Seychelles

Seychelles

Interese împrejurimi - generale
Seychelles este o tara insulara care se intinde pe un arhipeleag format din 115 insule din Oceanul Indian, la nord-est de insula Madagascar. Este impartita in doua subdiviziuni: Inner Islands si Outer Insland, cele din urma numite si insulele de corali sunt mai putin turistice si reprezinta refugiul perfect pentru mai multe specii de broaste testoase.
Gastronomia insulei impresioneaza printr-un amestec de traditii si arome, unde influentele franceze se armoniaza cu incantatoarele condimente indiene si cu aromele picante de est. Una dintre cele mai gustoase feluri de mancare din Seychelles este pestele si caracatita la gratar, asezonate cu sos de piper rosu zdrobit, ghimbir si usturoi, precum si deliciosul curry cu lapte de nuca de cocos.
Cele doua situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO: Aldabra, al doilea cel mai mare atol de corali din lume si Valle de Mai din Praslin, unde se zvoneste ca ar fi locatia Gradinii Edenului, sunt atractii de neratat ale insulei Seychelles. In Valle de Mai se intalnesc arborii coco-de-mer (Lodoicea maldivica), cu fructe considerate afrodiziace, iar in La Digue, la o plimbare cu barca de Praslin de 30 de kilometri, se poate experimenta stilul de viata traditional al localnicilor.
Island Hopping de la / pana la Mahe

Island Hopping de la / pana la Mahe

Seychelles
Island Hopping de la / pana la Mahe COMBINATII POSIBILE Praslin – La Digue – Mahe Prasl Mai multe informatii

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de croaziera pentru această destinatie.