General

Trekking in Bali in regiunea Ubud

Durata: 5 zile / 4 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Sudul Bali – Ubud. Transfer de la aeroport in Ubud. Cazare la Nandini Bali Jungle resort. Timp liber.
Ziua 2: Ubud. Transfer pe timp de noapte pentru a vedea răsărit de soare la Muntele Batur (Kintamani). 01.40 – 02.30: Timpul de ridicare (depinde de locația hotelului). 03.45: Sosire la punctul de plecare al satului Toyabungkah. 06.15 AM: Sosirea la vârful muntelui Batur (punctul de răsărit). 07:00 AM: Continuați călătoria în jurul întregului crater. 08.00: Începeți coborârea până la punctul de terminare al drumetiei (satul Toyabungkah). 09.00: Sosire in Toyabungkah și imbarcarea in masina. 11.30: Opriți-vă la o plantatie de cafea din Balin (opțional). 01.30: Intoarcere la sosire la hotel. Timp liber restul zilei. Cazare in Nandini Jungle Resort & Spa.
Ziua 3: Ubud. Rafting pe raul Ayung. Transfer la punctul de plecare lângă Ubud. Bucurați-vă de coborare într-una dintre cele mai pitorești văi ale insulei. Prânz inclus. Dupa-amiaza libera. Cazare in Nandini Jungle Resort & Spa.
Ziua 4: Ubud. Alăturați-vă turului gratuit de ciclism organizat de hotel cu o rută de 5 – 6 km și durata de 1 oră. Traseul va începe de la Nandini Jungle Resort & Spa Bali, continuă până in satele Susut, Buahan si Satung și echipa de la  hotel va însoți turistii gratuit. Dupa-amiaza libera. Cazare in Nandini Jungle Resort & Spa.
Ziua 5: Ubud. Transfer la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 550 €

 

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Indonesia • Bali & imprejurimi

Indonesia • Bali & imprejurimiIndonesia • Bali & imprejurimi Nusa Penida Descoperiti o destinatie de vacanta ascunsa de turismul de masa- Nusa Penida, o insula vecina cu Bali. Binecuvantata cu o frumusete naturala incredibila, cu plaje superbe si cascade, insula este cunoscuta si pentru locurile religioase, localnicii balinezi Hindu vizitandu-o regulat pentru a veni sa se roage. Puteti ajunge Citeste mai mult

Asia

AsiaTrekking in Bali in regiunea Ubud Durata: 5 zile / 4 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Sudul Bali – Ubud. Transfer de la aeroport in Ubud. Cazare la Nandini Bali Jungle resort. Timp liber. Ziua 2: Ubud. Transfer pe timp de noapte pentru a vedea răsărit de soare la Muntele Batur (Kintamani). 01.40 - 02.30: Timpul Citeste mai mult