General

Tur de familie in Spania

Barcelona – Muntii Pirinei- Golden Coast

ITINERARIU :

Ziua 1 : Barcelona
La sosire, transfer de la aeroport, la hotel.
Ziua 2: Barcelona
Tur privat in centrul vechi al orasului ( Strada Ramblas, cartierul Gotic , piata Boqueria), inclusiv Muzeul Picasso. Turul se va incheia in fata marii, unde vei lua pranzul intr-unul  din cele mai bune restaurante de pe litoral ale Barcelonei. Dupa amiaza te vei plimba cu risca, o activitate amuzanta pentru copiii tai, sau un tur la bordul emblematicelor barci ” Golondrinas”, care iti permit sa vezi orasul din mai multe puncte de vedere.
Ziua 3: Barcelona
Tur privat Gaudi, include bilete pentru Holy Family Cathedral, Guell Park si Casa Batllo . In timpul turului vei cunoaste cele mai relevante creatii a lui Gaudi, una dintre figurile principale ale Modernismului si unul dintre arhitectii care au constribuit cel mai mult la construirea Barcelonei.
Ziua 4: Barcelona
In aceasta zi vei vizita Camp Nou Stadium si muzeul sau. Dupa tur, vei fi transferat la muntele Montjuic, de unde vei lua telecabina, o activitate care ii va face pe copiii tai fericiti si iti va oferi o priveliste uimitoare.
Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi, plimbari, sau odihna.
Ziua 5 : Barcelona- Muntii Pirinei
Dupa micul dejun, vei merge impreuna cu un ghid turistic privat in zona muntilor Pirinei. O oprire in Somontano, o zona cunoscuta pentru vinuri, unde vei vizita una dintre cele mai emblematice vinarii, degustare de vinuri. Iti vei continua turul in Alquezar, unul dintre cele mai frumoase si prezervate sate medievale din Spania. Vei fi cazat intr-un hotel butic in zona.
Ziua 6: Muntii Pirinei
Dupa micul dejun vei pleca impreuna cu ghidul  la Parcul National Ordesa pentru un incredibil tur cu 4 roti, care iti permite sa descoperi speciile de plante si animale din zona, cat si sa te bucuri de frumoasele peisaje ale parcului. Pranzul in Torla, unul dintre cele mai frumoase sate montane din Pirinei.
Ziua 7: Muntii Pirinei
Transfer privat la Parcul La Cuniacha, unde tu si copiii tai o sa puteti vedea animalele salbatice traind in habitatul lor natural. Dupa amiaza vei putea alege dintr-o serie de activitati care se potrivesc familiei tale : canoe, parcul de aventura, etc.
Ziua 8 : Muntii Pirinei – Port Aventura
Dimineata, dupa micul dejun, transfer privat catre Port Aventura. Check-in la hotel si timp liber pentru a te bucura de parc.
Ziua 9 : Port Aventura
Biletul zilei intrare parc de distractii.
Ziua 10: Port Aventura
Bilet pentru intrare parc de distractii.
Ziua 11: Salou
Dupa micul dejun, transfer privat de la Port Aventura la hotel Salou. Timp liber pentru a te bucura de plaja.
Ziua 12: Salou
Jumatate de zi tur navigatie pe Marea Mediterana. In functie de preferintele tale, in timpul turului poti pescui.
Ziua 13: Salou
Ultima zi de odihna. Ca alternativa, poti vizita orase din jur, Tarragona,  care are ruine romane impresionante, sau Cambrils, un frumos sat aproape de Salou.
Ziua 14: Salou – Barcelona
Transfer la aeroportul din Barcelona pentru zborul de intoarcere acasa.

Preturile difera in functie de perioada de calatorie. Contactati-ne pentru oferte personalizate !

 

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult