General

Sejur in Quito si Galapagos

8 zile/ 7 nopti

ITINERARIU :

Ziua 1: Sosire in Quito
Transfer de la aeroport la hotel. Un ghid bilingv va va ridica de la aeroport si va va transfera la hotel. Cazare in Quito.
Ziua 2: Turul orasului
Vei vizita centrul orasului Quito, unul dintre cele mai mari din America de Sud, primul loc fiind cea mai veche strada a orasului la La Ronda, care a fost in trecut casa muzicienilor, poetilor si politicienilor. Vei cunoaste traditiile si gastronomia orasului.  In continuare, vei vizita casa obiectelor de artizanat din metal si lemn, cele mai multe dintre ele fiind realizate pentru bisericile traditionale si pentru decorarea mobilei.  Dupa ce vei vizita la Ronda, vei vizita centrul orasului Quito, unul dintre cele mai mari din America de Sud. Aici vei vizita Piata Independentei, inconjurata de cladiri istorice importante, Catedrala din secolul XVI, Palatul Prezidential, Biserica El Sagrario (secolul XVII) si La Compania de Jesus ( secolul XVII), una dintre cele mai frumoase biserici baroce din America de Sud.  In cele din urma vei ajunge la punctul de vedere al dealului Penecillo, unde se afla fecioara Quito, unica fecioara inaripata a lumii. Veti avea o vedere minunata asupra orasului, a muntilor si a vulcanilor din jur. Apoi, vei conduce 30 km nord de Quito, spre mijlocul lumii, une linia ecuatoriala imparte emisferele nordice si sudice. Vom vizita principalul monument construit in onoarea expeditiei stiintifice franceze care a sosit in Ecuador in secolul al XVIII-lea pentru a determina pozitia corecta a liniei ecuatoriale. Aici veti avea ocazia sa vizitati Muzeul Inti Anan, un muzeu stiintific si cultural, situat in punctul de trecere al liniei ecuatoriale. Intoarcere si cazare in Quito.
Ziua 3: Transfer in Santa Cruz
Sosind la Baltra, vei pleca catre insula Santa Cruz si te vei plimba prin zonele muntoase, vizitatorii fiind incantati de varietatea faunei, vegetatiei si geologia insulei. Incepand de la coasta, calatorind spre nord de-a lungul drumului catre Puerto Ayora, drumul urca prin zona agricola si padurile acoperite de ceata in zonele muntoase. Santa Cruz poseda o fauna bogata prezenta in arhipelag, cu numeroase specii de pasari.  Indiferent daca este vorba de penele rosii ale unui Flycatcher Vermilion sau pasarea Darwin, aproape toate pasarile de pe usct prezente pe insule pot fi gasite aici. . Continuand te vei opri la una dintre ferme, mancarea fiind servita la ferma, dupa aceea vei vedea broastele testoase.  Rezervatia de broaste testoase are o vegetatie nativa  care a inlocuit vegetatia specifica terenurilor agricole. Dupa pranz, vei continua pana la Portul Ayora pentru odihna dupa-amiaza. Cazare la hotelul selectat.
Ziua 4: Transfer la insula Floreana- snorkeling la La Loberia
In aceasta dimineata, dupa micul dejun, te vei indrepta spre insula Floreana pentru o perioada de aproximativ 2 ore si 30 de minute. Pe aceasta insula traiesc primii locuitori ai Insulelor Galapagos. Descendentii populatiei originale din insula mai traiesc aici. Pe aceasta insula veti afla legende istorice care va vor oferi o intelegere deplina a dezvoltarii populatiei din Insulele Galapagos.  Vei ajunge la Floreana, dupa care te vei intoarce la cabana ta. Apoi, vei incepe excursia cu o plimbare de aproximativ 30 de minute spre La Loberia- un spatiu de reproducere al leilor de mare- vei incepe prima excursie marina in apele turcoaz luminoase unde poti inota alaturi de leii de mare, broastele testoase marine si o varietate de pesti colorati, corali. Dupa amiaza te vei intoarce la cabana pentru a te relaxa, daca este posibil poti face un schimb de experiente cu localnicii si, eventual, sa intalniti unii membri ai familiilor originale care au sosit in insule. Cazare in cabana/ hotelul selectat.
Ziua 5:Insula Floreana – Pestera Piratilor – Centrul de reproducere a broastelor testoase- transfer la Isabela
In aceasta zi, dupa micul dejun, ghidul te va intampina si vei ajunge la bordul Chiva- un autobuz traditional de moda veche, care te va duce in zonele muntoase ale insulei. In acest timp, ghidul iti va oferi informatii despre istoria colorata a primilor locuitori ai insulei Floreana, cum ar fi Wittmers ( ale caror descendenti inca mai traiesc pe insula. Ei va vor spune si despre enigma Floreanei care a implicat moartea misterioasa a catorva locuitori ai insulei, o enigma care nu a fost niciodata rezolvata.  De asemenea , ghidul naturalist iti va arata viata salbatica a acestei insule. Dupa ce ajungeti in zonele inalte, te vei indrepta catre Asilo de Paz, vei face o plimbare si vei explora pesterile piratilor si vei vedea izvoarele de apa proaspata. De asemenea, vei vedea specii de broaste testoase de pe aceasta insula. Intoarceti-va in zonele joase pentru a lua vaporul si a naviga pana la Isabela, aceasta calatorie ca dura aproximativ 2h30 minute.  Ajungand la Isabela, puteti lua masa si va puteti relaxa pentru restul zilei pe plajele minunate ale insulei.
Activitate optionala: zona de mers cu bicicleta:La sosire in Isabela, dupa pranz, ghidul va va ajuta sa inchiriati biciclete (preturile variaza de la 25 -30 USD/persoana), astfel incat sa puteti profita de dupa-amiaza si sa va indreptati spre Zidul Lacrimilor pe cont propriu. Daca va decideti sa continuati cu aceasta excursie de 6km , pana la laguna.  Pe la jumatatea drumului spre Zid, traseul trece printr-o plaja de nisip alb, cu lagune inconjuratoare, unde pot fi vazute toate cele 4 specii de mangrove care exista in Galapagos. Transeul continua prin zona uscata pana cand ajunge la perete. Zidul de lacrimi a fost construit de prizonieri pentru a i tine ocupati.  Este inalt de 5-6 m, lat de 3 m si are o lungime de aproximativ 100 m . Este o dovada a unei perioade de cruzime si tortura. Intoarcerea la hotel.
Ziua 6: Sierra Negra si Vulcanii Chico
Mic dejun. In aceasta zi, vei merge cu masina pana la muntii vulcanului Sierra Negra. Vei face o plimbare de aproximativ 2 ore pentru a ajunge la craterul vulcanului. Acolo vei avea o vedere minunata asupra craterului si, cu putin noroc, vei vedea spoimul Galapagos. Vei cunoaste geologia vulcanului Sierra Negra. Cea mai mare parte a acestei insule a fost formata din lava. Vei lua pranzul si apoi vei vizita Vulcanul Chico. Dupa amiaza, intoarcerea la hotelul selectat, timp liber pentru a va bucura de plaje minunate de nisip coral si apa turcoaz. Peste noapte in hotelul selectat.
Activitate optionala : Insulele Tintoreras, situate la o distanta scurta de Portul Villamil, gazduiesc o mare varietate de animale salbatice. Apele sale turcoaz si cristaline sut locuite de rechini , pinguini Galapagos, testoase marine si lei de mare.  Una dintre plajele sale, este inconjurata de mangrove, este una dintre putinele locatii in care iguanele marine se pot reproduce cu succes. Ajungi la insula Tintoreras, vei cunoaste multe dintre aceste specii.  Cea mai mare parte a acestei insule este formata din lava. Intoarcerea la hotel.
Ziua 7: Centrul de pescuit + Laguna Flamingo + Santa Cruz
Dupa micul dejun, vei pleca impreuna cu ghidul sa vizitezi Laguna Flamingo. Acesta este un traseu de aproximativ 2 km, timp in care ghidul iti va explica despre vegetatia si geologia acestei insule tinere, Insula Isabela. Sosind la laguna Flamingo, vei putea vedea pasarile flamingo cum se hranesc in acest lac. Acesta este un lac artificial, datorita sapaturilor pentru constructie, lacul a fost format din ploaie. Dupa aceasta, vei continua sa vizitezi centrul de reproducere al broastelor testoase. Te vei intoarce inapoi la Portul Villamil pentru a te imbarca catre Santa Cruz. Dupa amiaza- timp liber pentru odihna  in Puerto Ayora si cazare in hotel.
Ziua 8: Centrul de reproducere a broastelor testoase Charles Darwin- transfer la aeroport
Dupa micul dejun, te vei indrepta catre Centrul Charles Darwin. Centrul este un rezervor de informatii privind habitatele si conservarea locala, precum si alte statistici relevante fascinante. Cea mai frumoasa atractie al acestui centru este, cu siguranta, Centrul de reproducere a broastelor testoase, unde este posibila vizualizarea broastelor testoase de diferite dimensiuni si forme. Calatorii aici se pot plimba liberi si isi pot face poze cu broastele testoase. Alte animale care locuiesc in acest centru: iguane terestre si marine si diferite specii de pasari. Dupa aceea, veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere acasa.

TARIFE/ persoana :

PROGRAM
ORASE
HOTELURI
 CAMERA DUBLA
 8 zile/ 7 nopti
QUITO + Insulele GALAPAGOS 
 Quito
Hotel Fuente de Piedra I

 $     2,365

Santa Cruz
Hotel Isla Azul
Floreana
Hotel Wittmer
Isabela
Hotel Volcano
*Tarif valabil pentru grup de minim 2 persoane. Tarifele se pot modifica in functie de data rezervarii si disponibilitate !

Pachetul include :

 • transfer aeroport- hotel- aeroport
 • cazare in hotelul selectat cu mic dejun
 • mesele mentionate (conform programului)
 • excursiile mentionate in itinerariu
 • ghid naturalist bilingv in toate excursiile
 • croaziera privata pentru pasageri
 • echipamente pentru snorkeling
 • contributia la comunitatea locala

Pachetul nu include :

 • bilete de avion catre / de la Galapagos
 • taxa de intrare la Parcul National Galapagos (100 USD/ persoana)
 • cardul de migratie Galapagos (20 USD/persoana)
 • excursii optionale ca supliment
 • bauturile si mesele care nu sunt mentionate in program
 • bacsis
 • cheltuieli personale

Contactati-ne pentru vacante personalizate !

Ecuador

EcuadorSejur in Quito si Galapagos 8 zile/ 7 nopti ITINERARIU : Ziua 1: Sosire in Quito Transfer de la aeroport la hotel. Un ghid bilingv va va ridica de la aeroport si va va transfera la hotel. Cazare in Quito. Ziua 2: Turul orasului Vei vizita centrul orasului Quito, unul dintre cele mai mari din Citeste mai mult