General

Sudul Madagascarului si Ambohitsara 15 zile/14 nopti

Vizitati Ifaty cu frumoasa sa plaja si imprejurimile cu fauna si flora endemica. Mergeti la Ranohira si vizitati parcul national Isalo, apoi continuati  vizitand padurea tropicala de la Ranomafana. Mergeti la mare la est, apoi cu barca de-a lungul canalului Pangalanes spre Ambohitsara, un sat tipic intre mare si canal, cunoscut si pentru “statuia alba a elefantului”.

ITINERARIU:

Ziua 1: Antananarivo. Preluare de la aeroport si transfer la hotel.
Ziua 2: Antananarivo – Tulear – Ifaty. Zbor la Tulear, preluare si transfer cu shuttle la Ifaty.
Ziua 3: Ifaty. Timp liber la plaja sau optional drumetie sau vizita la rezervatia Reniala.
Ziua 4: Ifaty – Tulear– Ranohira. Mic dejun apoi retur la Tulear, se viziteaza Arboretum care are numeroase specii de plante endemice, se continua drumul spre Ranohira.
Ziua 5: Ranohira. Trekking in parcul national Isalo.
Ziua 6: Ranohira – Fianarantsoa. Mic dejun si transfer catre Fianarantsoa. Oprire langa Ambalavao pentru a vizita un parc cu lemuri. Vizita in Ambalavao la o fabrica de hartie si la o fabrica de vin. Sosire in Fianarantsoa.
Ziua 7: Fianarantsoa – Manakara.  Calatorie cu trenul pana la Manakara prin paduri tropicale  si plantatii, 48 de tunerluri si 67 de poduri. Transfer la hotel.
Ziua 8: Manakara – Mananjary. Transfer cu masina la Mananjary.
Ziua 9: Mananjary – Ambohitsara. Transfer catre Ambohitsara cu barca pe canalul Pangalanes.
Ziua 10: Ambohitsara – Mananjary. Excursie dimineata pentru a descoperi Ambohitsara. Vizitati statuia “elefantului alb”.
Ziua 11: Mananjary – Ranomafana. Se viziteaz parcul national Ranomafana.
Ziua 12: Ranomafana. Se viziteaz parcul national Ranomafana.
Ziua 13: Ranomafana – Antsirabe. Mic dejun si transfer la Antsirabe
Ziua 14: Antsirabe – Antananarivo. Dupa micul dejun scurt tur de oras si vizita la lacul Andraikiba
Ziua 15: Antananarivo. Dimineata excursie la  Ambohimanga (palatul unui rege aflat in patrimoniu UNESCO, care a fost construit pe varful unui deal acoperit de paduri. Vizita la o piata cu obiecte artizanale. Transfer la aeroport pentru zborul international.

 

TARIF/PERSOANA:

de la 1722 €

 

SERVICII INCLUSE:

transferuri de la/catre aeroport
cazare cu mic deju sau pensiune completa
biletele de tren
biletele de intrare in rezervatii si parcuri nationale
transferurile cu masina de la Tulear la Fianarantsoa si de la Manakara la Antananarivo, cu shuttle de la Tulear la Ifaty si inapoi
transferurile cu barca Mananjary – Ambohitsara – Mananjary
excursia la Ambohimanga
taxele pentru turisti

SERVICII NEINCLUSE:

Zborurile interne (aprox. 250 €) si internationale
Taxa pentru viza
Alte mese si bauturi
Cheltuielile personale
Asigurarile de calatorie si sanatate

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Madagascar

MadagascarSudul Madagascarului si Ambohitsara 15 zile/14 nopti Vizitati Ifaty cu frumoasa sa plaja si imprejurimile cu fauna si flora endemica. Mergeti la Ranohira si vizitati parcul national Isalo, apoi continuati  vizitand padurea tropicala de la Ranomafana. Mergeti la mare la est, apoi cu barca de-a lungul canalului Pangalanes spre Ambohitsara, un sat tipic intre mare Citeste mai mult

Africa

AfricaSudul Madagascarului si Ambohitsara 15 zile/14 nopti Vizitati Ifaty cu frumoasa sa plaja si imprejurimile cu fauna si flora endemica. Mergeti la Ranohira si vizitati parcul national Isalo, apoi continuati  vizitand padurea tropicala de la Ranomafana. Mergeti la mare la est, apoi cu barca de-a lungul canalului Pangalanes spre Ambohitsara, un sat tipic intre mare Citeste mai mult