General

Vacanta Andalusia- Five elements

Itinerariu :

Ziua 1, Malaga. Sosire la Aeroportul International Malaga si transfer catre spectaculosul oras Ronda.
Ziua 2, Ronda. Dupa o odihna bine-meritata vei vizita o vinarie si sa gusti din cele mai bune vinuri ale regiunii. Vei lua pranzul la aceeasi vinarie. Dupa amiaza vei pleca la Reservatauro din Torero Antonio Tejada, sa inveti despre arta spaniola. Apoi, vei participa la un show cu tauri si cai.
Ziua 3, Jerez de la Frontera. Vei fi transferat la Jerez de la Frontera unde te vei bucura de un tur al centrului orasului, vei vizita Centrul Equestrian la Cartuja, unde caii de pur-sange andaluz sunt ingrijiti pentru a aparea la expozitii/ targuri. Pranzul. Dupa amiaza vei vizita Vinaria Sherry. Cina in Tablao Flamenco cu spectacol.
Ziua 4, Seville.  Dupa micul dejun vei merge in Seville. Raul Guadalquivir traverseaza orasul cu podurile sale multe, existand locuri speciale, ca Torre del Oro si Catedrala Giralda, podul care duce catre Cartierul Triana, unde vei avea oportunitatea sa te bucuri de bucataria si tavernele cu terase unice. Timp liber dupa amiaza pentru o calatorie cu trasura prin centrul orasului.
Ziua 5, Cordoba . Dimineata, vei vizita Mosque-Cathedral , construita in secolul VIII. Timp liber pentru pranz. Dupa amiaza vei continua turul cu  o vizita la Christian Kings Alcázar . De asemenea vei avea timp sa te plimbi prin gradinile Patios din Cordoba.
Ziua 6, Ubeda si Baeza. Transfer catre orasele incluse in patrimoniul UNESCO, Ubeda si Baeza. Inainte de a ajunge in Baeza, vei face o oprire la o fabrica de producere a uleiului. Timp liber pentru pranz.  Dupa amiaza, vei merge in Ubeda, unde te vei bucura de un tur. Cina si cazare.
Ziua 7, Granada. In aceasta zi vei descoperii Granada. Vei petrece dimineata vizitand bine cunoscuta Alhambra si te vei plimba prin gradinile sale. Timp liber pentru pranz. Transfer catre Malaga si cazare.
Ziua 8, Malaga. Dimineata vei vizita Centrul Pompidou. Timp liber pentru cumparaturi si transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere acasa.

TARIF : de la 1020, oo Euro/ persoana

Include : 8 zile si 7 nopti cazare in hoteluri de 4* cu demipensiune (cina include apa si vinul). Transfer de la/ catre aeroport, vizitele incluse in program, tururi cu ghid si asigurare de calatorie.
Nu include : Pranzul.
Grup minim – 10 persoane.

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult