General

Silver Island & Parcul National Machalilla

4 zile/ 3 nopti
Quito/Manta/Port Lopez-Machadilla Park-Silver Island/Manta/Quito

ITINERARIU:

Ziua 1: Quito/ Manta/ Port Lopez
Plecare de la Quito cu avionul spre Manta. Zborul dureaza aproximativ 40 de minute. In Manta, transfer de la aeroport la Puerto Lopez. Pe drum vei vizita satele mici si fabricile din Panama.  De asemenea vei avea ocazia sa vezi flori frumoase , copaci Mococha. Timp liber pentru cumparaturi si explorarea zonei. Cazare in Puerto Lopez.
Ziua 2: Parcul National Machalilla
Dupa micul dejun vei vizita Parcul National  Machalilla. Veti avea ocazia sa observati habitate diferite  si arheologia columbiana. De asemenea gasim cateva sate de pescari pe coasta. Vei merge din Puerto Lopez spre nord, la aproximativ 5 km, gasiti comunitatea Aqua Blanca. . Exista un camp cu bucati de ceramicacare sunt inca in recuperare, aceste ruine sunt identificate in mod clar, apartinand culturilor Salangome/ Mantena, capitala regiunii cu acelasi nume. Acolo o sa observi padurea tropicala. Dupa aceasta vizita vei merge la plaja Los Frailes, unde te vei bucura de nisipul moale si de un inot. Intoarcere la Puerto Lopez. Restul zilei- timp liber. Cazare in Puerto Lopez.

Ziua 3: Insula la Plata ” Galapagosul mic”

Dupa micul dejun vei pleca cu iahtul in directia Isla de la Plata. Timp ne navigatie de aproximativ 2 1/2 ore (15 mile). Se navigheaza in lunile iunie – octombrie, cand poti vedea delfini si balene cu cocoasa. Aceste balene cu cocoasa  din Antarctica pentru sezonul  de imperechere. La sosire pe insula debarcati in Drake Bay. Te vei bucura de o plimbare de aproximativ 3 ore impreuna cu ghidul naturalist . Ai ocazia de a observa padurea tropicala si coloniile de boobi . De asemenea vei avea timp liber pentru snorkeling. Acest tur include gustari. Cazare in Puerto Lopez.
Ziua 4:
Mic dejun si timp liber pentru activitati personale. Transfer la aeroportul din Manta (aproximativ 2 ore) pentru a va intoarce la Quito.

Tarife de persoana in USD $ :

 
camera single
camera dubla
camera tripla
HOTEL 3*

$ 633

$ 477

$ 396

HOTEL 4* 

$ 792

$ 594

$ 492

Tarifele se pot modifica in functie de momentul rezervarii si de disponibilitate !

PACHETUL INCLUDE :

  • Bilete de avion Quito/ Manta/ Quito
  • Transferuri Manta/Puerto Lopez/ Manta cu transport privat.
  • 3 nopti cazare in camera dubla/ tripla
  • Mic dejun zilnic
  • Excursie de jumatate de zi la Aqua Blanca Community/ Los Frailes Beach cu ghid.
  • Excursie de o zi la Isla de la Plata cu gustari si ghid.
  • Intrarea la Parcul National Machalilla.

Pachetul nu include:

  •  Mesele de pranz, cinele si bauturile
  • Cheltuieli personale/ bacsis

Contactati-ne pentru vacante personalizate !

 

 

 

Ecuador

EcuadorSilver Island & Parcul National Machalilla 4 zile/ 3 nopti Quito/Manta/Port Lopez-Machadilla Park-Silver Island/Manta/Quito ITINERARIU: Ziua 1: Quito/ Manta/ Port Lopez Plecare de la Quito cu avionul spre Manta. Zborul dureaza aproximativ 40 de minute. In Manta, transfer de la aeroport la Puerto Lopez. Pe drum vei vizita satele mici si fabricile din Panama.  De Citeste mai mult