General

Tur in sudul Madagascarului si Morondava (12 zile/11 nopti)

Turul incepe cu vizitarea parcurilor nationale Ranomafana si Isalo, se continua cu Morondava si un drum cu masina pe faimoasa Alee Baobab si vizita in rezervatia  Kirindy.

ITINERARIU:

Ziua 1: Antananarivo, preluare de la aeroport si transfer la hotel.
Ziua 2: Antananarivo – Antsirabe. Mic dejun, deplasare spre Antsirabe. Tur in Orasul Apei (numele vine de la numeroasele izvoare termale ce se gasesc aici si cele 2 lacuri). Se viziteaza si un atelier cu miniaturi din materiale reciclate.
Ziua 3: Antsirabe – Ranomafana. Antsirabe – Ranomafana (240 Km, 5 ore de mers cu masina). Mic dejun apoi se pleaca spre Ranomafana. Oprire  in Ambositra pentru o vizita la centrele artizanale Zafimaniry. Check-in la hotel in Ranomafana. Excursie seara pentru a vedea speciile nocturne de animale.
Ziua 4: Ranomafana – Fianarantsoa. Mic dejun, apoi se viziteaza parcul national cu numeroase specii de lemuri, pasari, cameleoni, paianjeni, broaste, orhidee si plante medicinale. Dupa pranz se pleaca la Fianarantsoa, capitala tribului Betsileo.
Ziua 5: Fianarantsoa – Ranohira. Se pleaca dimineata la Ranohira, cu oprire pe drum la Ambalavao (centrul comercial al sudului regiunii Bersileo, recunoscut pentru artizanii sai) pentru a vizita fabrica “Antemoro Paper” – hartia fabricata aici este facuta manual din fibra unui copac si decorata cu flori. Se mai viziteaza si parcul Anja casa lemurilor Katta.
Ziua 6: Ranohira. Trekking in parcul national Isalo.
Ziua 7: Ranohira – Tulear. Mic dejun apoi se pleaca spre Tulear, se viziteaza Arboretum cu multe specii endemice de plante precum si cateva morminte Mahafaly.
Ziua 8: Tulear – Antananarivo. Transfer la aeroport pentru zborul spre Antananarivo.  Transfer la hotel.
Ziua 9: Antananarivo – Morondava. Mic dejun si transfer la aeroport pentru zborul catre Morondava. Preluare si transfer la hotel la destinatie.
Ziua 10: Morondava – Kirind Reserve – Morondava. Se viziteaza rezervatia Kirind, la retur se face o oprire pe faimoasa Alee Baobab.
Ziua 11: Morondava – Antananarivo. Transfer la aeroport pentru zborul spre capitala.
Ziua 12: Antananarivo – Europa. Mic dejun vizita la piata de artizanat. Transfer la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

 de la: 1182 €

 

SERVICII INCLUSE:

Transport de la/catre aeroport
Cazare si mic dejun
Biletele de intrare in parcurile nationale si rezervatii
Transferurile cu feribotul
Ghizi locali
Transferurile cu masina Morondava – Belo – Bekopaka – Morondava
Taxele pentru turisti

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile interne si taxele de aeroport Tuléar- Antananarivo, Antananarivo – Morondava – Antananarivo 750 €.
Taxa  pentru viza.
Alte mese si bauturi
Cheltuielile personale
Asigurarile de sanatate si calatorie.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Madagascar

MadagascarTur in sudul Madagascarului si Morondava (12 zile/11 nopti) Turul incepe cu vizitarea parcurilor nationale Ranomafana si Isalo, se continua cu Morondava si un drum cu masina pe faimoasa Alee Baobab si vizita in rezervatia  Kirindy. ITINERARIU: Ziua 1: Antananarivo, preluare de la aeroport si transfer la hotel. Ziua 2: Antananarivo – Antsirabe. Mic dejun, Citeste mai mult

Africa

AfricaTur in sudul Madagascarului si Morondava (12 zile/11 nopti) Turul incepe cu vizitarea parcurilor nationale Ranomafana si Isalo, se continua cu Morondava si un drum cu masina pe faimoasa Alee Baobab si vizita in rezervatia  Kirindy. ITINERARIU: Ziua 1: Antananarivo, preluare de la aeroport si transfer la hotel. Ziua 2: Antananarivo – Antsirabe. Mic dejun, Citeste mai mult