General

Safari in Sukau, Malaezia

Durata 3 zile/2 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Sandakan/Sepilok/Sukau. Preluare de la aeroportul Sandakan sau de la hotel. Se merge cu masina timp de 30 minute pana la Centrul Sepilok de Reabilitare a Urangutanilor. Se merge la platforma e hranire a urangutanilor. La acest centru urangutanii sunt pregatiti pentru viata in salbaticie, mediul lor natural. Plimbare in padurea Borneo Tropical Lowland Dipterocarp si vizita la Bornean Sun Bear Conservation Centre. Pranz si transfer catre Sandakan Jetty. Croaziera cu barca  1 ora pana la Sanctuarul Raul Lower Kinabatangan (se traverseaza o padure de mangtove). Se merge per au catre satul Sukau in cautarea primatelor (maimutele Endemic Proboscis), pasarilor si altor animale salbatice. Sosire in Sukau, check-in la hotel. Dupa amiaza o alta croaziera pe raul Menanggul (tribut pentru Kinabatangan). Intoarcere la hotel pentru cina. Cazare la Kinabatangan Riverside Lodge. (se plateste in plus pentru alt transfer catre Sepilok decat cel programat).
Ziua 2: Sukau. Dimineata excursie pe rau catre lacul Ox Bow pentru a admira fauna si flora. Intoarcere la hotel pentru micul dejun. Timp Liber. Dupa-amiaza o noua croaziera per au. Cina si cazare la Kinabatangan Riverside Lodge.
Ziua 3: Sukau – Sandakan. Mic dejun, croaziera per au, intoarcere la Sandakan. Transfer la hotel sau aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 636 €

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Malaysia

MalaysiaSafari in Sukau, Malaezia Durata 3 zile/2 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Sandakan/Sepilok/Sukau. Preluare de la aeroportul Sandakan sau de la hotel. Se merge cu masina timp de 30 minute pana la Centrul Sepilok de Reabilitare a Urangutanilor. Se merge la platforma e hranire a urangutanilor. La acest centru urangutanii sunt pregatiti pentru viata in salbaticie, Citeste mai mult

Asia

AsiaSafari in Sukau, Malaezia Durata 3 zile/2 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Sandakan/Sepilok/Sukau. Preluare de la aeroportul Sandakan sau de la hotel. Se merge cu masina timp de 30 minute pana la Centrul Sepilok de Reabilitare a Urangutanilor. Se merge la platforma e hranire a urangutanilor. La acest centru urangutanii sunt pregatiti pentru viata in salbaticie, Citeste mai mult