Mauritius

Mauritius

Interese împrejurimi - generale

Mauritius este o natiune insulara aflata in apropiere de Tropicul Capricornului, scaldata de Oceanul Indian, aflata pe coasta de sud-est a continentului african. Por Louis, capitala plina de viata a insulei se mandreste cu arhitectura coloniala franceza si ofera locuri interesante pentru cumparaturi si divertisment.

Insula Mauritius cu plajele ei de nisip si ape limpezi, care dezvaluie lumea coralilor viu colorati si a epavelor de nave datate din sec. al XVII-lea si al XIX-lea, prezinta o experienta uimitoare de scufundari. De asemenea, tara insulara ofera o multime de optiuni pentru cei care doresc sa navigheze pe mare: tururi cu barca de viteza, plimbari cu cataramanul sau pe o barca traditionala pentru a petrece o zi romantica pe apele calduroase ale oceanului.

O atractie majora o reprezinta „Cele 7 Pamanturi Colorate”, localizata intr-un sat mic pe nume Chamarel. Urcati pe puntea de observatie si lasati-va impresionati de singurul loc din lume unde puteti vedea straturi de nisip in sapte nuante: rosu, maro, violet, verde, albastru, violet si galben. Apoi indreptati-va catre Lacul Ganga Talao – Grand Bassin, un lac natural, format inauntrul unui crater vulcanic inactiv. Conform mitologiei, apa de aici provine din raul sacru Gange din India si in partea de nord a lacului, veti descoperi statuia Shiva, care este a doua cea mai inalta din lume.

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de excursie pentru această destinatie.

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de croaziera pentru această destinatie.