General

Luna de miere in Malaezia

Durata: 8 zile/7 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Kuala Lumpur. Sosire pe aeroportul Klia si transfer  la hotel. Timp liber pentru relaxare la centrul Spa din hotel. Sunt incluse urmatoarele tratamente: baie florala 30 minute, tratament SPA (lapte/ulei/petale), spa de cuplu 90 minute. Cina romantic in hotel inclusa.
Ziua 2: Kuala Lumpur. Tur de oras: gradina botanica Perdana, Moscheea Nationala si Piata Independentei, piata central, raurile Gombak si Klang. Plimbare prin Chinatown, cu autobuzul pana la Kampung Baru (zona cu case in stil malaezian). Calatoria continua catre KLCC pentru fotografierea celor mai inalte turnuri gemene. Timp liber dupa-amiaza.
Ziua 3: Kuala Lumpur/Penang: transfer la aeroport si zbor  catre Penang (pretul biletului nu este inclus). Transfer la hotel. Dupa-amiaza vizita in Gerogetown Penang.
Ziua 4: Penang.
Ziua 5: Penang/Langkawi: Dimineata se ia feribotul pana la Langkawi. Transfer la hotel. Timp liber.
Ziua 6 si 7: Timp liber
Ziua 8: Langkawi: Timp liber pana la transferul la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017 – 31.03.2018 – 1397 euro

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

 

Malaysia

MalaysiaLuna de miere in Malaezia Durata: 8 zile/7 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Kuala Lumpur. Sosire pe aeroportul Klia si transfer  la hotel. Timp liber pentru relaxare la centrul Spa din hotel. Sunt incluse urmatoarele tratamente: baie florala 30 minute, tratament SPA (lapte/ulei/petale), spa de cuplu 90 minute. Cina romantic in hotel inclusa. Ziua 2: Kuala Citeste mai mult

Asia

AsiaLuna de miere in Malaezia Durata: 8 zile/7 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Kuala Lumpur. Sosire pe aeroportul Klia si transfer  la hotel. Timp liber pentru relaxare la centrul Spa din hotel. Sunt incluse urmatoarele tratamente: baie florala 30 minute, tratament SPA (lapte/ulei/petale), spa de cuplu 90 minute. Cina romantic in hotel inclusa. Ziua 2: Kuala Citeste mai mult