General

Malaezia – orase si natura

Durata: 7 zile/6 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Malacca: Preluare de la aeroportul din Kuala Lumpur si transfer la Malacca (aproximativ 2½ ore). La sosire se viziteaza ruinele fortaretei A Famosa, Dutch Square, se traverseaza raul pe pod pentru o plimbare pe strazile orasului vechi Malacca. Majoritatea vechilor cladiri au fost renovate si gazduiesc magazine. Croaziera pe raul Malacca pentru a vedea cladirile cu arhitectura olandeza si britanica. Se viziteaza Muzeull Casa Baba & Nyonya. Dupa pranz se merge la Templul Cheng Hoon Teng (cel mai vechi temple chinezesc din Malaezia (1645), la Moscheea Kampung Kling (cea mai veche moschee din Malacca). Ultima oprire este la Bukit (cel mai mare cimitir chinezesc in afara Chinei). Cazare la hotel.
Ziua 2: Malacca /Kuala Lumpur: Transfer la Kuala Lumpur. Sosire la pranz, timp liber. Cazare.
Ziua 3: Kuala Lumpur /Camerong Highlands: tur de oras, se viziteaza gradina botanica Perdana, cu opriri la Moscheea Nationala si Piata Independentei. Urmeaza Piata Centrala, Masjid Jamek (punctual de intalnire al raurilor Gombak si Klang). Plimbare prin Chinatown, imbarcare in autobus si deplasare catre Kampung Baru (zona cu case in stil malaezian). Urmeaza turnurile Petronas. Dupa-amiaza se pleaca spre Cameron Highlands ( pe traseu se fac opriri la Batu Caves (cel mai mare temple hindus din Malaezia). Cazare la hotel.
Ziua 4: Camerong Highlands: tur in Camerong Highlands si picnic la pranz. Intoarcere la hotel. Cazare. (fabrica de ceai este inchisa in timpul zilelor de Luni si a sarbatorilor legale).
Ziua 5: Cameron Highlands / Belum: deplasare catre Belum, pe drum se fac opriri la templul Sam Poh Tong (temple budist construit intr-un munte calcaros) si la Bukit Merah (rezervatie pentru urangutani). Pranz la restaurant. Deplasare catre Belum dupa-amiaza. Cina si cazare. (vizita in rezervatia cu urangutani poate fi anulata datorita conditiilor meteo).
Ziua 6: Belum: excursie de 1 zi in padurea tropical Belum, pe jos si cu barca, sunt explorate flora sig fauna din zona. Picnic la pranz. Dupa amiaza transfer la resort pentru cazare.
Ziua 7: Belum /Penang Or Kota Bahru: transfer la Penang Or Kota Bahru.
Hoteluri: Double Tree By Hilton Kul- Strawberry Park Cameron Highlands – Belum Rainforest – Rainbow Paradise Penang

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 1890 €

 

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Malaysia

MalaysiaMalaezia – orase si natura Durata: 7 zile/6 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Malacca: Preluare de la aeroportul din Kuala Lumpur si transfer la Malacca (aproximativ 2½ ore). La sosire se viziteaza ruinele fortaretei A Famosa, Dutch Square, se traverseaza raul pe pod pentru o plimbare pe strazile orasului vechi Malacca. Majoritatea vechilor cladiri au fost Citeste mai mult

Asia

AsiaMalaezia – orase si natura Durata: 7 zile/6 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Malacca: Preluare de la aeroportul din Kuala Lumpur si transfer la Malacca (aproximativ 2½ ore). La sosire se viziteaza ruinele fortaretei A Famosa, Dutch Square, se traverseaza raul pe pod pentru o plimbare pe strazile orasului vechi Malacca. Majoritatea vechilor cladiri au fost Citeste mai mult