General

Magica Tanzanie

Circuit safari 7 zile / 6 nopti de la/ pana la Arusha de la 2,475 EUR / pers.,  in camera dubla

Acest circuit safarui vă va duce în parcurile naționale din Tanzania cu o viață sălbatică impresionanta și peisaje uimitoare. În fiecare zi a circuitului veti fi cazati in lodge-uri și camp-uri situate în locuri fantastice. Tanzania este pur și simplu magică.

Itinerariu:

Ziua 1:

Sosire individuala la minunata Moivaro Coffee Plantation Lodge (3,5 stele), situat la 7 km de Arusha, sau preluare de la aeroport Kilimanjaro International si transfer la lodge. Restul zilei va sta la dispozitie. Gradinile magnifice ale acestui lodge pot fi explorate intr-o plimbare de aprox. 2km.  Innoptare la Moivaro Coffee Plantation Lodge 4*

Ziua 2: Arusha – Tarangire National Park

După micul dejun, începeți călătoria spre Parcul Național Tarangire. Parcul național Tarangire cu o suprafata de 2.600 km2, este una dintre cele mai frumoase zone protejate din Africa. Râul Tarangire, denumire data si parcului, oferă apa pe tot parcursul anului turmelor de animale, care sunt situate de-a lungul râului. Veti explora flora si fauna si veti face o oprire la pranz pt. un picnic. Sosire la Maweninga Camp (4 stele)  după-amiaza târziu. Tabăra este situată în partea de nord-vest a parcului și a fost construită pe un imens “Kopje” (piatră de granit). Cina și cazare la Maweninga Camp 4*. Aproximativ 150 km (mic dejun,pranz picnic, cina)

Ziua 3: Tarangire National Park – (Lake Manyara National Park) – Bashay

După micul dejun, călătoria spre Parcul Național Lake Manyara (vă rugăm să verificati informatiile din secțiunea “Bine de știut”). Cel mai mic parc național din Tanzania găzduiește o varietate de specii diferite de animale sălbatice, pe care veti avea ocazia sa le observati pe tot parcursul zilei. Opriți-vă la pranz pt. un picnic pe drum, înainte de a ajunge la Bashay Rift Lodge (4 stele), după-amiaza târziu. Construita pe un deal cu vedere la 360°, aceasta unitate de cazare este înconjurată de o plantatie de cafea / fructe, deasupra magnificul peisaj al Rift Valley. Cina și cazare. Aproximativ 150 km (mic dejun, pranz picnic, cina)

Ziua 4: Bashay – Ngorongoro Conservation Area

Continuați spre nord, în regiunea craterului Ngorongoro. O excursie ampla de observare a faunei sălbatice vă duce la crater. În această regiune există habitate diverse: pajiști deschise, păduri dense, pășuni și dealuri încântătoare. Punctul culminant este craterul Ngorongoro de 26.400 ha, cu aproximativ 25.000 de animale vii, inclusiv lei, elefanți, gnus și zebre. Pranzul sub forma de  picnic pe drum. Cazare si cina Olduvai Camp 4*. Aproximativ 130 km (mic dejun, pranz picnic, cina)

Ziua 5: Ngorongoro Conservation Area -Serengeti National Park-Grumeti

După micul dejun, călătoria continuă în legendarul Serengeti National Park. Renumitul parc național cu savanele sale nesfârșite, este una dintre cele mai mari zone protejate din lume pentru animalele sălbatice. Mergeti pe urmele animalelor intr-un safari intensiv. În funcție de program, picnic sau masa de prânz in camp. Sosire la Grumeti Hills Camp (4 stele) la începutul după-amiezii. Această unitate de cazare cu energie solară, ale cărei clădiri sunt perfect construite într-o stâncă, se află în partea superioară a zonei protejate Grumeti Hills, situată la marginea Serengeti și oferă o panoramă minunată asupra zonei înconjurătoare. Cina și 2 nopți cazare. Aproximativ 200 km (mic dejun, pranz picnic, cina)

Ziua 6 (JOI): Serengeti / Grumeti

După micul dejun, o plimbare ghidata. Prânz in camp. După-amiaza, relaxați-vă la piscină sau mergeți la un safari cu masina. Cina devreme, deoarece este un safari pe timp de noapte. Cazare. (mic dejun, pranz picnic saupranz normal, cina)

Ziua 7: Serengeti / Grumeti – Arusha

Mic dejun apoi transfer la Ikoma Airstrip pt. zbor la Arusha National Airport. Dupa sosire, transfer la hotel sau la Kilimanjaro Airport. Sfarsitul circuitului. Aprox. 85 km (mic dejun)

Servicii incluse:

Intampinare la Kilimanjaro Internat. Airport sau hotel

  • Transferuri conforme cu itinerariul
  • 6 nopti de cazare in campurile/ lodge-urile mentionate sau echivalent
  • Zbor intern Ikoma- Arusha
  • Mese conform programului: mic dejun (6x), pranz (1x), pranz picnic  (4x),

cina (5x)

  • Ghid local / sofer vorbitor de limba engleza ( sofer cu cunostinte partiale de lb. germana)
  • Taxe de intrare si vizitarea obiectivelor turistice
  • Flying Doctor Service

Bine de stiut:

  • Limitari bagaj : Max. 15 kg (numai genti moi)
  • Nota pt Ziua 3 (Iunie -Octombrie): in sezonul uscat, in functie de conditiile meteo, principalul loc pt. observarea animalelor salbatice se va face in Tarangire National Park si nu asa cum este mentionat, in Lake Manyara National Park.

Minimum de participanti: 2 persoane

Date de incepere circuit safari:

 

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

 

Tanzania

TanzaniaMagica Tanzanie Circuit safari 7 zile / 6 nopti de la/ pana la Arusha de la 2,475 EUR / pers.,  in camera dubla Acest circuit safarui vă va duce în parcurile naționale din Tanzania cu o viață sălbatică impresionanta și peisaje uimitoare. În fiecare zi a circuitului veti fi cazati in lodge-uri și camp-uri situate în Citeste mai mult