General

Relaxare in cadrul resortului Banjaran Retreat Ipoh – Malaezia

Perioada: 3 zile/2 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Kuala Lumpur / Ipoh –Banjaran. Transfer de la hotelul din zona Kuala Lumpur in Ipoh, Perak. Sosire la Banjaran. Cazare in vila decorate cu petale la sosire, servicii complementare. Pranz la restaurantul Pomelo pentru 2 adulti. Experimentati o masa traditionala Adam & Hawa.
Ziua 2: Banjaran. Timp liber la hotel. Mic dejun gratuity la restaurantul Pomelo pentru 2 adulti. Sedinta gratuita de Yoga. Cina la lumina lumanarilor la restaurantul Pomelo cu un pahar de vin pentru 2 adulti. Mini bar gratuity.
Ziua 3: Banjaran /Kuala Lumpur. Transfer la Kuala Lumpur.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 629 €

 

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Malaysia

MalaysiaRelaxare in cadrul resortului Banjaran Retreat Ipoh - Malaezia Perioada: 3 zile/2 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Kuala Lumpur / Ipoh –Banjaran. Transfer de la hotelul din zona Kuala Lumpur in Ipoh, Perak. Sosire la Banjaran. Cazare in vila decorate cu petale la sosire, servicii complementare. Pranz la restaurantul Pomelo pentru 2 adulti. Experimentati o masa Citeste mai mult

Asia

AsiaRelaxare in cadrul resortului Banjaran Retreat Ipoh - Malaezia Perioada: 3 zile/2 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Kuala Lumpur / Ipoh –Banjaran. Transfer de la hotelul din zona Kuala Lumpur in Ipoh, Perak. Sosire la Banjaran. Cazare in vila decorate cu petale la sosire, servicii complementare. Pranz la restaurantul Pomelo pentru 2 adulti. Experimentati o masa Citeste mai mult