General

Sudul Madagascarului si sejur in Taolagnaro 15 zile/14 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Antananarivo. Preluare de la aeroport si transfer la hotel. Se viziteaza orasul si un parc cu lemuri.
Ziua 2: Antananarivo – Andasibe (140 Km, 3 ore de mers cu masina). Mic dejun. Se pleaca spre Andasibe, oprire la parcul cu reptile Marozevo. Excursie seara pentru a vedea mai multe specii nocturne.
Ziua 3: Andasibe – Antananarivo (140 Km, 3 ore de mers cu masina). Se viziteaza rezervatia pentru a descoperi speciile de lemur ce au habitatul aici. Retur in Antananarivo.
Ziua 4: Antananarivo – Antsirabe (169 Km, 3 ore de mers cu masina). Mic dejun, plecar spre Antsirabe. Check-in la hotel. Tur in Orasul Apei (numele vine de la numeroasele izvoare termale ce se gasesc aici si cele 2 lacuri). Se viziteaza si un atelier cu miniaturi din materiale reciclate.
Ziua 5: Antsirabe – Ranomafana (240 Km, 5 ore de mers cu masina). Mic dejun apoi se pleaca spre Ranomafana. Oprire  in Ambositra pentru o vizita la centrele artizanale Zafimaniry. Check-in la hotel in Ranomafana. Excursie seara pentru a vedea speciile nocturne de animale.
Ziua 6: Ranomafana – Fianarantsoa (85 Km, 1,5 ore de mers cu masina). Mic dejun, apoi se viziteaza parcul national cu numeroase specii de lemuri, pasari, cameleoni, paianjeni, broaste, orhidee si plante medicinale. Dupa pranz se pleaca la Fianarantsoa.
Ziua 7: Fianarantsoa – Ranohira (295 Km, 5,5 ore de mers cu masina). Se pleaca dimineata la Ranohira, cu oprire pe drum la Ambalavao (centrul comercial al sudului regiunii Bersileo, recunoscut pentru artizanii sai) pentru a vizita fabrica “Antemoro Paper” – hartia fabricata aici este facuta manual din fibra unui copac si decorata cu flori. Se mai viziteaza si parcul Anja casa lemurilor Katta.
Ziua 8: Ranohira. Trekking in parcul national Isalo.
Ziua 9: Ranohira – Tulear – Ifaty (267 Km 5,5 ore de mers cu masina). Mic dejun apoi se pleaca spre Tulear, se viziteaza Arboretum cu multe specii endemice de plante precum si cateva morminte Mahafaly.  Transfer la Ifaty,  o plaja frumoasa aflata la 27 km de oras. Cazare la hotel.
Ziua 10: Ifaty. Timp liber la plaja pentru sporturi nautive sau optional vizita in rezervatia Reniala.
Ziua 11: Ifaty – Tulear – Ft. Dauphin – Berenty (100 km, 3 ore de mers cu masina). Transfer la Tulear apoi la Fort Dauphin si Berenty cu avionul si masina. Cazare  la hotel.
Ziua 12: Berenty. Se viziteaza rezervatia privata Berenty.
Ziua 13: Berenty – Fort Dauphin (100 km, 3 ore de mers cu masina). Transfer cu masina in  Fort Dauphin.
Ziua 14: Fort Dauphin – Antananarivo. Transfer la aeroport pentu zborul spre Antananarivo.
Ziua 15: Antananarivo. Dimineata excursie la  Ambohimanga (palatul unui rege aflat in patrimoniu UNESCO, care a fost construit pe varful unui deal acoperit de paduri. Vizita la o piata cu obiecte artizanale. Transfer la aeroport pentru zborul international.

TARIF/PERSOANA:

de la 1752 €

 

SERVICII INCLUSE:

transferurile de la/catre aeroport
cazare cu mic dejun sau demipensiune
biletele de intrare in parcurile nationale
ghizi locali in rezervatii si parcurile nationale
tansferul cu masina intre destinatii
taxele pentru turisti

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile interne: Tuléar- Fort Dauphin- Antananarivo: aprox. 500 €
Taxele pentru viza in jur de 25-30 €
Zborurile internationale
Excursiile optionale in Ifaty
Cheltuielile personale
Asigurarile de calatorie si medicale

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Madagascar

MadagascarSudul Madagascarului si sejur in Taolagnaro 15 zile/14 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Antananarivo. Preluare de la aeroport si transfer la hotel. Se viziteaza orasul si un parc cu lemuri. Ziua 2: Antananarivo – Andasibe (140 Km, 3 ore de mers cu masina). Mic dejun. Se pleaca spre Andasibe, oprire la parcul cu reptile Marozevo. Excursie Citeste mai mult

Africa

AfricaSudul Madagascarului si sejur in Taolagnaro 15 zile/14 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Antananarivo. Preluare de la aeroport si transfer la hotel. Se viziteaza orasul si un parc cu lemuri. Ziua 2: Antananarivo – Andasibe (140 Km, 3 ore de mers cu masina). Mic dejun. Se pleaca spre Andasibe, oprire la parcul cu reptile Marozevo. Excursie Citeste mai mult