General

Lectie de gatit in Bali

Durata: 3 zile/2 nopti

ITINERARIU:

Ziua 1: Candidasa. Plecați spre Besakih, vizita include satul tradițional Penglipuran si Templul Mamei Besakih. Pranz la restaurant panoramic local. Dupa-amiaza se viziteaza vechiul tribunal “Kertagosa”. Check-in și cazare la Hotel Rama Candidasa.
Ziua 2: Candidasa. Dimineata se viziteaza piata traditionala Amlapura. Retur la hotle pentru lectia de gatit care include si pranzul. Dupa-amiaza timp liber pentru relaxare. Cazare la Hotel Rama Candidasa.
Ziua 3: Candidasa. Check out de la hotel și vizitați Palatul Regal Tirta Gangga cu grădini frumoase, piscine și fântâni. Vizitați, de asemenea, Taman Ujung Water Palace. Pranz în restaurantul Lotus Sea View , zona Candidasa. In drum spre hotelul South Bali se viziteaza Goa Lawah. Sfarsitul programului si transfer la aeroport.

 

TARIF/PERSOANA:

01.04.2017- 31.03.2018 – de la 451 €

 

Tarifele variaza in functie de perioada calatoriei si de disponibilitatea la momentul rezervarii. Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!

 

 

Indonesia • Bali & imprejurimi

Indonesia • Bali & imprejurimiIndonesia • Bali & imprejurimi Nusa Penida Descoperiti o destinatie de vacanta ascunsa de turismul de masa- Nusa Penida, o insula vecina cu Bali. Binecuvantata cu o frumusete naturala incredibila, cu plaje superbe si cascade, insula este cunoscuta si pentru locurile religioase, localnicii balinezi Hindu vizitandu-o regulat pentru a veni sa se roage. Puteti ajunge Citeste mai mult

Asia

AsiaLectie de gatit in Bali Durata: 3 zile/2 nopti ITINERARIU: Ziua 1: Candidasa. Plecați spre Besakih, vizita include satul tradițional Penglipuran si Templul Mamei Besakih. Pranz la restaurant panoramic local. Dupa-amiaza se viziteaza vechiul tribunal "Kertagosa”. Check-in și cazare la Hotel Rama Candidasa. Ziua 2: Candidasa. Dimineata se viziteaza piata traditionala Amlapura. Retur la hotle Citeste mai mult