Maldive

Maldive

Interese împrejurimi - generale
Maldive, un paradis exotic, situat in mijlocul Oceanului Indian, a devenit sinonim cu o vacanta de lux, inconjurata de dune de nisip alb si ape limpezi, turcoaz. Acest arhipeleag format din 185 de insule, este o abundenta culturala, marcata de un amestec de influente indiene, singaleze si arabe, vizibile in ritualuri, gastronomie si bauturi.
Strazile orasului Malé, o capitala plina de viata, distinctiva in stralucirea ei, cu zgarie-nori care-si marcheaza teritoriul pe cer, se invecineaza cu numeroase piete ale fermierilor, pline cu tarabe care ofera mancaruri condimentate cu cele mai proapete ingrediente. Locul ideal pentru suveniruri este Chaandhanee Magu, iar Muzeul National si Marea Moschee de Vineri, cu cupola sa de aur proeminenta pe orizontul capitalei, sunt atractii de neratat.
Dhaalu este un atol care cuprinde sapte insule locuibile. Capitala insulei, Kudahuvadhoo, este adapostita de multe movile antice, cunoscute sub numele de hawittas. Arta si mestesugurile prospera inca in Dhaalu, cu comunitati de argintari si aurari calificati, care intorc capetele si admiratia vizitatorilor.
In jurul lui Fotteyo se pot explora bogatiile subacvatice prin scufundari sau snorkeling. Cu numeroase pesteri si arcade care populeaza peisajele marine, fiecare experienta este unica, cu pisici de mare, rechini de recif si alte specii spectaculoase de pesti, care pe nesimtite se alatura in explorarea subacvatica.
Vacanta in paradis! MALDIVE, ATOLUL ARI - Sandies Bathala

Vacanta in paradis! MALDIVE, ATOLUL ARI - Sandies Bathala

Maldive
Vacanta in paradis! MALDIVE, ATOLUL ARI – Sandies Bathala TARIF: 7 nopti cazare in Beach-Bunga Mai multe informatii
CROAZIERA DE GRUP IN INDIA + SEJUR ALL INCLUSIVE IN MALDIVE

CROAZIERA DE GRUP IN INDIA + SEJUR ALL INCLUSIVE IN MALDIVE

CROAZIERA DE GRUP IN INDIA + SEJUR ALL INCLUSIVE IN MALDIVE COSTA VICTORIA 22.11.2019 – 05.12.2019 Mai multe informatii