General

Pachete Grand Prix Barcelona 2020

Esti un fan Formula 1? Stiai ca The Santander 2020 Spanish Grand Prix (sau Gran Premio de España) va avea loc la Circuit de Catalunya in Barcelona, Spania in perioada 8 – 10 Mai 2020?
De ce sa nu urmaresti F1 live si sa beneficiezi de un loc bine pozitionat asa cum iti doresti?
Stiai de asemenea ca si explorarea Barcelonei va fi la indemana cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei deoarece toate hotelurile recomandate de noi sunt foarte centrale, reprezentand punctul de plecare ideal pentru un shopping de calitate, pentru a servi masa la restaurante deosebite si pentru a va bucura de viata de noapte a orasului la doar cativa pasi?

PACHETELE FORMULA 1 BARCELONA INCLUD :

– 3 nopti de cazare
– mic dejun
– intrare la peluza pentru 3 zile (cu posibilitate de alegere a unui bilet de categorie superioara contra unui supliment)
– livrarea biletelor de intrare la hotel
– TVA
– taxa de statiune
Tarif : la cerere in functie de hotelul ales si de disponibilitate

Exemple de hoteluri:

Hotel Catalonia Sagrada Familia 3* (sau similar)

La 15 minute de mers fata de Gaudí’s Sagrada Família, hotelul Catalonia Sagrada Familia este doar la 300 m fata de statia de metrou Clot si statia de tren. Ofera un restaurant, o piscina exterioara si o sala de fitness.

Hotel Pestana Arena Barcelona 4* (sau similar)

Pestana Arena Barcelona este situat la mai putin de 5 minute de mers pe jos fata de Barcelona’s Plaza Espanya si Fira Exhibition Centre. Hotelul ofera sala de fitness, sauna, camere moderne cu aer conditionat si wi-fi. Pestana Arena Barcelona este la 3 minute de mers pe jos de Las Arenas Shopping Centre, iar la Sants Station poti ajunge in 8 minute de mers pe jos. Poti ajunge in 5 minute in Rambla de la statia de metrou Plaza Espanya.

Meliá Barcelona Sarrià (sau similar)

Meliá Barcelona Sarriá ofera un centru SPA, restaurant, si wi-fi gratuity. Lucrările majore ale lui Gaudi, cum ar fi La Pedrera și Casa Battló, se află la 2 km distanță. Sala de fitness este deschisa 24/24.

SUPLIMENTE BILETE DE CATEGORII SUPERIOARE :

FAN – (TRIBUNELE J, B, G, C,K) — >la cerere
SUPER FAN – (TRIBUNELE A, L, H, I) — >la cerere
EXCELLENCE – (TRIBUNELE : PRINCIPAL- F) — >la cerere

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult

Europa

EuropaContinent cuprins între Oceanul Atlantic și Munții Ural, cu relief variat și multe atracții turistice.Citeste mai mult