General

Vacante in Sharm el Sheikh charter din Bucuresti

Egipt – Sharm El Sheikh!

Cursa charter din Bucuresti in fiecare zi de duminica!

(compania TAROM)

Prinde oferta “Promo Sale” – locuri limitate

(plecari disponibile: 30.05, 06.06, 13.06 si 11.07 – 15.08)

Pachet 5* All Inclusive de la 349 euro/pers.

Exemple de tarife pentru plecare din Bucuresti 30.05.2021

Tarifele includ Ofertele Speciale sau Early Booking (aplicate exclusiv tarifului de cazare), reducerea “Promo Sale”.

IMPORTANT:

Dorim sa va informam ca incepand cu data de 01.05.2021, nu se mai aplica scutirea de taxa pentru viza turistica de intrare in Egipt. Astfel – viza se va plati de catre toti cetatenii romani care calatoresc in Republica Araba Egipt in scop turistic. Aceasta se poate obtine la aeroport, contravaloarea ei fiind achitata pe loc, sau la sediul Ambasadei Republicii Arabe Egipt in Romania, costul acesteia fiind de aproximativ 25$ (USD) – valabilitatea vizei este de 28 de zile.

Inca din aceasta iarna guvernul egiptean a emis o serie de specificatii pentru testul PCR necesar pentru intrarea in Hurghada:

– The result must include clear and correct passenger data.
– The result must not exceed 72 hours from flight time.
– The result must be stamped with laboratory stamp or has laboratory watermark or QR code.
– In case of not have a hard copy of the result, passenger must have an e-mail from the lab with the result or any proof that the result is official.
– Any result in hand written won’t be accepted.

Avand in vedere inasprirea masurilor de siguranta aeriana dar si de securitate sanitara, compania Tarom solicita rezultatul testului PCR negativ inca de la imbarcare.

In vederea acoperirii riscului ce tine de starea de sanatate a turistului, va recomandam sa incheiati politele de asigurare storno si medicale cu acoperire COVID-19.

Testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile partenere la tarife preferentiale incepand cu doar 200 RON/persoana pentru clientii nostri.

Contactati-ne pentru mai multe informatii cu privire la clinicile medicale unde turistii nostri beneficiaza de tarife preferentiale la testarea PCR COVID-19.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!