General

“Little Island” – Resort de lux in Ioannina, Grecia

„Little Island” este o locatie de lux pe insula ca din basm a Lacului Ioannina, fiind singura insula locuita din Grecia ce se afla intr-un lac.
Resortul este situat in cel mai frumos si linistit cartier al insulei, cu vedere spre apele linistite si barcile pitoresti de pescuit.

Resortul “Little Island”, cu o suprafata totala de 110 mp. dispune de:
– un living confortabil cu semineu, sistem audio complet si o biblioteca cu zeci de carti;
– doua dormitoare mari cu paturi king-size 2,20 m x 2 m, cu vedere la lac;
– doua bai de lux, una cu balcon privat catre lac;
– o camera de dressing modern cu patru dulapuri;
– o bucatarie spatioasa, echipata cu toate ustensilele necesare si o sala de mese cu balcon privat.

Peretii au fost decorati cu picturi ale unor artisti celebri, in timp ce antichitatile si obiectele istorice mostenite sunt inconjurate armonios de mobilier modern.

Pentru o sedere si mai confortabila, exista plase la toate geamurile, un laptop, dar si o masina de spalat, uscator de rufe, fier si masa de calcat.

Acoperisul este unul special, traditional din piatra, construit dupa arhitectura de neegalat din Epirus. Acesta asigura o temperatura constanta pe tot parcursul anului.
Cu toate acestea, pe timpul iernii, “Little Island Resort” beneficiaza, de asemenea, de incalzire centralizata.

Proiectarea arhitecturala si decorativa a fost realizata de catre artistul vizual si decoratorul de renume international, Ilias Boudouris. www.boudouris.info

Resortul este, de asemenea, ideal pentru luna de miere deoarece suita nuptiala, serviciile excelente oferite si locatia idilică atinge cu succes asteptarile mirilor din toata lumea in ceea ce priveste o nunta de vis.

Desigur, se pot face multe activitati in timpul sederii pe insula.
Se pot face plimbari de vis intr-un peisaj faimos pentru legendele si miturile care il inconjoara, fiind ca scos din basm.
De asemenea, se pot explora dealurile frumoase si bogate in flora, acoperite de pini si admira un apus de neuitat de acolo.
Se pot organiza mici excursii in numeroase golfuri unde traiesc de mii de ani specii de pasari rare.

De altfel, se pot face si plimbari cu bicicleta sau simple plimbari pe insula pentru a cunoaste viata de zi cu zi a pescarilor.

Se pot vizita cele 7 manastiri bizantine de pe insula, aceasta fiind considerata al treilea stat monahal din Grecia, dupa Muntele Athos si Meteora.

In plus, se pot vizita cele doua muzee ale insulei:
Muzeul Pescuitului – aici se pot afla secretele lacului Pamvotis, unul dintre cele mai vechi lacuri din lume;
Muzeul lui Ali Pașa – aici se pot descoperi detalii despre viata si moartea unui om controversat care a marcat istoria Ioanninei, dar și cea a intregii Grecii moderne.

Tot pe insula se pot cumpara bijuterii din argint, produse ale faimosilor argintari din Ioannina; se pot savura dulciuri locale, lichioruri si peste din lac.

Inainte de a reveni la ospitalierul Resort „Little Island”, se pot face plimbari pe aleile pavate, pitoresti ale insulei.

Pretul porneste de la 220 euro pe noapte.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs. in Grecia!

Grecia

GreciaȚară membră a Uniunii Europene situată în Peninsula Balcanică.Citeste mai mult