General

Republica Dominicana – Punta Cana: Lansare zboruri toamna-iarna 29.10.2021 – 04.02.2022!

REPUBLICA DOMINICANA – PUNTA CANA

Noi zboruri charter pentru sezonul toamna-iarna: 29.10.2021 – 04.02.2022 compania Gullivair

Pachete complete de 7 nopti sau 14 nopti

Descopera acum noile oferte:

Sejur All Inclusive de la doar 1269 euro/pers.

Informatii utile:

Va informam ca la acest moment Republica Dominicana se afla pe lista galbena conform ultimei actualizari a listelor, ceea ce inseamna ca la returul in Romania va fi obligatorie carantina de 14 zile.

Turistii care se intorc in tara din Republica Dominicana sunt exceptati de la masura carantinei daca :

prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inaintea imbarcarii sau intrarii pe teritoriul național (pentru cei care calatoresc cu mijloace proprii).

 au efectuat vaccinul impotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare pana la intrarea in Romania.

 daca au trecut prin boala in ultimele 90 de zile, certificat cu test PCR pozitiv nu mai vechi de 90 zile de la intarea in tara, scrisoare de externare din spital nu mai vechi de 90 zile, test anticorpi facut cu maximum 14 zile inainte de intrarea in Romania sau prezenta in baza de date corona-forms.

 copiii mai mici de 3 ani sunt scutiti de carantina sau prezentare test PCR, indiferent de unde vin.

 copiii intre 3 si 16 ani, daca prezinta un test PCR negativ facut cu maximum 72 ore inainte de imbarcare/intrarea in tara daca vin dintr-o tara de pe lista rosie sau galbena.

Exista si obligativitatea completarii formularului digital de mai jos atat la tur cat si la retur: https://eticket.migracion.gob.do . Recomandam turistilor sa completeze acest formular cu 72 ore inainte de plecare / retur. Acest formular se accepta sa fie prezentat in format fizic SAU electronic.

Detalii operationale:

Cursa charter: compania GULLIVAIR

Orar de zbor informativ – ore locale

OTOPENI 00:30 LROMANA 07:00

LROMANA 22:00 OTOPENI 18:00 (a 2 a zi)

Zborurile includ 1 bagaj de cala 25 kg, bagaj mic de mana (maxim 4kg – nu se accepta trollere mici), catering;

Tarifele includ zbor charter (dus-intors), taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat, reducerile de tip Oferta Speciala (aplicate la tariful de cazare), Promo Sale (in limita locurilor alocate ofertei).

Pentru a acoperi riscul ce tine de starea de sanatate a turistului, va recomandam sa incheiati politele de asigurare storno si medicale cu acoperire COVID-19.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!