General

Safari in Rwanda si Kenya

Perioada: 10 zile/9 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Sosire la Aeroportul International Kigali unde turistii vor fi intampinati de soferul/ghidul pe care il vor avea pe intreaga durata a safariului. Pranzul in Kigali sau Ruhengeri. Apoi se pleaca in nord spre baza vulcanilor care alcatuiesc Parcul National al Vulcanilor. Exista 3 optiuni de cazare (2 la un tarif mediu – Gorillas View Lodge si Virunga Lodge –  si o varianta mai scumpa – Sabinyo Silverback lodge. Perioada calatoriei: 3-4 ore.
Ziua 2: Servirea micului dejun. Se face un scurt instructaj pentru turisti despre cum trebuie sa se comporte in compania gorilelor. Impreuna cu ghidul se incepe drumul catre gorile. Sunt necesari bocancii, pantalonii lungi si manusi pentru protectia impotriva urzicilor, vizitatorii vor trebui sa mai aduca cu ei apa si gustari. Turistii vor petrece 1 ora cu gorilele si apoi se vor intoarcere la punctul de cazare. Inclus: pensiune completa.
Ziua 3: Trekking pana la maimutele aurii, specie pe cale de disparitie. Alternativ poate fi aleasa o excursie la mormantul lui Dian Fossey. Intoarcere la Kigali dupa-amiaza. Cazare in Kigali 1 noapte cu pensiune completa.
Ziua 4: Dupa micul dejun  se viziteaza memorialul genocidului, apoi transfer la aeroport pentru a lua avionul catre Nairobi. 1 noapte cazare in Nairobi cu demipensiune (cina si mic dejun.
Ziua 5: Mic dejun. Preluare de la hotel si transfer la aeroportul Wilson pentru zborul catre Maasai Mara. Avionul pleaca la 10.30 am, check-in cu 1 ora inainte de plecare. Transfer de la pista de avion la locul de cazare, tabara Ashnil mara.
Servicii: observarea pasarilor, excursii organizate, observarea vanatului, safari.
Ziua 6: Mic dejun. Turistii vor fi transportati cu masinile pentru a vedea animalele salbatice sau optional pot face safari in balon (contra cost).
Ziua 7: Turistii vor fi transportati cu masinile pentru a vedea animalele salbatice inca o data apoi vor fi transferati la pista avionului pentru a zbura catre Ukunda cu compania Mombasa. Preluare in Ukunda si transfer pe plaja Swahili pentru cina si cazare.
Ziua 8: Mic dejun si program liber toata ziua. Resortul cu arhitectura araba si africana se afla la 12 minute de mers cu masina de Galeria de Arta Diani Beach, la 4 km de Moschea Kongo si 14 km de plaja Maweni. In resort turistii au acces la o piscina infinity si un bar, centur Spa cu tratamente de infrumusetare, piscina interioara si jacuzzi.
Ziua 9: Program liber.
Ziua 10: Program liber dimineata, dupa-amiaza turistii vor fi transportati la aeroport pentru zborul de intoarcere.
TARIFE PENTRU VIZITAREA GORILELOR:

Nr. pers.:  1 pax | 2 pax | 3 pax | 4 pax
US$ 4,320 | 3,132 | 2,832 | 2,676
supliment pentru camera single: $ 318/persoana

TARIFE PENTRU SAFARI SI PLAJA IN KENYA:

$ 3864/persoana in camera single
$ 3732/persoana in dubla

Tarif zbor cu compania aeriana Mombasa (taxe si servicii incluse): 420 $/persoana.

TARIFELE INCLUD:

cazare cu pensiune completa in Mara,
zboruri catre Mara
transfer de la/catre aeroport
2 excursii pentru observarea animalelor salbatice pe zi
Zbor de la Mara cate Diani si din Diani catre Nairobi.
Transfer gratuit la intoarcerea pe aeroportul Diani
Cazare cu demipensiune la plaja Swahili

TARIFELE NU INCLUD:

tarifele de parcare – 80 $/persoana/noapte (se platesc la sosire cu cardul), consumurile personale de la bar, plimbarile organizate in natura, serviciile de spalare haine si alte servicii care nu sunt mentionate
zborurile de la/catre Kigali
permisul pentru vizitarea gorilelor
Liniile aeriene locale permit doar un bagaj de 15 kg/persoana.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si personalizarea vacantei Dvs.!

 

 

Kenya

KenyaCiteste mai mult

Rwanda

RwandaSafari in Rwanda si Kenya Perioada: 10 zile/9 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Sosire la Aeroportul International Kigali unde turistii vor fi intampinati de soferul/ghidul pe care il vor avea pe intreaga durata a safariului. Pranzul in Kigali sau Ruhengeri. Apoi se pleaca in nord spre baza vulcanilor care alcatuiesc Parcul National al Vulcanilor. Exista 3 Citeste mai mult

Africa

AfricaSafari in Rwanda si Kenya Perioada: 10 zile/9 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Sosire la Aeroportul International Kigali unde turistii vor fi intampinati de soferul/ghidul pe care il vor avea pe intreaga durata a safariului. Pranzul in Kigali sau Ruhengeri. Apoi se pleaca in nord spre baza vulcanilor care alcatuiesc Parcul National al Vulcanilor. Exista 3 Citeste mai mult