General

Sudul Madagascarului si Tsingy (15 zile/14 nopti)

Perioada: mai-octombrie
Turul incepe cu o vizita in parcurile nationale Ranomafana si Isalo. Urmeaza un zbor pana in Morondava si se merge cu masina pe faimoasa Alee Baobab, calatoria continua spre Belo si Bekopaka. Se ajunge in parcul national Tsingy renumit pentru formatiunile stancoase ce pot ajunge si la 50 inaltime. Parcul a fost introdus in patrimoniul UNESCO.

ITINERARIU:

Ziua 1: Antananarivo, preluare de la aeroport si transfer la hotel.
Ziua 2: Antananarivo – Antsirabe. Mic dejun, deplasare spre Antsirabe. Tur in Orasul Apei (numele vine de la numeroasele izvoare termale ce se gasesc aici si cele 2 lacuri). Se viziteaza si un atelier cu miniaturi din materiale reciclate.
Ziua 3: Antsirabe – Ranomafana. Antsirabe – Ranomafana (240 Km, 5 ore de mers cu masina). Mic dejun apoi se pleaca spre Ranomafana. Oprire  in Ambositra pentru o vizita la centrele artizanale Zafimaniry. Check-in la hotel in Ranomafana. Excursie seara pentru a vedea speciile nocturne de animale.
Ziua 4: Ranomafana – Fianarantsoa. Mic dejun, apoi se viziteaza parcul national cu numeroase specii de lemuri, pasari, cameleoni, paianjeni, broaste, orhidee si plante medicinale. Dupa pranz se pleaca la Fianarantsoa, capitala tribului Betsileo.
Ziua 5: Fianarantsoa – Ranohira. Se pleaca dimineata la Ranohira, cu oprire pe drum la Ambalavao (centrul comercial al sudului regiunii Bersileo, recunoscut pentru artizanii sai) pentru a vizita fabrica “Antemoro Paper” – hartia fabricata aici este facuta manual din fibra unui copac si decorata cu flori. Se mai viziteaza si parcul Anja casa lemurilor Katta.
Ziua 6: Ranohira. Trekking in parcul national Isalo.
Ziua 7: Ranohira – Tulear. Mic dejun apoi se pleaca spre Tulear, se viziteaza Arboretum cu multe specii endemice de plante precum si cateva morminte Mahafaly.
Ziua 8: Tulear – Antananarivo. Transfer la aeroport pentru zborul spre Antananarivo.  Transfer la hotel.
Ziua 9: Antananarivo – Morondava. Zbor catre Morondava. Transfer la hotel. Cazare la hotel.
Ziua 10: Morondava –Bekopaka. Deplasare catre Bekopaka cu masina. Oprire in rezervatia Kirindy pentru a vedea lemurii si pe Aleea Baobab . Pentru a ajunge la Belo se traverseaza raul Tsiribihina cu feribotul. Se continua drumul sore Bekopaka si se mai traverseaza inca un rau, Manambolo,  cu feribotul. Cazare la hotel.
Ziua 11: Bekopaka. Se viziteaza parcul national Tsingy.
Ziua 12: Bekopaka – Belo – Morondava. Transfer catre Morondava prin Belo.
Ziua 13: Morondava. Timp liber intreaga zi.
Ziua 14: Morondava – Antananarivo. Transfer la aeroport pentru zborul spre capitala. Transfer la hotel la destinatie.
Ziua 15: Antananarivo. Vizita in piata de artizanat dimineata. Transfer la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

de la 1644 €

 

SERVICII INCLUSE:

Transport de la/catre aeroport
Cazare si mic dejun
Biletele de intrare in parcurile nationale si rezervatii
Transferurile cu feribotul
Ghizi locali
Transferurile cu masina Morondava – Belo – Bekopaka – Morondava
Taxele pentru turisti

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile interne si taxele de aeroport Tuléar- Antananarivo, Antananarivo-Morondava, Morondava – Antananarivo 750 €.
Taxa  pentru viza.
Alte mese si bauturi
Cheltuielile personale
Asigurarile de sanatate si calatorie.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Madagascar

MadagascarSudul Madagascarului si Tsingy (15 zile/14 nopti) Perioada: mai-octombrie Turul incepe cu o vizita in parcurile nationale Ranomafana si Isalo. Urmeaza un zbor pana in Morondava si se merge cu masina pe faimoasa Alee Baobab, calatoria continua spre Belo si Bekopaka. Se ajunge in parcul national Tsingy renumit pentru formatiunile stancoase ce pot ajunge si Citeste mai mult

Africa

AfricaSudul Madagascarului si Tsingy (15 zile/14 nopti) Perioada: mai-octombrie Turul incepe cu o vizita in parcurile nationale Ranomafana si Isalo. Urmeaza un zbor pana in Morondava si se merge cu masina pe faimoasa Alee Baobab, calatoria continua spre Belo si Bekopaka. Se ajunge in parcul national Tsingy renumit pentru formatiunile stancoase ce pot ajunge si Citeste mai mult