Bali

Bali

Interese împrejurimi - generale

Bali sau “Insula Zeilor” este o insula mica din Indonezia, care se remarca prin gradini luxuriante, terase nesfarsite de orez, plaje spectaculoase cu ape limpezi, excelente pentru inot si surfing, cultura antica, dansuri traditionale, munti vulcanici: Agung si Batur, considerati zei de catre localnici si nenumarate temple hinduse: Tanah Lot si Uluwatu, unde se poate trai experienta unui asfintit impresionant in Oceanul Indian si cel mai sfant templu Pura Besakih.

Despre terasele de orez, un peisaj de poveste, imbracat in verde, se spune ca sunt cele mai spectaculoase din lume. Campurile de orez cu vederi panoramice uluitoare se gasesc peste tot in Bali, dar mai ales in zonele rurale din jurul Ubud, iar cele mai faimoase sunt cele din Tegalalang.

Plajele din Bali se impart in doua: cele din sud, cu nisip alb si cele din nord, cu nisip negru, de provienienta vulcanica. Printre cele mai cunoscute plaje se numara Plaja Lengian, o plaja lata cu valuri mari, care seara devine centrul distractiei, Plaja Jimbaran, perfecta pentru familii cu copii si plajele din jurul orasului Sanur, ideale pentru snorkeling.

Paradisul cumparaturilor pentru pasionatii de arta se afla in pietele din Legian si Kuta, dar mai ales in piata din Ubud (Ubud Market), una dintre locatiile filmului “Mananca, roaga-te, iubeste.”

BALI- Vacanta exotica in Insula Zeilor!

BALI- Vacanta exotica in Insula Zeilor!

Bali
BALI- Vacanta exotica in Insula Zeilor! Orezarii de un verde intens, peisaje de jungla spectaculoase Mai multe informatii
Descoperiti Bali

Descoperiti Bali

Bali
Descoperiti Bali Orezarii de un verde intens, peisaje de jungla spectaculoase, ansambluri de temple Mai multe informatii
Descoperiti Bali - Capitala culturala UBUD

Descoperiti Bali - Capitala culturala UBUD

Bali
Descoperiti Bali – Capitala culturala UBUD Orezarii de un verde intens, peisaje de jungla spec Mai multe informatii

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de croaziera pentru această destinatie.