Samana

Samana

Interese împrejurimi - generale
Samana se afla in nord-estul Republicii Dominicane, scaldata in Oceanul Atlantic si de apele cu nuante intense de turcoaz din Caraibe. Atractiile sale principale sunt reprezentate de plajele sale lungi, nisipoase, inconjurate de palmieri si arbori de nuca de cocos. Playa Rincón din Las Galeras, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje nealterate din lume, este o plaja de nisip alb, ideala pentru snorkeling, iar Cayo Levantado, un alt paradis din apropiere, cunoscut si sub denumirea de “Insula Bacardi”, timpul pare ca s-a oprit in loc, oferind oaspetii sai o senzatie matasoasa de izolare si de relaxare.
Iubitorii de aventura pot explora padurea tropicala la Parcul National Los Haitises, o bijuterie naturala, care a fost odata un refugiu pentru pirati. De asemenea, in Samana sunt disponibile activitati nesfarsite in aer liber, de la sporturi de apa, printre care windsurfing, scuba diving, sport nautic, kite surfing, pana la plimbari pe biciclete sau calare pe trasee locale.
Pentru o vacanta de familie, copiii vor fi impresionati de spectacolul balenelor cu cocoasa, de o vizita la acvariul natural Kaio sau de o excursie la El Salto del Limón, o cascada de 40 m, care se varsa intr-o uluitoare piscina naturala. Bucurati-va de aventuri si emotii intr-o vacanta de vis in Samana!

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de excursie pentru această destinatie.

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de croaziera pentru această destinatie.