General

Muntele nu a fost niciodată mai aproape.
La Cheile Gradistei natura te asteapta.

Dupa o perioada indelungata de stat in casa si comunicare de la distanta credem ca oricui ii sunt binevenite cateva zile de relaxare intr-o zona in plina natura, ferita de aglomeratiile urbane, cu peisaje desprinse parca din povesti si oameni gata oricand sa isi serveasca oaspetii. Pe masura ce restrictiile s-au relaxat, Complexul turistic Cheile Gradistei s-a redeschis pregatit sa primeasca turisti si va asigura ca respecta toate reglementarile impuse de autoritati si prevederile legale.

In ultima perioada s-au facut multiple imbunatatiri si renovari ale spatiilor de cazare, saloanelor de masa, precum si ale tuturor spatiilor adiacente. Locatia a fost pregatita pentru a raspunde complet noilor cerinte de securitate sanitara: masuri de igienizare, modalitati de servire a mesei si reguli de utilizare a facilitatilor complexului, care sa respecte distantarea sociala.

In acest sens, va prezentam mai jos masurile luate pentru a se asigura ca oaspetii vor avea un sejur in siguranta:

1. Cele doua locatii, Complex Cheile Gradistei Moieciu si Complex Cheile Gradistei Fundata, functioneza cu anumite restrictii pentru perioada imediat urmatoare:
– serviciile vor fi oferite in regim de circuit inchis, doar pentru oaspetii care vor fi cazati in locatiile noastre;

– nu va fi permis accesul persoanelor care vor veni doar sa viziteze locatia sau sa beneficieze de alte servicii, fara a fi cazate;

2. Spatiile de cazare, cat si spatiile comune sunt continuu igienizate si curatate;

3. Angajatii sunt sub observatia unui medic si li se verifica zilnic starea de sanatate. Ei dispun de materiale de protectie si urmeaza procedurile stabilite pentru respectarea distantarii sociale si evitarea imbolnavirii cu noul virus.

4. Pe perioada in care restaurantele vor fi inchise, se ofera serviciul de servire la camera (roomservice) sau servire pe terase, atat pentru mic dejun, cat si pentru pranz si cina. Va asigura ca respecta toate procedurile specifice alimentatiei publice, precum si  toate regulile de distantare sociala impuse de autoritati.

Avand in vedere ca locatia beneficiaza de spatii largi, constructii distantate si facilitati multiple, nu ezitati sa ne contactati pentru rezervarea vacantei Dvs. de evadare la munte in natura!