

Categoriile Bella si Fantastica
MSC a introdus, asociat cu tipul de cabina (interioara, exterioara si balcon), categoriile bella si fantastica. Aceste categorii definesc servicii/ facilitati asociate cabinei si nu au legatura cu amenajarea sau spatiul acesteia. Cabinele sunt standard, conform descrierilor de mai sus.

Cazare:
– Cabine interioare, exterioare si exterioare cu balcon1
– Cabine elegante avand toate dotarile standard pentru o croaziera MSC
Servicii de masa:
– Acces la restaurantul buffet, 20 ore/zi (menu-uri pentru orice moment al zilei)
Sport si activitati:
– Teatru
– Facilitati pentru sporturi in aer liber (pista de alergat, basketball…), Piscine, Sala de fitness
– Activitati de divertisment si animatie pentru copii (cluburi pentru copii si infanti)
Servicii:
– Personal calificat poliglot
Alte facilitati:
– Obtinerea de puncte MSC Club

Fantastica include toate facilitatile oferite de Bella precum si:
Cazare:
– 24 ore room service – livrare gratuita
– Mic dejun in cabina (livrarea si micul dejun sunt gratuite)
Sport si activitati:
– 50% discount la cursurile de fitness (ex. Yoga) si instructor personal (in functie de disponibilitate)
– Activitati recreationale pentru copii: jocuri cu scopul de a invata limbi straine si lectii de gatit Master Chef (in functie de disponibilitate)
Flexibilitate:
– Posibilitatea de a alege cele mai bune cabine disponibile
– Prioritate in alegerea dinner seating-ului

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Italia

ItaliaCircuit & Croaziera Sicilia – Sardinia – Insulele Baleare MSC DIVINA 25.10.2019 - 02.11.2019 Tarife Early booking 30.06.2019 Cabina Interioara Bella 1099 euro Cabina Interioara Fantastica 1149 euro Cabina Exterioara Bella 1199 euro Cabina Exterioara Fantastica 1249 euro Cabina Balcon Bella 1299 euro Cabina cu Balcon Fantastica 1349 euro   Tarife Standard Cabina Interioara Bella 1199 euro Cabina Citeste mai mult