General

Island Trip: Republica Dominicana

12 zile/ 11 nopti

ITINERARIU

Ziua 1: Punta Cana
Ajungeti la aeroport in Punta Cana, veti lua masina inchiriata care a fost rezervata pentru dvs. de catre Dominican Expert. De la aeroport, , veti merge la hotelul dvs. Now Larimar 4* si va veti bucura de prima zi in Punta Cana, una dintre cele mai cunoscute si vizitate locuri turistice din tara.
Durata conducerii: 20 de minute
Mesele incluse: all inclusive
Cazare: Now Larimar ****, camera Deluxe cu vedere la gradina tropicala
Ziua 2: Punta Cana – Santo Domingo
Plecati de la hotel la Higuey unde puteti vizita Basilica Nuestra Senora de la Altagracia, o catedrala romano-catolica. Dupa pranz calatoria continua spre Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Hotelul dvs. este situat in centrul zonei coloniale din Santo Domingo. Seara, explorati orasul, barurile, numeroasele restaurante sau puteti cumpara suveniruri.
Durata conducerii: 3 ½ ore
Mesele incluse: Mic dejun
Cazare: Hotel Hodelpa Caribe Colonial *** (*), camera superioara
Ziua 3: Santo Domingo – Paraíso
In timpul turului prin zona coloniala, veti urma pasii lui Columb si vei vizita printre altele cea mai veche catedrala din Lumea Noua, castele, ruine, resedinta fiului lui Columb, Don Diego. Dupa aceea, vei pleca spre Paraiso, un mic oras din sud-vestul tarii. Turismul popular nu a ajuns inca in aceasta regiune a insulei, cu peisajele sale frumoase, plajele superbe.
Durata conducerii: 3 ½ ore
Mesele incluse: Mic dejun
Cazare: Hotel Piratas del Caribe ****, camera dubla
Ziua 4: Bahia de las Aguilas (Golful Vulturilor)
In aceasta zi veti avea timp sa explorati regiunea sud-vestica a Republicii Dominicane. O posibilitate este sa conduci la “La Cueva” , unde gasiti o plaja cu nisip alb si un restaurant primitor unde puteti lua masa cu o vedere minunata asupra Marii Caraibelor. De aici puteti continuapana la plaja Bahia de las Aguilas, un adevarat paradis cu nisip alb si apa turcoaz. Aceasta plaja este considerata a fi una dintre cele mai frumoase plaje din lume si merita calatoria. Pentru a ajunge acolo, puteti alege sa luati o barca . Seara va puteti bucura de o cina delicioasa la hotel sau la unul dintre  restaurantele din apropiere.
Durata conducerii: 4 ore
Mesele incluse: Mic dejun
Cazare: Hotel Piratas del Caribe ****, camera dubla
Ziua 5: Paraiso – Jarabacoa
Dupa micul dejun, veti conduce spre centrul tarii, trecand prin plantatii de cacao, orez, banane si cafea. Pe un drum de munte bine dezvoltat, ajungeti la Rancho Baiguate din Jarabacoa, situat la baza muntilor. Restul zilei aveti timp sa explorati zona Jarabacoa sau sa va relaxati in incinta hotelului Rancho Baiguate. Seara, va asteapta o cina tipic dominicana.
Durata conducerii: 5 ore
Mesele incluse: Mic dejun, cina
Cazare: Rancho Baiguate ***, camera master
Ziua 6: Jarabacoa – Sosúa
Dupa micul dejun, puteti alege una dintre urmatoarele 4 activitati : canoe in Rio Baiguate, rafting pe raul Rio Yaque del Norte, plimbare cu bicicleta pana la cascadele Baiguate. Dupa amiaza calatoria continua pana la orasul turistic Sosua. Micul hotel de tip boutique de lux, Casa 22 , va asteapta cu un cocktail intr-o atmosfera relaxata.  Seara puteti lua cina langa piscina de la hotel sau va veti bucura de viata de noapte aglomerata din Sosua.
Durata conducerii: 3 ore
Meniuri incluse: Mic dejun, pranz
Cazare: Hotel Casa 22 ****, Suita Standard
Ziua 7: Sosua – Las Terrenas
Dupa micul dejun vei pleca catre Las Terrenas, situat pe peninsula Samana. Las Terrenas este un oras vibrant de pescari, cunoscut pentru minunatele sale plaje si numeroasele sale magazine, restaurante si baruri. In timpul calatoriei veti traversa numeroase rauri, veti vedea multe campuri de orez si veti conduce de-a lungul coastei nordice. Dupa amiaza veti face check-inul la hotelul dvs. situat chiar pe plaja Playa Bonita.
Durata conducerii: 3 ore
Mesele incluse: Mic dejun
Cazare: Hotel Atlantis *** Camera standard
Ziua 8: Las Terrenas – Boca Chica
Dimineata vei merge la Santa Barbara de Samana sau El Limon. Aveti sansa sa vedeti balenele in apa calda a golfului Samana. Veti merge intr- o excursie cu barca pentru a vedea aceste mamifere gigantice in mediul lor natural. Sau puteti face o plimbare la cascada El Limon, care are 50 m inaltime. Dupa vizitarea cascadei , va veti bucura de un pranz consistent la o ferma din apropiere. Dupa amiaza te vei indrepta spre sud catre Boca Chica. Vei fi cazat intr-un hotel pe plaja, situat la una dintre cele mai frumoase lagune din Caraibe.
Durata conducerii: 3 ore
Mesele incluse: Mic dejun
Cazare: Hotel Zapata ***
Ziua 9: Boca Chica- Bayahibe
Dupa micul dejun calatoria continua de-a lungul coastei de sud, spre Bayahibe. De-a lungul drumului puteti vizita pestera ” La Cueva de las Maravillas” , un cimitir de 800 m, decorat cu o multime de picturi Taino. Dupa amiaza vei ajunge in Bayahibe, un sat linistit cunoscut pentru minunatele sale plaje albe. Aici vei ramane ultimele 3 nopti ale calatoriei dvs.
Durata conducerii: 1 oră
Mesele incluse: Mic dejun, cina
Cazare: Cadaques Bayahibe ****
Zilele 10-12 : Bayahibe (3 nopti)
Bucurati-va de ultimele zile sub soarele Caraibelor. Aceasta parte a calatoriei este ca o perioada de odihna si recreere dintr-o experienta de neuitat.
Mesele includ: All-inclusive
Cazare: Cadaques Bayahibe ****
Ziua 12: Bayahibe – Punta Cana
In ultima zi vei ajunge la aeroportul din Punta Cana. La aeroport vei fi intampinat de un reprezentant al DOMINICAN EXPERT pentru a returna masina.
Durata conducerii: 1 ora
Mesele incluse: Mic dejun

PACHETUL INCLUDE :

  • cazarea la hotelurile mentionate in program
  • toate mesele mentionate in itinerariu ca mese incluse
  • plimbare cu ghidul in zona coloniala din Santo Domingo
  • observarea balenelor in Golful Samana
  • Rancho Baiguate
  • harta a Republicii Dominicane cu rutele si destinatiile marcate clar
  • documentatie de calatorie
  • inchirierea vehiculului

TARIFE / persoana in US $:

22 Apr- 25 Aug 2017
24 Oct- 12 Dec 2017
26 Aug- 23 Oct 2017
13 Dec- 22 Dec 2017
camera single

 de la $  3.303

 de la $  3089

    de la $ 3468

camera dubla

  de la $ 1.891

de la $   1751

    de la $  1983

camera tripla

 de la $ 1.959

 de la $1810

   de la $ 2044,35

suite

 de la $   1.888

de la $ 1750

   de la $1980,93

Republica Dominicană

Republica DominicanăIsland Trip: Republica Dominicana 12 zile/ 11 nopti ITINERARIU Ziua 1: Punta Cana Ajungeti la aeroport in Punta Cana, veti lua masina inchiriata care a fost rezervata pentru dvs. de catre Dominican Expert. De la aeroport, , veti merge la hotelul dvs. Now Larimar 4* si va veti bucura de prima zi in Punta Cana, Citeste mai mult