General

Top destinatii pentru un Revelion 2020 memorabil!

Fie ca doriti sa faceti shopping, sa va bronzati sau sa petreceti un Revelion de neuitat, Royal Caribbean® va ofera cele mai interesante optiuni de a explora destinatii de vis.
Cele mai frumoase sarbatori pe mare, alaturi de cei apropiati, cu mese traditionale festive, cu meniuri somptuoase create de bucatarii nostri renumiti, cu spectacole si divertisment, astfel incat toata lumea sa intre in atmosfera magica de Revelion!

Dubai


Situat in mijlocul unui desert in care aproape nimic nu a existat acum 20 de ani, Dubai este astazi o oaza de futurism, un rai al impatimitilor de shopping si nu numai. De Revelion, porniti intr-o croaziera de 7 nopti in Golful Persic pe itinerariul Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Muscat – Dubai, cu plecare in 30 decembrie 2019, cu vasul Jewel of the Seas®.

Tarife de la 780 €/persoana, in cabina dubla interioara.

Caraibe

Fiecare moment in Caraibe trezeste simturile – savoare, privelisti, sunete… Fort Lauderdale – Puerto Rico – St.Kitts – St.Lucia – Grenada – Barbados – Antigua… de Revelion, porniti intr-o croaziera de 11 nopti in Caraibele de Sud cu plecare in 30 decembrie 2019, cu vasul Serenade of the Seas®.

Tarife de la 1029 €/persoana, in cabina dubla interioara.

Australia si Pacific

Admirati amatorii de surf din Bondi Beach, observati obiceiurile bastinasilor din Pacificul de Sud sau aventurati-va in padurile tropicale. Nu exista un mod mai placut de a explora aceste tinuturi de vis decat la bordul vaselor Royal Caribbean®. De Revelion, porniti intr-o croaziera de 11 nopti in Australia si Pacificul de Sud cu plecare in 27 decembrie 2019, pe itinerariul Sydney – Noumea – Insula Mystery – Vila – Lifou – Insula Pinilor – Sydney, cu vasul Radiance of the Seas®.

Tarife de la 1406 €/persoana, in cabina dubla interioara.

Perfect Day® at CocoCay


Cel mai nou concept Royal Caribbean® – Perfect Day®, in destinatia sa privata CocoCay, ofera atractii spectaculoase, unice in lume: de la cel mai inalt tobogan din America de Nord, Daredevil’s PeakSM si pana la cea mai mare piscina cu valuri din Caraibe, Thrill Waterpark. Aceste noi atractii va vor face cea mai frumoasa vacanta de Revelion, pe unul dintre cele cel mai noi si mai mari vase de croaziera din lume – Symphony of the Seas®, cu plecare in 28 decembrie 2019 intr-o croaziera de 7 nopti in Caraibele de Est pe itinerariul Miami – Philipsburg – San Juan – Perfect Day At CocoCay – Miami.

Tarife de la 1907 €/persoana, in cabina dubla interioara.

TARIFELE INCLUD
– cazare in cabina mentionata cu pensiune completa la bordul vasului;
– cafea, apa, limonada la discretie;
– activitati de recreere si divertisment la bordul vasului: piscina, jacuzzi, sauna, teatru, perete de catarare, teren de minigolf, teren de sport;
– Adventure Ocean®: programe pentru copii si adolescenti;
– taxele de port.

TARIFELE NU INCLUD
– transportul cu avionul;
– transferul aeroport-port-aeroport;
– vize si taxe vize, acolo unde sunt necesare;
– bauturile alcoolice si racoritoare;
– excursiile optionale;
– asigurarea medicala si/sau storno;
– taxa de rezervare la restaurantele cu specific;
– taxele pentru servicii la bord (bacsisurile);
– servicii suplimentare: room service, centru spa, coafor, internet, cazinou, telefoane etc.

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate!

Caraibe

Top destinatii pentru un Revelion 2020 memorabil! Fie ca doriti sa faceti shopping, sa va bronzati sau sa petreceti un Revelion de neuitat, Royal Caribbean® va ofera cele mai interesante optiuni de a explora destinatii de vis. Cele mai frumoase sarbatori pe mare, alaturi de cei apropiati, cu mese traditionale festive, cu meniuri somptuoase create Citeste mai mult

Dubai

DubaiUnul dintre Emiratele Arabe Unite. Aici se află cea mai înaltă clădire din lume (Burj Dubai) precum și alte atracții turistice.Citeste mai mult

Australia & Oceania

Australia & OceaniaTop destinatii pentru un Revelion 2020 memorabil! Fie ca doriti sa faceti shopping, sa va bronzati sau sa petreceti un Revelion de neuitat, Royal Caribbean® va ofera cele mai interesante optiuni de a explora destinatii de vis. Cele mai frumoase sarbatori pe mare, alaturi de cei apropiati, cu mese traditionale festive, cu meniuri somptuoase create Citeste mai mult