Statiuni montane Austria

Hotel Berghotel, Rudolfshutte ***+

Pe lista celor mai bune si mai inzapezite statiuni montane de schi austriece este St. Anton, care se mandreste cu 305 km de partii si 200 km de partii negre, cu trasee provocatoare. Domeniul schiabil Arlberg ofera terenuri exceptionale de antrenament, in timp ce zonele din imprejurimi, precum partiile din Lech si Zürs sunt excelente pentru schiorii intermediari. Orasul St. Anton am Arlberg dispune de hoteluri, cabane si restaurant elegante, fiind locul de nastere al après-ski-ului alpin, cu locuri legendare, precum MooserWirt si Krazy Kanguruh.

Destinatia perfecta pentru o vacanta reusita, fie ca este vorba de vacanta de schi in timpul iernii, fie de vacanta de familie in timpul verii, o reprezinta incontestabil zona Zell am See / Kaprun. Statiunea de schi Zell am See este situata la baza muntelui Schmittenhöhe si la malul lacului Zell, iar zona de schi dispune de zapada naturala, imaculata gratie ghetarului uimitor Kitzsteinhorn. Partiile de schi largi si zona separata dezvoltata pentru familii sunt ideale pentru incepatori, in timp ce schiorii mai avansati vor aprecia parcurile de zapada si traseele excelente de partii negre.

Kitzbühel este amplasat intre Kitzbüheler Horn (1996 m) si Hahnenkamm (1712 m) cu privelisti uimitoare ale muntilor stancosi numiti Wilder Kaiser. Orasul minunat din regiunea Tirol, caracterizat printr-o arhitectura medievala datata din secolul al XIV-lea, gazduieste una dintre cele mai bune partii de schi din Alpi. Kitzbühel este cunoscut pe plan international pentru celebra cursa Hahnenkamm-Rennen din Cupa Mondiala de Schi Alpin si, de asemenea, pentru stilul de viata plin de farmec, peisajele uluitoare, traditia bogata si activitatile in aer liber pentru toata lumea, iarna si vara.

Lasă un răspuns

Nota: Comentariile de pe site-ul web reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, si nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet. Va rugam sa va abtineti de la insulte, injurături si expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără explicații.

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

*
*