General

Luna de miere romantica in Java, Indonezia

Durata: 6 zile / 5 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Yogyakarta. Sosire la aeroportul din Yogyakarta. Intampinare si transfer la hotel, check-in. Dupa amiaza se viziteaza Prambanan (vechi templu hindus cu basoreliefuri care descriu povestea Ramayana. Seara cina bufet si spectacol de dans. Cazare in Yogyakarta – hotel Royal Ambarukno.
Ziua 2: Yogyakarta – Magelang. Mic dejun si deplasare spre Borobondur (basoreliefuri ce descriu viata lui Buddha. Pranzul e servit la un restaurant local. Dupa vizitarea templului transfer la Magelang. Check-in la resort si timp liber. Cina sub lumina stelelor. Cazare in Magelang – hotel Plataran.
Ziua 3: Magelang -Kura Kura. Mic dejun si transfer la aeroportul Semarang pentru zborul  catre insula Karimujava. Transfer cu barca catre insula Kura Kura.  Check-in in Resort si timp liber. Cazare la Kura Kura Resort.
Ziua 4 si 5: Kura Kura: Mic dejun la hotel. Timp liber. Cazare la Kura Kura Resort.
Ziua 6: Kura Kura: Mic dejun. Transfer cu barca si apoi cu avionul catre Semarang.
Hoteluri: Royal Ambaruko Yog, The Plataran Magelan, Kura Kura

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 1128 €

Pachetul include ghid vorbitor de limba engleza. Nu include zborurile de la/catre Aeroportul Semarang si catre/de la Insula Karimunjawa.

 

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

Indonesia • Bali & imprejurimi

Indonesia • Bali & imprejurimiIndonesia • Bali & imprejurimi Nusa Penida Descoperiti o destinatie de vacanta ascunsa de turismul de masa- Nusa Penida, o insula vecina cu Bali. Binecuvantata cu o frumusete naturala incredibila, cu plaje superbe si cascade, insula este cunoscuta si pentru locurile religioase, localnicii balinezi Hindu vizitandu-o regulat pentru a veni sa se roage. Puteti ajunge Citeste mai mult

Asia

AsiaLuna de miere romantica in Java, Indonezia Durata: 6 zile / 5 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Yogyakarta. Sosire la aeroportul din Yogyakarta. Intampinare si transfer la hotel, check-in. Dupa amiaza se viziteaza Prambanan (vechi templu hindus cu basoreliefuri care descriu povestea Ramayana. Seara cina bufet si spectacol de dans. Cazare in Yogyakarta – hotel Royal Citeste mai mult