General

Kenya – Charter Mombasa – Soare, plaja si safari

KENYA – “Jambo”

un salut calduros din inima Africii!

Lansam charterul cu plecare din Bucuresti

Zboruri incepand cu 03.03.2021

Sejururi de 7 nopti (compania GullivAir – zbor direct Mombasa)

Pachete predefinte pentru plaja dar si pachete care includ in plus safari !

Tarife incepand cu doar 1169 euro/pers/pachet

Detalii privind derularea safari-ului :

Parcul National Tsavo (East and West)

Parcul National Tsavo este alcatuit din Parcul National Tsavo East si parcul National Tsavo West. Granita dintre cele 2 parcuri este constituita de soseaua ce leaga capitala Nairobi de orasul Mombasa. Parcul National Tsavo East este cel mai mare dintre cele doua si este renumit pentru numarul mare de elefanti care se aduna pe raul Galana si apoi ratacesc pe campii. De asemenea in acest parc puteti vedea lei, leoparzi si bivoli si pot fi admirate nenumarate specii de pasari.
Parcul National Tsavo West se intinde pana in partea de sud, pana la granita cu Tanzania. Aici se regasesc frumoasele izvoare Mzima. Aici puteti observa hipopotamii, crocodilii Nilului si pestii innotand intr-o grota ascunsa sub un lac.

Safari Tsavo Explorer (Tsavo East and Tsavo West) Varianta 1:

Ziua 1 (Mombasa- Tsavo East): Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda(Otopeni) la ora 00.30 pentru imbarcare pe zborul operat de compania GullivAir spre Mombasa cu decolare la ora 03.00. Sosirea in Mombasa va avea loc la ora11.15 (ora locala). Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti intalni cu ghidul local vorbitor de limba engleza si va veti imbarca pentru transferul catre parcul National Tsavo East. Distanta parcursa va fi de aprox 260 km. Pe drum veti beneficia de masa de pranz servita la pachet. Cazarea si cina vor fi la Ashnil Aruba Lodge. Daca timpul va permite, veti beneficia de o sesiune deseara de safari in Parcul national Tsavo East.

Ziua 2 (Tsavo West): Dupa serviirea micului dejun, veti face check-outul si veti pleca catre Parcul National Tsavo West pentru o sesiune de safari in drum spre Izvoarele Mzima.Pranzul la pachet va fi oferit de Ashnil Aruba Lodge. Masa de seara si cazarea vor fi la Voyager Ziwani Camp. Daca timpul o va permite, seara veti mai efectuao sesiune de safari.

Ziua 3 (Tsavo West – Mombasa): Ziua va incepe cu o sesiune de safari efectuata dis de dimineata,apoi veti servi micul dejun la Voyager Ziwani Camp. Dupa micul dejun veti face check-outul si va veti intoarce catre Mombasa (hotelul in care urmeaza sa vacontinuati sejurul pentru urmatoarele 5 nopti). Pranzul la pachet va fi servitin drum spre Mombasa si va fi oferit de Voyager Ziwani Camp.

Zilele 3-8:cazare in hotelul selectat cu regimul de masa ales.

Safari Tsavo Explorer (Tsavo East and Tsavo West) Varianta 2:

Ziua 1 (Bucuresti- Mombasa): Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00.30 pentru imbarcare pe zborul operat de compania GullivAir spre Mombasa cu decolare la ora 03.00. Sosirea in Mombasa va avea loc la ora 11.15(ora locala). Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti intalni cu ghidul local vorbitor de limba engleza si va veti imbarca pentru transferul catre hotelul ales, unde veti beneficia de 2 nopti de cazare cu regimul de masa ales.

Ziua 2: Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau relaxare

Ziua 3 (Mombasa – Tsavo East). la ora 05:30 veti fi preluati de la Hotel pentru transferul catre Parcul National Tsavo East. Distanta parcursa va fi de aprox 260 km. Masa de pranz, cina si cazare vor fi la Ashnil Aruba Lodge. Daca timpul va permite, veti beneficia de osesiune de seara de safari in Parcul national Tsavo East.

Ziua 4 (Tsavo West): Dupa servirea micului dejun, veti face check-outul si veti pleca catre Parcul National Tsavo West pentru o sesiune de safari. Pranzul la pachet va fioferit de Ahnil Aruba Lodge. Masa de seara si cazare vor fi la Voyager ZiwaniCamp.

Ziua 5 (Tsavo West – Mombasa): Ziua va incepe cu o sesiune de safari efectuata dis de dimineata, apoi veti servi micul dejun la Voyager Ziwani Camp. Dupa micul dejun veti face check-outul si va veti intoarce catre Mombasa (hotelul in care urmeaza sa va continuati sejurul pentruurmatoarele 5 nopti). Pranzul la pachet va fi servit in drum spre Mombasa si vafi oferit de Voyager Ziwani Camp.

Zilele 5-8:cazare in hotelul selectat cu regimul de masa ales

Servicii incluse pe parcursul Safariului:
Cazare si masa conform itinerariu
Biletele de intrare in parc conformitinerariu
Transportul se va realiza in cu masini 4×4, cu grad de ocupare de 6 locuri.
Grupul va fi insotit de un ghid vorbitor de limba engleza sau germana.

Servicii incluse:
Transport avion pe Ruta: Bucuresti – Mombasa – Bucuresti (taxe de aeroport si catering incluse in tarif)
1 bagaj de cala 20 kg / 1 bagaj de mana 4kg
Transfer hotel-aeroport-hotel

Nu sunt incluse:
Taxa de viza online: 50 usd
Este necesara prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ, efectuat cu 72 ore inainte de plecarea

Conditii de calatorie:

Pașaportul trebuie să fie valabil pentru o perioadă de cel puțin 6 luni, anterior intrării în acest stat.
Taxa de viza online: 50 usd http://account.ecitizen.go.ke/register, evisa.go.ke
Este necesara prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ, efectuat cu 72 ore inainte de plecarea
Completare formular online: https://ears.health.go.ke/airline_registration/
Vezi mai multe detalii AICI

Informatii cursa charter:

zbor charter direct (fara escala) cu compania GullivAir, aeronava Airbus A 330;
zborurile includ 1 bagaj de cala 20 kg, un bagaj de mana 4 kg (nu se accepta troller de cabina) si catering;
Durata de zbor va fi de 7 ore si 15 min.
Orar de zbor (7 nopti cazare in destinatie) (ore locale):
OTOPENI 03:00 MOMBASA 11:15

MOMBASA 23:00 OTOPENI 06:20 (a 2 a zi)

Pentru a acoperi riscul ce tine de starea de sanatate a turistului, va recomandam sa incheiati politele de asigurare storno si medicale cu acoperire COVID-19.

Tarifele includ zbor charter (dus-intors), taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat.

Testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile MEDLIFE la tarif preferential de 265 RON/persoana pentru clientii nostri.

Contactati-ne pentru mai multe informatii si centralizatorul cu clinicile medicale unde turistii nostri beneficiaza de tarife preferentiale la testarea PCR COVID-19.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs!