General

TURURI MONTANE IN DOLOMITI CU GHID ALPIN

 Adrenalina pura in munti

Trentino este ca o sala in aer liber. Un teritoriu mic ca marime, dar urias in posibilitati care ofera corpului tau miscare, exercitiu, distractie si revigorare. Varfurile Dolomitilor, piscurile spectaculoase, traseele la inaltime, paraurile pline de viata fac ca sportul in aceasta zona sa gaseasca o dimensiune unica de libertate si aer curat. Insotiti de ghizi alpini specializati in diferite discipline, acest tur permite atletilor care deja au un nivel mediu-ridicat de pregatire fizica si cunostinte montane, sa se testeze participand la activitati incitante precum : caiac canoe, rapel, catarare pe stanci si trecerea pe poduri Tibetane suspendate. Intotdeauna in siguranta totala, primind instructiuni complete si reguli de buna-purtare si echipamentul necesar pentru aceste activitati.

De la razboi la pace

Trentino a fost un martor de prima mana al Primului Razboi Mondial, un conflict European devastator care a lasat cicatrici adanci in acest pamant si in oameni. Cu cei aproximativ 350 km, frontal Primul Razboi Mondial s-a desfasurat in Trentino, astazi punctat cu fortificatii pentru apararea vailor, bastioane in punctele de observatie, tranșee pe pante și pe creste, precum și rămășițe de cazarme și tuneluri sapate în stâncă sau gheață, chiar si la cele mai inalte altitudini si medii extreme. Multe din aceste locuri pot fi intalnite de-a lungul Caii Pacii, un drum de peste 500 km care uneste Passo del Tonale cu Marmolada, trecand prin locuri impresionante inconjurate de o natura uimitoare.
Ghidul va va insoti pe aceasta ruta, impodobita cu muzee mici si mari, expozitii tematice care asteapta sa fie descoperite in drumetii simple sau mai complicate si chiar catarari mai dificile pe traseul Razboiului Alb.

Tur emotionant de familie

Turul perfect pentru familii si persoane active care vor sa se apropie de munte intr-un mod aventuros!
Veti explora paduri, stanci si paraie si veti practica sporturi incitante precum canoe la nivel incepator.
Veti descoperi peisaje neatinse si secretele muntelui, dezvaluite de ghizii alpini.
Veti dormi in corturi sau cabane de munte, admirand spectacolul stralucirii alpine a Dolomitilor si noptile tacute si instelate.
Aerul curat, natura, miscarea si experienta ghizilor  vor crea o vacanta de neuitat care va va invigora corpul si mintea!

Pachete all-inclusive incepand de la 470 eur :

  • Durata : 3 zile si 2 nopti in cabanele montane – demipensiune (in unele cazuri innoptat la stane montane, locuri de campare sau bed&breakfast)
  • Servicii de transfer unde este nevoie
  • Schi pass unde este nevoie
  • Inchiriere gratuita de echipament de alpinism unde este nevoie
  • Asistenta unui ghid alpin pe parcursul turului
  • Invitatie la “cunostinte si practica” ale tehnicilor montane de baza
  • Kit informational si povesti de seara despre istoria locului, evenimente montane , probleme de mediu si natura.

Contactati-ne pentru oferte personalizate!

Italia

ItaliaTURURI MONTANE IN DOLOMITI CU GHID ALPIN  Adrenalina pura in munti Trentino este ca o sala in aer liber. Un teritoriu mic ca marime, dar urias in posibilitati care ofera corpului tau miscare, exercitiu, distractie si revigorare. Varfurile Dolomitilor, piscurile spectaculoase, traseele la inaltime, paraurile pline de viata fac ca sportul in aceasta zona sa Citeste mai mult