General

Sejur in Insula Java – Indonezia

Durata: 6 zile/5 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Yogyakarta. Sosire in Yogyakarta. Preluare de la aeroport si vizitarea templelor Prambanan (cel mai mare complex de temple din Indonezia). Vizita la muzeul Affandy si Galeria cu baticuri. Pranz la restaurant local. Transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 2: Yogyakarta si Borobodour. Tur de oras in Yogyakarta se viziteaza Palatului Sultanului, piata de pasari, Water Castle, cartierul Kotagede si atelierele de artizanat. Pranz la restaurant local. Dupa-amiaza vizita la templul Borobudur (un temple impresionant, inalt de 40m din piatra cu 10 terase, fiecare mai mica decat cea de dedesubt – basoreliefurile descriu viata lui Buddha) si la Candi Mendut (templu Candi Pawon si o statuie a lui Buddha inalta de 3m)
.Ziua 3: Yogyakarta si Solo. Mic dejun la hotel, deplasare catre orasul Solo. Tur de oras, se viziteaza Palatul Susuhunan, muzeele regale si comorile palatului, muzeul Kraton Mangkunegaran, flea market Triwindhu,  si piata Klewer. Vizita continua cu templul “erotic” Sukuh, alfat la 900m  altitudine, pe muntele Lawu si templul Cetoh aflat la o altitudine de 1400m (se pot vedea plantatiile de ceai). Pranz la restaurant. Cazare in Solo.
Ziua 4: Solo-Bromo. O calatorie de 350 km (11-12 ore). Se pleaca catre Bromo (se fac cateva opriri pe drum pe mai multe plantatii si intr-o padure tropical in Ngawi si Caruban. Pranz la restaurant.  Sosire inBromo si transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 5: Bromo- Surabaya. Deplasare cu jeepul in Pananjakan pentru rasarit (in functie de conditiile meteo). Se continua drumul spre muntele Bromo, drumul se face pe cai si pe jos, se urca 245 de trepte pana in varf. Retur la hotel pentru micul dejun. Plecare catre Surabaya. Pranz la restaurant. Cazare in Surabaya
Ziua 6: Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport.

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 1236 €

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Indonesia • Bali & imprejurimi

Indonesia • Bali & imprejurimiIndonesia • Bali & imprejurimi Nusa Penida Descoperiti o destinatie de vacanta ascunsa de turismul de masa- Nusa Penida, o insula vecina cu Bali. Binecuvantata cu o frumusete naturala incredibila, cu plaje superbe si cascade, insula este cunoscuta si pentru locurile religioase, localnicii balinezi Hindu vizitandu-o regulat pentru a veni sa se roage. Puteti ajunge Citeste mai mult

Asia

AsiaSejur in Insula Java – Indonezia Durata: 6 zile/5 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Yogyakarta. Sosire in Yogyakarta. Preluare de la aeroport si vizitarea templelor Prambanan (cel mai mare complex de temple din Indonezia). Vizita la muzeul Affandy si Galeria cu baticuri. Pranz la restaurant local. Transfer la hotel pentru cazare. Ziua 2: Yogyakarta si Borobodour. Citeste mai mult