Valmorel

Valmorel

Interese împrejurimi - generale

PETRECE O VACANTA DE VIS LA SKI IN VALMOREL, FRANTA!

Valmorel, un satuc de moda veche, dar cu un farmec aparte, se remarca prin gastronomia desavarsita, arhitectura alpina cu influente rustice si prin partii de schi exceptionale. Acest catun cu specific Savoyard a fost construit in 1979, fiind una dintre cele mai tinere asezaminte pitoresti din Alpii francezi, unde zona de schi a inflorit la sfarsitul anilor 1920 si 1930, dupa prima olimpiada de iarna de la Chamonix in 1924. Localizat in Valea Tarentaise, Valmorel se afla la o altitudine de aproximativ 1400 de metri si face parte dintr-un complex interconectat, cunoscut sub numele de Le Grand Domaine. Ideal pentru schiorii incepatori si intermediari, Valmorel ofera 22 de partii verzi, 38 de partii albastre, 17 rosii si 8 negre, in total 165 de kilometri de teren de zapada impecabila.

Cele mai luxoase apartamente din zona apartin de Club Med Valmorel, un complex perfect pentru familii, all-inclusive, conceput ca ski-in/ski-out (se poate ajunge pe schiuri pe si de pe partie), care se afla la o plimbare de 5 minute cu autobuzul de centrul orasului. Printr-un parteneriat cu scoala nationala de schi din Franta, Ecole du Ski Français (ESF), lectiile de schi multilingvistice fac parte din oferta all-inclusive. Pachetele includ cazarea, preparatele gastronomice, bauturile, ski pass-urile, lectiile de grup si activitatile pentru copii. De asemenea, Club Med Valmorerl ofera pentru cei care doresc sa combine intimitatea, serviciile privilegiate si personalizate, alaturi de confortul de lux, , un spatiu privat, exclusivist, de cinci stele cu salon dedicat, cu vedere magnifica catre masivul Mont Blanc, numit Le Lodge.

In cele doua restaurante ale complexului, Le Celeste si Les Cerfs, este pregatit de trei ori pe zi un adevarat festin culinar, cu fripturi, salate, retete cu paste, branzeturi si deserturi in stil bufet suedez. Exista o varietate suficienta in aceste doua optiuni pentru a impiedica plictiseala culinara, dar pentru cei care simt nevoia unei schimbari a peisajului, La Laiterie, un restaurant gourmet, ofera un mediu a la carte (prin rezervare).

Clubul Med Valmore s-a gandit la tot si a conceput activitati interesante pentru a umple timpul dintre schi si mesele delicioase: o serie de sali de club pentru copii incepand de la 4 luni pana la 17 ani, un spa cu 12 cabine pentru masaje de relaxare, frumusete si revitalizare , un patinoar in aer liber, program fitness, greutati, cardio, pilates si alte activitati stimulante.

Pentru o vacanta de vis, all-inclusive, oferta de la Club Med Valmorel este ideala pentru o escapada cu familia si nu numai. Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de excursie pentru această destinatie.

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de croaziera pentru această destinatie.