General

THAILANDA Circuit + Sejur în Bangkok și Phuket 2022

CIRCUIT THAILANDA BANGKOK & PHUKET /persoană în cameră dublă/sejur 11 zile / 9 nopți

HIGHLIGHTS

Bangkok:

 • City Tour
 • Cooking Class, Cină și Croazieră pe râul Chao Phraya
 • Excursie Kanchanaburi
 • Excursie Piața Plutitoare (Floating Market Bangkok)
 • Excursie la Complex Asiatique
 • Riverfront Bangkok

Phuket:

 • Insulele Phi Phi

DATA PLECARE 16.01.2023

TARIF 1.999€ /persoană în cameră dublă/sejur

ITINERARIU

ZIUA 1: 16.01.2023

Întâlnire la ora 09:00 pe Aeroportul Internațional Otopeni cu însoțitorul de grup și ceilalți participanți la acest program. Se vor face toate formalitățiile necesare pentru check-in și se avansează către poarta de îmbarcare. La ora 11:50 se decolează spre Doha unde aterizați la ora locală 17:50. Escala durează aproximativ 2 ore, iar la ora 20:00 se decolează către Phuket

ZIUA 2: 17.01.2023

Mese incluse în program: prânz și cină

Sosire pe Aeroportul International Bangkok la 06:30, unde sunteți întâmpinați de ghidul local din destinație și împreună cu acesta veți merge la hotelul unde sunteti cazați. După formalitățile de check-in, aveți timp pentru odihnă câteva ore.

După amiază se organizează o scurtă întâlnire cu însoțitorul de grup și ghidul local pentru o prezentare amănunțită a programului, iar apoi se pleacă într-un tur panoramic al orașului Bangkok care se termină cu o cină la un restaurant pe râul Chao Phraya, faimos pentru priveliștea pe care o oferă asupra orașului.

ZIUA 3: 18.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun, prânz și cină

Ziua începe cu micul dejun iar apoi se pleacă în vizită la o școala de gătit cu specific thailandez unde veți avea ocazia să puneți în practică abilitățile culinare. Explorați arta bucătăriei thailandeze în timpul unei lecții de gătit de jumătate de zi care se va încheia cu un prânz delicios. Veți învăța cum să pregătiți patru feluri de mâncare autentică sub îndrumarea bucătaruluișef.

CIRCUIT THAILANDA BANGKOK & PHUKET

După-amiaza se vizitează trei dintre cele mai faimoase temple budiste din Bangkok: Wat Trimitr cu neprețuitul său Buddha de Aur (5 ½ tone de aur solid); Wat Po, cel mai extins templu din Bangkok; Wat Benjamaborpitr, Templul de marmură albă, unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură thailandeză. Seară, vă veți bucura de o croazieră fluvială cu cină inclusă pe râul Chao Phraya.

ZIUA 4: 19.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

Destinația zilei este Kanchanaburi. Acest tur vă duce la podul celebru de pe râul Kwai, construit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de către prizonierii de război. Podul este situat în apropierea orașului Kanchanaburi, la 130 km. la vest de Bangkok, care era gândit să ajungă până la granița cu Birmania. Croaziera pe râul Kwai oferă acces la pod, memoriale, muzee și site-uri care onorează prizonierii de război. Este punctul perfect de observație de unde puteți să admirați peisajele magnifice și o varietate bogată de floră și păsări, precum și cel mai bun mod de a vizita piețele locale, templele, ruinele Khmer, cascadele și izvoarele termale. Prânzul va fi în Kanchanaburi. După tur, transferul vă duce înapoi la hotel în Bangkok.

ZIUA 5: 20.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

În această zi se servește micul dejun devreme, astfel încât să puteți începe la primă oră a dimineții excursia spre Piața Plutitoare (Floating Market) Damnoen Saduak care se află la aproximativ 110 de kilometri vest de Bangkok. O călătorie la acest fenomen thailandez este asemenea unei călătorii înapoi în vremurile străvechi ale Regatului Siam, când negustorii îmbrăcați în haine viu colorate vâslau de-a lungul canalelor înguste. Piața plutitoare este un loc ideal pentru a vedea moduri tradiționale de a vinde și cumpăra produse, bărci mici plutind toată ziua, de a întâlni case tradiționale thailandeze și de a vedea modul în care localnicii folosesc bărcile în viața lor de zi cu zi. Pregătiți-vă pentru o zi cu multe activități! Excursia continuă la piața feroviară rurală Maeklong sau Talad Rom. Prânzul va fi servit într-un restaurant local. După-amiaza aveți timp liber pentru a descoperi împrejurimile.

Seara se merge la ASIATIQUE The Riverfront, primul proiect pe malul râului la scară largă din Bangkok, care combină o mulțime de activități cum ar fi shopping, dinning, vizitarea obiectivelor turistice, activități și evenimente sub un singur acoperiș. Aspectul cultural puternic este ceea ce îl diferențiază de alte centre comerciale. Îmbrățișând istoria, dar evitând clișeele culturale și simbolurile tradiționale, acest loc atinge un echilibru între tradiție și globalizare. Timp liber pentru plimbare, cumpărături și masă pe cont propriu. Transfer înapoi la hotel la sfârșitul serii.

ZIUA 6: 21.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Se servește micul dejun, iar apoi se face check-out de la hotelul din Bangkok. Transferul vă duce la Aeroportul Internațional Bangkok unde se vor face formalitățile de check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația Phuket. La destinație, vă așteaptă transferul care vă duce la hotelul din Phuket. După amiaza, timp liber în destinație.

ZIUA 7: 22.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun

În acestă zi vă puteți bucura de plajele superbe găsite în Phuket. Recomandarea nostră este să alegeți între Kata Beach, Karon Beach sau Nai Thon. Seara, centrul orașului Phuket prinde viață, iar lumea se bucură de o atmosferă de vacanță. Cina poate fi servită la unul dintre restaurantele aflate în oraș sau puteți gusta preparete Thailandeze la piața centrală din Phuket.

ZIUA 8: 23.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun și prânz

În această zi se pleacă dis de dimineață către insula Phi Phi, cu un tur special gândit pentru a evita aglomerația din destinație. Insula Phi Phi este o experiență obligatorie pe care trebuie să o trăiți în Thailanda. Ambarcațiunea modernă a partenerilor locali vă va duce pe faimoasa Maya Bay – locația tropicală prezentată și în filmul de la Hollywood „The Beach”, iar apele cristaline și strălucitoare vă vor fermeca. Explorați misterioasa Peșteră Viking; descoperiți laguna idilică din golful Pileh, faceți snorkeling la reciful de corali, admirați peisajele paradisiace și savurați o zi de neuitat cu acest tur. Apoi, bucurați-vă de prânz și relaxați-vă pe Insula Bamboo înainte de a merge mai departe spre Insula Maimuțelor. Acest tur demn vă oferă un itinerariu plin, cu șansa de a vizita mai multe atracții de top într-o singură zi.

*Maya Bay – acces restricționat pentru turiști*

În ultimii ani, faimoasa plajă Maya Bay a suferit de un ritm accelerat de degradare, motiv pentru care guvernul Thailandez a decis să restricționeze accesul în zona. Pandemia a ajutat mult la refacerea habitatului natural, iar ca acest lucru să se întâmple în continuare, Guvernul limitează numărul turiștilor din zona. În astfel de situații, această plajă nu va fi inclusă în itinerariul zilei.

ZILELE 9 & 10: 24.01 & 25.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun

Timp liber la destinație cu activități pe cont propriu, independent de programul circuitului. Recomandăm să vizitați Sanctuarul de Elefanți din Phuket, o rezervație naturală care promovează un turism responsabil oferind ajutor elefanților bolnavi și bătrâni care au fost supra solicitați în activități turistice. Alternativ, pentru persoanele dornice de activități outdoor, recomandăm cursuri de diving, drumeții prin zonele mai puțin populate din Phuket sau vizitarea faimoasei Insule James Bond.

ZIUA 11: 26.01.2023

Mese incluse în program: mic dejun Check-out. Timp liber la destinație. Seara transferul vă va duce la aeroport pentru formalitățile de îmbarcare pe zborul către Doha.

ZIUA 12: 27.01.2023

La ora 04:00 se ajunge în Doha, iar după o escală de aproape 4 ore, la ora locală 08:20 se decolează spre București unde veți ajunge la ora locală 12:50.

TARIF 1999€/persoană în cameră dublă/sejur

 • Tarif copil (4-11.99 ani): 1749€/persoană/sejur

 • Tarif infant (0-1.99 ani): tarif la cerere

 • Tarif copil (2-3.99 ani): 999€/persoană/sejur

 • Tarif al treilea adult: 1919€/persoană /sejur

 • Tarif single: 2499€/persoană/sejur.

PACHETUL INCLUDE

 • Bilet avion București – Bangkok/Phuket – București cu escală în Doha (bagaj cală inclus)
 • Bilet avion intern Bangkok – Phuket (bagaj cală inclus)
 • 4 nopți cazare la Mandarin Hotel Centre Point Bangkok 4*, camera deluxe SAU similar
 • 5 nopți cazare la Four Points by Sheraton Patong Phuket 4*, camera standard SAU similar
 • Regim masa specificat în fiecare zi
 • Transfer pe tot parcusul circuitului
 • Însoțitor de grup vorbitor de limba română
 • Însoțitor de grup local, vorbitor de limba engleză
 • Activități: – Bangkok: City Tour (cu vizitarea unor atracții de top și accesul la acestea), Cooking Class, Cină și Croazieră pe râul Chao Phraya, Excursie Kanchanaburi, Excursie Piața Plutitoare (Floating Market Bangkok), Excursie la Complex Asiatique Riverfront Bangkok – Phuket: Insulele Phi Phi

PACHETUL NU INCLUDE

 • Mese care NU sunt menționate în program
 • Costul vizei
 • Intrările la obiective neincluse în program/excursii opționale Bacșișurile de la fața locului (pentru ghizii locali și sofer)
 • Asigurare Medicală
 • Asigurare storno (recomandată), se încheie odată cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii
 • Test PCR (la nevoie)
 • Alte servicii decât cele menționate ca fiind incluse

MODALITĂȚI DE PLATĂ

 • 30% în momentul rezervării, când rezervarea se face cu cel puțin 60 de zile înainte de plecare
 • 60% când rezervarea se face între 60 de zile și 45 zile înainte de plecare;
 • 100% când rezervarea se face cu cel putin 44 zile înainte de plecare.

CONDIȚII DE ANULARE

 • De la momentul rezervării și până cu 60 de zile înainte de momentul plecării – 30%*
 • De la 60 de zile și până cu 45 de zile înainte de momentul plecării – 60%*
 • Cu mai puțin de 45 de zile înainte de plecare sau pentru neprezentare la program – 100%*

* Procentele se referă la tariful total al pachetului turistic contractat.

ORAR ZBOR

NOTE

 • Tarifele de bază sunt per persoană în cameră dublă.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regulă seara, dar pot apărea întârzieri din cauza condiţiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variază de la o zi la alta, în funcție de programul turistic. Agenția organizatoare nu se face răspunzatoare pentru nerespectarea sau întârzierea programului turistic din cauza condiţiilor de trafic (ambuteiaje, închiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turişti (întârzieri, atitudini ofensatoare sau ostile faţă de ghizi, conducătorii auto etc.).

Grup minim: 22 turiști.

Supliment neîntrunire grup (10-21 turiști): 199 €/persoană/sejur

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!