General

NOU – Decontare 50% din testul Covid hoteluri Thassos

Toti cetatenii straini care intra in Grecia pe cale rutiera in scop turistic incepand cu data de 15 Iulie, sunt obligati sa prezinte un test molecular cu rezultat negativ privind infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 de ore inainte de calatorie.

In acest context, pentru toate rezervarile efectuate la unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Xenios Gate “The Art of Hospitality”: Alexandra Beach 4* Potos; Alexandra Golden Boutique 5* Chryssi Ammoudia; Alexandra Elegance 5* Potos; A for Art Design 4* Limenas din Thassos cu check-in zilele urmatoare cu un sejur de minim 5 nopti, turistii vor primi un voucher/persoana in valoare de 50% din costul testului Covid efectuat.

Acesta poate fi folosit pe tot parcursul sejurului, doar in interiorul resortului, pentru servicii SPA, restaurante, taverne, beach bars, etc. Voucherul este nominal, nu poate fi transferat si NU poate fi folosit pentru servicii de cazare. Pentru a putea beneficia de acest voucher trebuie prezentata la receptia hotelului chitanta, ca dovada a platii testului.

Noile rezervari efectuate cu un sejur de minimum 5 nopti de cazare la unul din hotelurile Alexandra Beach 4* Potos; Alexandra Golden Boutique 5* Chryssi Ammoudia; Alexandra Elegance 5* Potos; A for Art Design 4* Limenas beneficiaza de acelasi beneficiu – decontarea a 50% din valoarea testului Covid efectuat, prin voucher/persoana, atata timp cat este impusa obligativitatea efectuarii testului COVID, pentru data de calatorie a turistilor, din partea guvernului grec.

THASSOS – POTOS

HOTEL ALEXANDRA BEACH 4*

430* EUR/persoana in camera dubla, Demipensiune, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 06.08.2020-13.08.2020 (7 nopti) in camera dubla best price

THASSOS – LIMENAS

HOTEL A for ART DESIGN 4*

455* EUR/persoana in camera dubla, Mic dejun, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 06.09.2020-13.09.2020 (7 nopti) in camera dubla


THASSOS – POTOS

HOTEL ALEXANDRA ELEGANCE 5*

625* EUR/persoana in camera dubla, Mic dejun, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 05.09.2020-12.09.2020 (7 nopti) in camera dubla cu vedere la mare

THASSOS – CHRYSSI AMMOUDIA

HOTEL ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE 5*

766* EUR/persoana in junior suite, Mic dejun, 7 Nopti

*Tarif valabil pentru sejur 22.08.2020-29.08.2020 (7 nopti) in junior suite; Hotel Adults-only

Tarifele sunt valabile in limita disponibilitatii la momentul rezervarii.

In plus, pe langa testul negativ COVID, turistii trebuie sa completeze si un formular cu cel putin 24 de ore inainte de a ajunge in Grecia, pe platforma: https://travel.gov.gr/#/ .

La finalizarea completarii formularului/chestionarului se va primi pe email o confirmare de completare. Ulterior, se trimite un cod QR de catre autoritatile grecesti.

Turistii trebuie sa aiba acest cod QR salvat pe telefon/printat astfel incat sa il poata prezenta la controlul vamal, la sosirea in Grecia. In cazul turistilor care nu au completat la timp formularul, la sosirea in Grecia autoritatile elene aplica o amenda in valoare de 500 euro/pasager.

Formularul trebuie completat pentru fiecare persoana care calatoreste (inclusiv copii indiferent de varsta).

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!