General

Tur in sudul si estul Madagascarului 16 zile/15 nopti

Un tur clasic foarte frumos, in care veti putea vedea peisajele, fauna si flora din Madagascar. Veti merge in sud pentru a vizita parcul national Ranomafana si Isalo. InTulea  veti vizita Arboretum apoi veti zbora inapoi spre Tana, pentru a continua spre est cu o vizita in parcul national Perinet si de-a lungul canalului Pangalanes pâna la Tamatave. Plecati spre insula Sainte Marie pentru a va relaxa pe plaja.

ITINERARIU:

Ziua 1: ANTANANARIVO. Preluare de la aeroportul international Ivato si transfer la hotel. Cazare in Antananarivo.
Ziua 2: Antanananrivo si Antsirabe (169 km, aproximativ 3 ore de mers cu masina). Pe drum peisajul este compus din munti si campuri de orez. Tur ar Orasului Apei (numele vine de la numeroasele izboare termale si a celor 2 lacuri din zona). Se viziteaza si un atelier in care se fac figurine din materiale reciclate. Cazare la hotel.
Ziua 3: Antsirabe – Ranomafana (240 km, in jur de 5 ore de mers cu masina): mic dejun. Se viziteaza Parcul National Ranomafana (padure tropicala care gazduieste mai multe specii de lemuri), oprire si in Ambositra la cateva centre de artizanat Zafimaniry. Cazare in Ramonafana.
Ziua 4: Ranomafana – Fianarantsoa (85 km, in jur de 1,5 ore de mers cu masina). Mic dejun se viziteaza Parcul National Ronomafana cu lemuri, cameleoni si specii de paianjeni, orhidee si plante medicinale. Dupa pranz se viziteaza Fianarantsoa capitala tribului Betsileo.
Ziua 5: Ranomafana – Fianarantsoa (295 km, in jur de 5,5 de ore de mers cu masina). Se pleaca dimineta spre Ranohira. Oprire in Ambalavao (centrul comercial al sudului regiunii Bersileo, recunoscut pentru artizanii sai) pentru a vizita fabrica “Antemoro Paper” – hartia fabricata aici este facuta manual din fibra unui copac si decorata cu flori. Se mai viziteaza si parcul Anja casa lemurilor Katta. Cazare la Ranohira.
Ziua 6: Ranohira. Trekking in parcul national Isalo.
Ziua 7: Ranohira – Tulear (240 Km in jur de  4 ore de mers cu masina). Mic dejun apoi se pleaca spre Tulear, se viziteaza Arboretum cu multe specii endemice de plante precum si cateva morminte Mahafaly. Cazare la hotel.
Ziua 8: Tulear – Antananarivo. Transfer la aeroport pentru zbor in Antananarivo. Preluare de la aeroport si transfer la hotel.
Ziua 9: Antananarivo – Andasibe (140 Km  si in jur de 3 ore de mers cu masina). Mic dejun  apoi se pleaca spre Andasibe. Inainte de cina se face o plimbare pentru a vedea specii nocturne de animale. Cazare la hotel.
Ziua 10 : Andasibe – Manambato – Akanin’ Ny Nofy (132 Km in jur de 3 ore de condus masina si 2 ore de mers cu barca). Mic dejun apoi se viziteaza rezervatia. Se pleaca la Manambato pentru transferul cu barca la Akanin’ ny Nofy. Cazare la hotel.
Ziua 11: Akanin’ Ny Nofy. Excursie de 1 zi pentru a descoperi aceasta frumoasa regiune, lacul Ampitabe si parcul privat Palmarium cu un numar mare de lemuri. Seara excursie cu barca pentru a vedea lemurul Aye Aye. Cazare la hotel.
Ziua 12: Akanin’ny Nofy – Tamatave – Sainte Marie (calatorie cu barca cca 3 ore). Transfer cu barca dimineata pe canalul Pangalanes canal pana la Tamatave. Preluare din port si transfer cu avionul pe insula Sainte Marie. Transfer la hotel.
Ziua 13-14: Sainte Marie. Timp liber. Excursii optionale cu masina sau cu barca pentru a vedea un sat pescaresc, cimitirul piratilor si o laguna sau excursie optionala catre “ile aux nattes”. Din iulie pana in septembrie exista posibilitatea sa vedeti balene cu cocoasa langa insula. Cazare la hotel.
Ziua 15: Sainte Marie – Antananarivo. Transfer la aeroport pentru zborul spre Antananarivo. Transfer la hotel si timp liber. Cazare la hotel.
Ziua 16: Antananarivo. Dimineata excursie la  Ambohimanga (palatul unui rege aflat in patrimoniu UNESCO, care a fost construit pe varful unui deal acoperit de paduri. Vizita la o piata cu obiecte artizanale. Transfer la aeroport pentru zborul international.

 

TARIF/PERSOANA:

de la 1788 €

 

SERVICII INCLUSE:

transferurile de la/catre aeroport
cazare cu mic dejun sau demipensiune
biletele de intrare in parcurile nationale
ghizi locali in rezervatii si parcurile nationale
masina sau autobuz cu sofer, precum si benzina
transferul cu barca
taxele pentru turisti

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile interne: Tuléar -Antananarivo, Tamatave – Sainte Marie, Sainte Marie – Antananarivo: aprox. 700 €
Taxele pentru viza in jur de 25-30 €
Zborurile internationale
Excursiile optionale
Cheltuielile personale
Asigurarile de calatorie si medicale

 

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Madagascar

MadagascarTur in sudul si estul Madagascarului 16 zile/15 nopti Un tur clasic foarte frumos, in care veti putea vedea peisajele, fauna si flora din Madagascar. Veti merge in sud pentru a vizita parcul national Ranomafana si Isalo. InTulea  veti vizita Arboretum apoi veti zbora inapoi spre Tana, pentru a continua spre est cu o vizita Citeste mai mult

Africa

AfricaTur in sudul si estul Madagascarului 16 zile/15 nopti Un tur clasic foarte frumos, in care veti putea vedea peisajele, fauna si flora din Madagascar. Veti merge in sud pentru a vizita parcul national Ranomafana si Isalo. InTulea  veti vizita Arboretum apoi veti zbora inapoi spre Tana, pentru a continua spre est cu o vizita Citeste mai mult