General

Safari Magic Tanzania*

Circuit safari 7 zile/ 6 nopti – de la/ pana la Arusha

 • Cazare in camp-uri si lodge-uri de 3* superior si 4*, mese incluse conform programului
 • Zborul intern Ikoma – Arusha este inclus!
 • Poate fi combinat cu sejur la plaja in Zanzibar

TARIF de persoana in camera dubla, de la 2.445 EUR

PROGRAM:

MAGISCHES TANSANIA – Magica Tanzania – Circuit turistic 7 zile / 6 nopti de la, pana la Arusha

Această excursie vă va duce în parcurile naționale din Tanzania cu o viață sălbatică imensă și peisaje frumoase. În fiecare zi de călătorie puteți sta în Lodges și tabere în locuri fantastice. Tanzania este pur și simplu magică.

Ziua 1:

Sosire individuala la minunata Moivaro Coffee Plantation Lodge (3,5 stele), situata la 7KM de Arusha, sau preluare de la aeroport Kilimanjaro International si transfer la cabana. Restul zilei este la dispozitia dvs. Gradinile magnifice ale acestei cabane pot fi explorate intr-o plimbare de aprox. 2km.  Cazare.

Ziua 2: Arusha – Tarangire National Park

După micul dejun, începeți călătoria spre Parcul Național Tarangire. Parcul național Tarangire de 2.600 km2, este una dintre cele mai frumoase zone protejate din Africa. Râul Tarangire, denumire data si parcului, oferă apa pe tot parcursul anului turmelor de animale, care sunt situate de-a lungul râului. Veti explora flora si fauna si veti face o oprire la pranz pt. un picnic. Sosire la tabăra Maweninga (4 stele)  după-amiaza târziu. Tabăra este situată în partea de nord-vest a parcului și a fost construită pe un imens “Kopje” (piatră de granit). Vedere spectaculoasă asupra lacului Burungi si de asemena mai la nord asupra lacului Manyara din Rift Valley. . Cina și cazare. Aproximativ 150 km (F, PM, A)

Ziua 3: Tarangire National Park – (Lake Manyara National Park) – Bashay

După micul dejun, călătoria spre Parcul Național Lake Manyara (vă rugăm să verificati nota sezonieră din secțiunea “Bine de știut”). Cel mai mic parc național din Tanzania găzduiește o varietate de specii diferite de animale sălbatice, pe care veti avea ocazia sa le observati pe tot parcursul zilei. Opriți-vă la pranz pt. un picnic pe drum, înainte de a ajunge la Bashay Rift Lodge (4 stele), după-amiaza târziu. Construita pe un deal cu vedere la 360 °, această frumoasă cabană este înconjurată de o plantatie de cafea / fructe, deasupra magnificul peisaj al Rift Valley. Cina și cazare. Aproximativ 150 km (F, PM, SA)

Ziua 4: Bashay – Lake Manyara National Park – Ngorongoro Conservation Area

Continuați spre nord, în regiunea craterului Ngorongoro. O excursie ampla de observare a faunei sălbatice vă duce la crater, care a fost desemnat rezerva a biosferei si nominalizat la World Natural Heritage. În această regiune există diferite habitate: pajiști deschise, luxuriante, păduri dense, pășuni și munți încântători. Punctul culminant este craterul Ngorongoro de 26.400 ha, cel mai mare crater din lume, cu aproximativ 25.000 de animale vii, inclusiv lei, elefanți, gnus și zebre. Pranzul sub forma de  picnic pe drum. Continuați spre  Olduvai Gorge și vizitați micul Muzeu Olduvai, unde sunt arătate descoperirile arheologice. În plus față de fundațiile preistorice din Africa de Sud și triunghiul Afra din Etiopia, Olduvai este al treilea cunoscut drept “leagănul omenirii”. Ajungeți la tabăra Olduvai (4 stele), situată la poalele unui “Kopjes”. După-amiaza târziu, faceți o plimbare cu ghid spre vârful pietrei de granit pentru a vă bucura de apusul soarelui. Întoarceți-vă la tabără pentru cină și cazare. Aproximativ 130 km (F, PM, A)

Ziua 5: Ngorongoro Conservation Area -Serengeti National Park-Grumeti

După micul dejun, călătoria continuă în legendarul Serengeti National Park. Parcul național renumit, cu savanele sale nesfârșite, este una dintre cele mai mari zone protejate din lume pentru animalele sălbatice. Mergeti pe urmele animalelor intr-un safari intensiv. În funcție de program, picnic sau masa de prânz la tabără. Sosire la tabăra Grumeti Hills (4 stele) la începutul după-amiezii. Această cabană cu energie solară, ale cărei clădiri sunt perfect construite într-o stâncă, se află în partea superioară a zonei protejate Grumeti Hills, situată la marginea Serengeti și oferă o panoramă minunată asupra zonei înconjurătoare. Cina și 2 nopți cazare. Aproximativ 200 km (F, PM, A)

Ziua 6: Serengeti / Grumeti

După micul dejun, o plimbare ghidata. Prânz la tabără. După-amiaza, relaxați-vă la piscină sau mergeți la un safari cu masina deschisa. Cina devreme, deoarece este un safari pe timp de noapte. Cazare. (F, PM sau M, A)

Ziua 7: Serengeti / Grumeti – Arusha

Mic dejun apoi transfer la Ikoma Airstrip pt. zbor la Arusha National Airport. Dupa sosire, transfer la hotel sau la Kilimanjaro Airport. Sfarsitul excursiei. Aprox. 85 km (F)

Servicii incluse:

 • Bun venit la Kilimanjaro Internat. Airport sau hotel
 • Transferuri conforme cu itinerariul
 • Excursie dus-intors cu masina 4×4
 • 6 nopti de cazare in cabanele/taberele mentionate sau echivalent
 • Zbor intern Ikoma- Arusha
 • Mese conform programului: F = mic dejun (6x), M = pranz (1x), PM = picnic (4x), A = cina (5x)
 • Ghid local vorbitor de limba engleza ( sofer partial vorbitor de germana)
 • Taxe de intrare / vizitare conform programului
 • Flying Doctor Service
 • Ghid

Bine de stiut:

 • Limitari bagaj : Max. 15 kg (numai genti moi)
 • Nota in Ziua 3 (Iunie -Octombrie): in sezonul uscat, in functie de conditiile meteo, principalul loc pt. observarea animalelor salbatice se va face in Tarangire National Park si nu asa cum este mentionat, in Lake Manyara National Park. Dupa pranz, care va fi tot in Tarangire National Park, calatoria continua la Bashay Rift Lodge.

Nota: Minimum de participanti: 2 persoane

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

Tanzania

TanzaniaSafari Magic Tanzania* Circuit safari 7 zile/ 6 nopti - de la/ pana la Arusha Cazare in camp-uri si lodge-uri de 3* superior si 4*, mese incluse conform programului Zborul intern Ikoma - Arusha este inclus! Poate fi combinat cu sejur la plaja in Zanzibar TARIF de persoana in camera dubla, de la 2.445 EUR Citeste mai mult