General

Luna de miere in Spania

ITINERARIU:

Ziua 1: Barcelona
La sosire in aeroportul  din Barcelona, transfer privat la hotel. Check-in si timp liber pentru odihna.
Dupa amiaza, vei explora orasul. Vei lua telecabina Montjuic, care iti va oferi o alta perspectiva asupra orasului.
Ziua 2: Barcelona
Dupa micul dejun, vei merge impreuna cu un ghid local sa vezi capodoperele lui Gaudi (biletele incluse). Pranzul intr-un restaurant grozav cu vedere la mare si timp liber dupa amiaza.
Ziua 3: Barcelona – Alquezar
In aceasta zi, dupa micul dejun, transfer catre un birou rent a car, apoi  conduci din Barcelona catre Alquezar. Odata ajuns in Alquezar, relaxeaza-te plimbandu-te prin acest sat frumos. Bucura-te de istoria si peisajele frumoase ale satului. Daca esti aventuros, poti face canoe, sau sa faci o baie in apa rece a raului.
Seara, o cina romantica la unul dintre cele mai bune restaurante ale satului.
Ziua 4 : Alquezar- Tena Valley
Dimineata, transfer catre Tena Valley. In drum spre Tena, faci o oprire in Torla, un sat montan, de unde vei pleca intr-un tur in Parcul National Ordesa. Dupa asta, vei continua calatoria in Tramacastilla de Tena, in Tena Valley. Check in, cina si odihna.
Ziua 5: Tena Valley
Dimineata, treci granita cu Franta, pentru o calatorie cu trenul Artouste, cel mai inalt tren din Europa. Acolo poti face hiking si sa atingi un iezer natural.
In drumul de intoarcere, poti lua pranzul in Sallent de Gallego, sau in satele Lanuza, ambele sate montane frumoase situate langa lacul Lanuza. Dupa amiaza, poti inchiria un kayak si sa te plimbi pe lac.
Seara, dupa o zi atat de activa, te poti bucura de facilitatile SPA, la hotel.
Ziua 6: Tena Valley- San Sebastian
In aceasta zi, vei conduce de la Tena Valley la San Sebastian (+/- 230 km).  In drum spre San Sebastian, daca vei simti nevoia de a te odihni, sau de a manca, sunt multe locuri interesante unde poti opri pentru cafea, sau o plimbare: Jaca, San Juan de la Pena Monestery, Pamplona.
Dupa sosire, check-in, dupa aceea nu poti pierde o plimbare pe Concha Bay, partea veche a orasului, unde vei gasi cele mai bune baruri pintxtos din oras.
Ziua 7: San Sebastian- Rioja- San Sebastian
In aceasta zi , un tur privat de o zi in Rioja cu ghid, include o vizita la una dintre cele mai emblematice vinarii din aceasta zona.
Ziua 8: San Sebastian- Basque Coast- Bilbao- Menorca
In aceasta zi , in drum spre Bilbao, mergi pe drumul de coasta, prin satele de pescari. Atat satele, cat si peisajele sunt uimitoare. Satele de pescari recomandate sunt :Orio, Zarautz, Getaria, Zumaia.. Va sugeram sa luati pranzul in Getaria, intr-unul dintre restaurantele locale, servesc peste la gratar, absolut nemaipomenit.
Seara, zbor din Bilbao catre Menorca. La sosire, inchiriaza o masina si mergi la hotel.
Ziua 9: Menorca
Timp liber in Menorca.
Incepe prin a cunoaste orasul si golfurile sale: Macarella, Macarelleta, Turqueta, Galdana, Pregonda, Mitjana si orasele sale : Mahon si Ciutadella. Vei sta in Ciutadella.
Ziua 10: Menorca
Dimineata, tur privat cu barca in jurul insulei. Vei putea vedea insula din diferite perspective si sa ajungi la niste golfuri la care nu poti sa ajungi de pe uscat. In una dintre aceste zile, nu uita sa vezi apusul din Sacova d`en Xoroi.
Ziua 11 : Menorca
Check-out, inapoiezi masina, apoi transfer la aeroport pentru zborul catre casa.

Preturile difera in functie de perioada de calatorie.

Contactati-ne pentru oferte personalizate !

Spania

SpaniaȚară membră a Uniunii Europene, amplasată în peninsula iberică.Citeste mai mult