INSULA KOH PHA NGAN - THAILANDA

INSULA KOH PHA NGAN - THAILANDA

Interese împrejurimi - generale

O bijuterie pe care nu o stiai – Insula Koh Pha Ngan

 

Koh Pha Ngan este mai mult cunoscuta pentru petrecerile de luna plina care atrag mii de turisti in fiecare luna, insa insula are mult mai multe de oferit decat petreceri nesfarsite pe plaja. Situata in Golful Thailandei, insula se infatiseaza ca un minunat paradis tropical.
Imagineaza-ti o zona muntoasa, tivita cu faleze idilice si ape turcoaz, unde intalnesti pescari cu barci mici de lemn si drumuri singuratice. Uita de turism de masa si de adunatura petrecareata si zgomotoasa – asa arata de fapt Koh Pha Ngan!
Natura neatinsa invita la drumetii pe rute pitoresti, udate de cascade, iar cei pasionati de scufundari sunt asteptati de recifurile bogate in corali.

Ce va recomandam pe insula:

  • Bottle Beach – desi ia ceva timp sa ajungeti acolo, veti fi rasplatiti cu o incredibila plaja cu nisip alb si de ape albastrii. Puteti ajunge aici fie cu barca de la Ao Chaloklam dupa o plimbare de 20 minute sau daca va simtiti mai aventurosi cu motocicleta pe un drum accidentat si usor periculos ce porneste de la Thong Nai Pan.
  • Ao Chaloklam – Un pitoresc sat pescaresc ce ofera o imagine a adevaratei vieti pe o insula thailandeza. Este de asemenea atat cel mai bun loc pentru snorcheling si scufundari, ce se pot face chiar direct de pe plaja, cat si cea mai dezvoltata locatie, singura in care veti gasi bancomate.
  • Haad Khom – situat la o mica distanta de mers pe jos de Ap Chaloklam, acesta este locul perfect pentru relaxare pe plaja si snorcheling.
Cea mai buna perioada pentru a vizita Koh Pha Ngan este incepand din ianuarie pana in aprilie cand este cald si uscat. Intre mai si septembrie ploua ocazional, insa din octombrie pana in decembrie ploua cu galeata datorita musonului de nord-est.

Cum ajungi pe insula:

Insula este usor accesibila cu feribotul sau barca din Koh Samui, Koh Tao si Surat Thani. Cel mai apropiat aeroport este pe insula Koh Samui.

Tara Thailanda
LimbaThailandeza
ValutaBaht Thailandez

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de excursie pentru această destinatie.

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de croaziera pentru această destinatie.